Yaşıyor muyum ne olur söyleyin bana.....

Slm.Yazıları okudum.Bugun naslsn??
Bnm ki diyim,cumrtsi aradı.we dun de gorscektk ama işi çktı.gorusemedk..Ya sesını duymk da qüzel aslnda..Ama bana yasattklarının hesabını soracağım...Tel. de bağrdm zaten cmrtesi konstuğmzda..Nie bağrysun,ben seni aramıyormuyum dioo bi de ya.... :S:S Bana ne sebeb werdi biliyormuusun,Ailemle sornlarmwardı..Telefnlarına cvp weremedmm ondn.. Su saçmalığa bak...Dedm, benm de su anda ailevi problmlerm war ama ben yaşamımda senle ailemi farklı yerlerde yürütüyorum...
Öyle işte.
Beni hatırlamışsısındır umarım..

ben asker eşiyim.. ama üzgünüm bir gerçekvarki her meslek dalında olduğu gibi eşimin meslektaşları arasında sorumsuz hıyakar vefasız insanlar öyle çok ki... sen toparla kendini ve artık ümit yok.. gurur herşeyden önemli olmalı bazen bunu unutma... o ya artık biriyle birlikte,yada ailesi seni istemiyor, ama sonuçta bir gerçek varki o seni artık senin onu sevdiğin kadar seni sevmiyor... acımasız olacak belki ama kabul etmek zorundasın! bu gerçek bir ayrılıktır sana yüzü olmadığı için hiç bir açıklama yapamıyor çünkü verdiği sözler yerlerde artık.. anla artık sende bunu üsteleme! hele askerlere evlenene dek hiç güvenmen çok canını acıtırlar yoksa.. her ilişkinde kendinden bir şeyler kaybettirirler sana.. gülüm artık üzülme bugün çık dışarı kuaföre git süslen ve gez... yaşadıklarını unut diyemem unutamazsın zaten ama şuanda içini burkan acın sonunda hafifleyecek ve bir gün yok olacak.. bunu herkez yaşıyor.. lütfen sende artık üzülme

hatırlamazmıyım canım tabiki hatırladım ve çok mutlu oldum senin adına..
cumartesi doğum gününe götürdü arkadaş beni..hadi gel evde durma değişiklik olur dedi...
çok değiştim o gün evet..doğumgünü kızı aşkıyla gelmişti...sözler sarılmalar ve iyi vaaatler..karşımdada bir çift vardı sevgili olan...ve bende oradaydım çok mutlu etsin allah hiç gözüm yok başka mutluluklarda ama içimdeki sızı kat be kat arttı..ordanda çıkıp belki iyi olur ıssız adama gidelim deyince asıl yıkım orda yaşandı..beterin beteri var çok şükür tabikide...kimse gelmesin reel hayatta üzerime diyorum..bu belirsizlik beni öldürüyor başka bişey değil canımı yakan..bilsem bittiğini çekerim çizgiyi..ama o umut var ya kahrediyor insanı işte...

Tşk. ederm saqolasn cnm.Ama hani mutlu değilm yine su an..O yaşattkları bana,senın yasadklarınla aynı gunlerdi...
İyi yapmıssın o gün doğm gunune giderek. Değişklik gerekti.... : )
Evet anlıyorum cnm.Bu belrszlıkkk yok mu we onun sonunda da beklenen umut,Elin kolun bağlı kalıyor..We birşey yapamıyorsun..Sadece bekliyorsun... Buda hiç ii birşey değil..
Ama yapcak bişi yok su an tabi..

valla canım bana da daral geldi artık bu adamın yaptıklarından...
sen onu seviyorsun ve herşeye rağmen güzel yanlarını görmeye çalışıyorsun..bize karşı hatta kendine karşı onu haklı çıkaracak yönlerini düşünüyorsun, hepsini anlayabiliyorum çünkü ben de yaşıyorum benzer şeyler..
daha önceki yorumumda telefonları dinleniyor ya da başka yere operasyona gönderilkmiş olabilir demiştim ama sonraki yazdıklarına göre gayet iyi kendisi...
sana yaşattığı bunca şeyden sonra sana geri dönse, aşığım deli gibi dese bile ona ne kadar güvenebilirsin bilmiyorum...sana yaptığı haksızlık çünkü..sen burda ölüp ölüp dirilirken sana hiçbir açıklama yapmaması ne kadar affedilir birşey? bencillikten başka birşey değil gerçekten...
ben olsam son bir mesaj atar bitirirdim herhalde...
bu süre içinde bana yaşattıklarını anlatır sonra da sen bunları hak edecek biri değilmişsin, artık bu ilişkinin güzel bir şekilde devam edebileceğini düşünmüyorum, ben senden vazgeçiyorum zaten sen de bunu bekliyorsun sanırım der bitirirdim...
eğer seviyorsa seni yeniden kazanmaya çalışır...

