• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşının adamı ?

Yok bu tarz adamlar genel olrk kımseyı cıddı dusunmeyıp takılmaca gununu gun etmeye calısan tıplerdır...bı erkegı tanımak ıcın once babasına sonra cevresıne bakacaksınız kı bu kadar ayrıntılı analız yapabılecek kdr vaktınız de olmamış zaten..Onun buyuk ıhtımal etrafı da aynı kafa adamlarla doludur..ıste aklı fıkrı yanına bı kankısını taklastırıp mekanlara akıp agına dusurebılecegı kız kesmekte...Allah bılır sız de tamda böyle bı hadısenın ustune oraya gıtmıssınız...Eee beylerımız de 2 kafadar careyı tabanları yağlamakta bulmuşlardır tabı...en azından bende böyle bı ızlenım oluşturdu anlattıklarınız...gozum tutmadı..takılmayın boşa vakıt-enerjı kaybı..evlenmek İstemeyen erkegı dıze getirmek nerdeyse ımkansız gıbıdır... boylelerınden kimseye fayda gelmez...

sanirim haklisin bende iki gündür arkadasimin dedigi birsey yüzünden düsünüp duruyorum bu adam bu kizla ciddi düsünmüyormu diye

Ne dedi özel değilse?

direk kiza dememis. Kizin annesine bir mesaj yazmis: Benim istegim kizinizla iyi anlasmamiz beraber "baskisiz" vakit gecirip, paylasmak sonra resmiyete elbet gecilir iste kizinizla x ülkesine tatile gitmek istiyorum hem herseyden uzakta psikolojisi düzelir gibisinden bisi demis bu dedigi nedense bende pek iyi düsünceler birakmadi.

Acaba ben farklı bir dilden mi konuşuyorum anlamıyorum. Hanfendi ben de diyorum ki herşeyı dogrusuyla anlattım yanlışım olan yeri söylemeniz için. Bana inatla hayır bittiyi o anlamda söylediniz diyosunuz.
'''Ayrica, sen konu actin diye, "aaa ayı adam neler yapmis, sen cok haklisin" demek durumunda da degiliz.. Konu actiginda "yanlislarimi soylemeyin" deme luksine sahip degilsin.. Kimse degil''''
Böyle bişey mi iddia mı ettim ? Pes!
:KK51:

Acaba ben farklı bir dilden mi konuşuyorum anlamıyorum. Hanfendi ben de diyorum ki herşeyı dogrusuyla anlattım yanlışım olan yeri söylemeniz için. Bana inatla hayır bittiyi o anlamda söylediniz diyosunuz.
'''Ayrica, sen konu actin diye, "aaa ayı adam neler yapmis, sen cok haklisin" demek durumunda da degiliz.. Konu actiginda "yanlislarimi soylemeyin" deme luksine sahip degilsin.. Kimse degil''''
Böyle bişey mi iddia mı ettim ? Pes!
Tavrin bu.. Neyse..

Back
X