inanamıyorum :1shok::çok üzgünüm:merhaba kırıkkalpli kız ben bir anneyim benim bir oğlum var 26 yaşında senden de beter in an bana bir kıza aşık oldu ama o bir karaktersiz çıktı oğlum pisikolojik sorun yaşadı halbuki çok iyi bir işi çok güzel bir mevkisi vardı ama ne yazzıkki bir öğretmenin oyununa geldi sana bunu anlatıyorum ders alasın diye yani bu dünyada karektersizler çok fazla amadı sakın üzülme kızım benim oğlum işini kaybetti hastanede yattı şu anda yaşadıklarını unutmaya çalışıyor ama daha başaramadı inşallah başaracak bunları yenmek zorundasınız sakın kendini daha fazla üzme olurmu çünkü kötülükl eryenmzorundasınız öyle değilmi oğlumun sevdiği bayan evliymiş ve bunu oğlumdan saklamış oğlumu kendine iyice bağladığında kaçmaya başladı araştırmalarımızın sonucunda evli olduğunu öğrendik ve daha 3aylık evlı bir bayan bu oğlumu binbir yalanla kendine bağladıktan sonra olanlaroldu ve oğlum hastanelik olduyani derli kız beterin beteri var bunu sakın unutma
hic anlamiyorum bu erkekleri nasil birden böyle acimasiz oluyorlar bende yaklasik üc haftadir neler cekiyorum ne uyku var ne bisey sadece aci cekiyorum ve bittigini bile söylemedi bana ne ariyor ne soruyor bu kadar basit olmamali sevgi
Bende senınle aynı durumdaym. 1 haftadrr aramıyo...Sevgi bu kadar bast olmamalı,btmemeli böyle..Aradığmda duymuyor mu yoksa açmıyor mu anlayamıyorum..Ya da duymuyor diyelim en ii ihtimal,gorduktn snra nie geri dönmuyor..Of napcağımı bende bilmiyorum.. Ne doğru durst uyuyablyrm. Ne de yemk yiyeblyrm..Ama guclu olmam gerektiğinin de bilnceyim. Ama iştee kalbe sözz kolay kolay geçmiyor...Bu da bi gercek...Dün sabahı ruyamda gordum onu.Sanki bu gunlerin dewamı gibi bi gun başlıyordu...Aradığmda açıyordu telefonunu..We ayrlmak istediğini söyluyordu bana..Oyle uyandmm,sabahn 5 bucuğunda ağlayarak.. Tutamıyorm işte kendimii,bazen ağlamk ta iyi geliyo..Nese tabi herseyde bi hayır wardıırrr...:çok üzgünüm: :a015: of of..We tuğba, sanada sabır diliyorum ALLAH'tan...Bana da.. :Saruboceq:
---------------------------------------------------------------------
Aşk dilencisiyim şimdi sayende...
El açtım,mutluluk dileniyorum..
Sana bin türlü beddua ederdim de...
Kalbm olmaz diyor...Kıyamıyorum...
başka bir cep tel. numarasıyla aramayı denediniz mi.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?