Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

Erkekler arayacağım deyip aramazsa, bunun tek nedeni aramak istememeleridir, diye bi söz vardı, yarın konuşuruz demiş sana,demek bütün mesajlarını almış,haberi var merak ettiğinden,seni böyle merakta bırakabiliyorsa senin ona verdiğin değerin yarısını sana vermiyor canım maalesef, AMA sen o kadar tatlı o kadar içtensin ki İnşaAllah burda herkes yanılır, bambaşka bir şey çıkar bunun altından ve sen çok mutlu olursun

canım bana kalırsa ortada başka bişey var
hemen hüküm vermeyelim yanlış olur
pazartesiyi bekle ben kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ayrılık falan
belki bir sıkıntısı vardır belki ailesinden birinin bişeyi vardır belki onun bişeyi vardır
insan sevdiği kişiyi merakta bırakmaz ama erkekler biraz daha düşüncesiz oluyor
sana haber verememiştir vardır yaa bişey işte
üzme kendini mümkün olmadığını biliyorum ama üzme hayatım Allah yardımcın olsun

daha yeni okudum konunu canim ama nasil kotu oldum anlatamam cok uzuldum ya yapilirmi bu insana bu nasil iskencedir. sagligi yerindeymis egitimdelermis ozaman korkacak bisey yok geriye bi tek su kaliyor bilincli acmiyor teli varya eger oyleyse umarim oyle degildir cok uzuldum ne yazacagimida sasirdim sana sabir diliyorum umarim en yakin zamanda o guzel yuregin rahat bi nefes alir

:çok üzgünüm:merhaba kırıkkalpli kız ben bir anneyim benim bir oğlum var 26 yaşında senden de beter in an bana bir kıza aşık oldu ama o bir karaktersiz çıktı oğlum pisikolojik sorun yaşadı halbuki çok iyi bir işi çok güzel bir mevkisi vardı ama ne yazzıkki bir öğretmenin oyununa geldi sana bunu anlatıyorum ders alasın diye yani bu dünyada karektersizler çok fazla amadı sakın üzülme kızım benim oğlum işini kaybetti hastanede yattı şu anda yaşadıklarını unutmaya çalışıyor ama daha başaramadı inşallah başaracak bunları yenmek zorundasınız sakın kendini daha fazla üzme olurmu çünkü kötülükl eryenmzorundasınız öyle değilmi oğlumun sevdiği bayan evliymiş ve bunu oğlumdan saklamış oğlumu kendine iyice bağladığında kaçmaya başladı araştırmalarımızın sonucunda evli olduğunu öğrendik ve daha 3aylık evlı bir bayan bu oğlumu binbir yalanla kendine bağladıktan sonra olanlaroldu ve oğlum hastanelik olduyani derli kız beterin beteri var bunu sakın unutma

inanamıyorum :1shok:
Allah'ım ne karaktersiz onursuz insanlar var yaa

hic anlamiyorum bu erkekleri nasil birden böyle acimasiz oluyorlar bende yaklasik üc haftadir neler cekiyorum ne uyku var ne bisey sadece aci cekiyorum ve bittigini bile söylemedi bana ne ariyor ne soruyor bu kadar basit olmamali sevgi

Bende senınle aynı durumdaym. 1 haftadrr aramıyo...Sevgi bu kadar bast olmamalı,btmemeli böyle..Aradığmda duymuyor mu yoksa açmıyor mu anlayamıyorum..Ya da duymuyor diyelim en ii ihtimal,gorduktn snra nie geri dönmuyor..Of napcağımı bende bilmiyorum.. Ne doğru durst uyuyablyrm. Ne de yemk yiyeblyrm..Ama guclu olmam gerektiğinin de bilnceyim. Ama iştee kalbe sözz kolay kolay geçmiyor...Bu da bi gercek...Dün sabahı ruyamda gordum onu.Sanki bu gunlerin dewamı gibi bi gun başlıyordu...Aradığmda açıyordu telefonunu..We ayrlmak istediğini söyluyordu bana..Oyle uyandmm,sabahn 5 bucuğunda ağlayarak.. Tutamıyorm işte kendimii,bazen ağlamk ta iyi geliyo..Nese tabi herseyde bi hayır wardıırrr...:çok üzgünüm: :a015: of of..We tuğba, sanada sabır diliyorum ALLAH'tan...Bana da.. :Saruboceq:

---------------------------------------------------------------------
Aşk dilencisiyim şimdi sayende...
El açtım,mutluluk dileniyorum..
Sana bin türlü beddua ederdim de...
Kalbm olmaz diyor...Kıyamıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün sesini duymadığım 9. gün..ama çok şükür rüyamda gördüm..karşımdaydı..telefonuma çağrılar mesajlar bırakmış gibi gördüm..yoktu çünkü o bir rüyaymış...hakkımıza hayırlısı çok şükür diyebiliyorum...ruh gibiyim inanın..annem de şüphelendi..eridin gittin sağlığından önemli hiç bir şey yok dedi..galiba anladı...aklım günden güne karışıyor..telefonu akşam 7 de nasıl bıraktıysam odama öyle kalmış..ben annemle yattım..sabah arkadaşım aradı aolsun hadi hazırlan seni doğum günü partisine götürecem dedi..
allahım inanamıyorum hala...yok gerçekten inanamıyorum..bence bana birisi çok ama çokk ötü bir şaka yapıyor..açıklaması olmayan bir durum...evli olma ihtimalini düşünecek olsam beni her an her durumda arayabilirisin demişti..hem askeri hattından hemde bizim konuşmamamız için benimaldırdığım telsim hattan konuşabiliyorduk.akşam arıyordum gece yatana kadar 1-2 gündüz arıyordum--sabah arıyordum konuşuyorduk işyerinde arıyordum askerlerinin yanında felan konuşmalarını duyuyordum babasıyla konuşmalarını duyuyordum ters bir durum yoktu yani..herdurumda arayabiliyordum yani.
kafayı sıyıracam az kaldı..düşün düşün olmuyor..allahım bir çıkış yolu olmalı mutlaka..

