Slm.Yazıları okudum.Bugun naslsn??
Bnm ki diyim,cumrtsi aradı.we dun de gorscektk ama işi çktı.gorusemedk..Ya sesını duymk da qüzel aslnda..Ama bana yasattklarının hesabını soracağım...Tel. de bağrdm zaten cmrtesi konstuğmzda..Nie bağrysun,ben seni aramıyormuyum dioo bi de ya.... :S:S Bana ne sebeb werdi biliyormuusun,Ailemle sornlarmwardı..Telefnlarına cvp weremedmm ondn.. Su saçmalığa bak...Dedm, benm de su anda ailevi problmlerm war ama ben yaşamımda senle ailemi farklı yerlerde yürütüyorum...
Öyle işte.
Beni hatırlamışsısındır umarım..
arkadaşım seni hepimiz kaç gündür takip ediyoruz.sana fikirlerimizi söylüyoruzama senden yana olumlu bir gelişme yok.ne demek aradım cevap verdi ölmemiş.o seni aradı mı,yaptıklarının sebebi ne?biz sana ne söylersek söyleyelim sen anlamıyorsun.o seni untmuş.sen hala ilişkimize ara verelim biraz aramayım demişsin.ama senin bu düşüncelerini arkadaşın bilmiyor.o bu ilişkiyi bitirmiş ama sen kabullenemiyorsun.adam seni aramaya bile tenezzül etmiyor.sen ölsen umrunda değil.insan bu kadar aramaya, mesaja bir kere olsun cevap yazar.sen hayal dünyasında yaşıyorsun.senin ilişkin bitmiş ve arkadaşında başkasını bulmuş bence.bu yaptığı sana ve yaşadıklarınıza çok büyük haksızlık.bu adamı unutmaya çalış.o seni unutalı çok olmuş.sana cevap yazmaması sana ceza vermek değil bittiğini anlatmaya çalışmak.bunu anla artık.yazdıklarım kötü şeyler ama böyle düşünüyorum.çünkü seni aramıyor.
bicirkız ne oldu varmı bir gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?