Olmalıı... Yazılarını takp ederek okuyorum cnm,ama bende hemn hemn senle aynı durumdayım. Bi Napcağımı bilsemm....

arkadaşım arkadaşım....benmisin,kalbimmisin,vicdanımmısın,kimsin? içimde olanları söze getirmişin...bende senin gibiyim..yokum sanki..yaşamıyorum sanki..açsam ağzımı bağırsam doya doya hüngür hüngür ağlasam böyle hıçkırıklara boğulsam sesim çıkmayana kadar....rahatlasam atsam içimdekileri sokağa hiçbişe kalmasa içimde....eyy vicdanına sığındığım allahım bize bir çıkış yolu göster ne olur bir sebeb, bir yanıt, bir vicdan göster..

:çok üzgünüm: :Saruboceq: Ben çktm arkadasım şmdilk,Haberleşrs.. Üzme kendini diyemicem...Biliyorum elinde değil.. :a015: :a015: Kndne iyi bak..

yok canım ya yok... ne diyim ki..elim kolum bağlı öyle telefona bakıyorum.soran sorana..sevdiğim beni unutmuş sormuyor..heralde kesin bitti..senağlamasenağlama

yok yok o öyle biri değil...bu kadar merhametsiz değil..tanıyorum onu..bu o değil..bu işte bir iş var..kesin bir şey var...benim tanıdığım kişi bu kesinlikle değil.....

ablacığım çok teşekkür ederim..artık bende doğru yada yalan bir ifade kalmadı bu saatten sonra allah korusun ya öldüğüne yada evli olduğuna(öyle bir ihtimal hiç düşünmüyorum ama yinede ihtimal) inamak istiyorum bu kadar işte..senağlama

Bicirkız ne kadar zamandır tanıyorsun erkek arkadaşını. Farklı yerlerdeymişsiniz. Yüzyüze ne kadar görüştünüz.Ne sıklıkla görüşüyordunuz. Telefonunu kaybetmesi başkasına vermesi gibi bir ihtimal olabileceğini sanmıyorum. Aradığınızda görüşme yapılıyor ve telefon kapatılıyor. İşin içinde başka bir iş varmış gibi geliyor. Bu kadar seviyorken umarımsonunda üzülmezsin.

canım 9 aydır görüşüyoruz burda tanıştık sonra gitti..tanıştığımızda nişanlısından yeni ayrılmıştı..bazen böyle telefonu hep kapalı kaldığı bir gün oldu hemen gelince raamıştı beni asker götürdük bileciğe saat 5 te kalktım gittiim otobüstede cebim ondan kapalıydı demişti. başklada lmadı ben bazen sinirim bozulup ayrılacam dediğimdem esaj attığımda yine atanmam olmadığı için baya moralim bozulmuştu bir ara..mesajları atardım sonra akşamına beni mutlaka arardı hiçbişe yansıtmazdı..bir ara yanıma gel dei bende glmeem sen gel dedim ben çalışıyorum nasıl geleyim dedi..send egörüyorsun vaktim hiç yok dedi..bende gelemem dedim..o an sen beni sevmiosun demişti ..bi kız isterse herşey yapar demişti..çok zoruma gitmişti..mesajları attım yine sabaha kadar..
ben çocuksuyum safım bırak git dedim..kendine olgun birini bul dedim..yanına kolayca gidip gelen çok kişi var demiştim..bırak beni dedim..aramadımo gün..sonra akşam beni aradı meğerse tlf evde unutmş öğlen geldim eve işyerinde kaybettim sandım dedi..sonra çalınmış olabilri diye baktım dedi..eve geldim evde unutmuşum tlf dedi..baktım senin msj gördüm dedi..güldü hiç bahsetmedi mesajlarıın içeriğinden..doldurmuşsun yine dedi..hiçbişe olmamış gibi konuştuk..kapat bu konuyu artık dedi..
yani anlıyorsunuz dimi beni hemen arardı...hiç aklıma getirmemi istemzdi ayyrılığı...bu işte ne var anlamadım..bişey var ama ne..

9 ay çok da uzun bir süre değil. Anladığım kadarıyla pek yüz yüze görüşme fırsatınız olmamış. Telefonla konuşarak bir insanı tanımak çok zor. Sakin ol ve bekle mutlaka bir öğreneceksin ne olduğunu. Boş yere üzme kendini. Kim bilir belki de o orada keyfine bakıyordur. İçini kemiriyor ne oldu diye merak ediyorsun ama o seni merak edip arayıp sormuyorsa yapacak birşey yok. Kötü birşey olma ihtimali de var tabi ama içimdeki ses birşeyler karıştırdığını söylüyor.

O kadar üzüldüm ki.Ama kaç gün olmuş mutlaka araması lazımdı sizi.Bu kadar eziyet yapılabilir mi heleki sevdiğim dediği insana.Hiç aramayın bencede artık sizin o kadar mesajlarınızda ne kadar üzüldüğünüzü,meraklandığınızı gördü.Sabredin bakalım.İnşallah sizin için en iisi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…