bence artık unutmalısın ve sende kendini buna alıştırmalısın bı acıklama yapmak isteseydi zaten bunu yapardı seniş hiç hak etmedi olarak diye düşün ve emin ol bi gün bu acıklamayı yapmak için gelecek karşına belkı sen zaten yepyeni bi hayat kurmuş olacaksın her giden giderken ben gidiyorum dıyecek kadar cesur değildir... mutlu kal

hepinize çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
arkadaşım seni hepimiz kaç gündür takip ediyoruz.sana fikirlerimizi söylüyoruzama senden yana olumlu bir gelişme yok.ne demek aradım cevap verdi ölmemiş.o seni aradı mı,yaptıklarının sebebi ne?biz sana ne söylersek söyleyelim sen anlamıyorsun.o seni untmuş.sen hala ilişkimize ara verelim biraz aramayım demişsin.ama senin bu düşüncelerini arkadaşın bilmiyor.o bu ilişkiyi bitirmiş ama sen kabullenemiyorsun.adam seni aramaya bile tenezzül etmiyor.sen ölsen umrunda değil.insan bu kadar aramaya, mesaja bir kere olsun cevap yazar.sen hayal dünyasında yaşıyorsun.senin ilişkin bitmiş ve arkadaşında başkasını bulmuş bence.bu yaptığı sana ve yaşadıklarınıza çok büyük haksızlık.bu adamı unutmaya çalış.o seni unutalı çok olmuş.sana cevap yazmaması sana ceza vermek değil bittiğini anlatmaya çalışmak.bunu anla artık.yazdıklarım kötü şeyler ama böyle düşünüyorum.çünkü seni aramıyor.

teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için..fakat benim hala kabul edeceğimi ve ilişkimize ara verelim düşüncesi de nerden çıktı anlayamadım..ben sadece beklemenin ve de artık aramamam gerektiğini savundum..aradığı zamanda açıp açmama konusunu aklıma bile getirmiyorum hiç..burada biraz yumaşak yaklaşıyorsam olaylara bu hayal dünyasında yaşadığımdan kaynaklanmıyor ayrıca bu onu affettiğim anlamına hiç gelmiyor..siz şu an ne kadar öfkeli iseniz tanımadığınız bu şahsa karşı.. ben paylaştığım şeylerle sizden kat be kat daha öfkeliyim..aramızdaki tek fark siz değil ben yaşadım..

arkadaşlar sorun tamamen bicirkızdan kaynaklanıyo onu arayarak çok şımarttı ve oda bu aramalardan sıkıldı ki erkekler hep zoru severler onlar peşinde koşsun isterler ve bicirkızda fazal arayınca sıkılıp sogudugunu hissetti kanımca ve kız baktıki cvp vermiyo ayrılık msjları atmaya başlıyo ve sonundada böyle bi durum ortaya çıkıyo bunu ben eşimle yaşadıgım için çok iyi biliyorum anlatabilmişimdir inşallah

nişanlısından ayrılmıştı demişsiniz.
barışmış olmasınlar :uhm:

asker adamın beynı hep aynı calısır.bu erkekler bı tek askerlık yaparlar ıse yarayacak onuda bıze yaptırırlar.sankı cok bısey yapıyolarmıs gıbı bıde yıllarca ovune ovune anlatırlar.sen takma onu kendı halıne bırak.sakın artık arama msj atma.o senı keybedıyo dıye harekete gecsın bakalım.popoları havaya kaldırmanın anlamı yok.unutma erkekler bundan anlar.

artık her ihtimali düşünmekten inanın durumumu anlatamıyorum size...her düşünceye saygı duymak ve her düşünceden pay çıkarmam gerek...siz nasılsanız bende öyleyim..siz merak ediyorsunuz ya ben???bide bu kafayla tez yazıyorum..

arkadaşını aratıp yanlış numara diyene kadar yüzleşseydin ya..
güzel kardeşim biraz güçlü ol lütfen ya, bu ne böle hep bi ağlamaklı ifade.. anlıyorum üzülüyosun doğal olarak ama sadece oturup kalkıp üzülmekle hallolmaz ki bu mesele..

ne yapmaya çalışıyo ne düşünüyo senin bilmeye hakkın yok mu? bu ilişkinin bi tarafı da sen diil misin? önüne görmek istemen normal diil mi? bittiyse bitti desin, bitmediyse bitmedi yani bunu sölemek zor diil ki! daral geldi yemin ediyorum bana ve sen hala kılını kıpırdatmadığından dolayı kendine eziyet etmeye devam ediyosun.. ya kafandan at, ya kalk yanına git ya ara sor.. ne bilim yani bu şekilde nası beklenir ben anlamıyorum ki..
sen kendine değer vermiosan o verir mi zaten.. bin beterini bile yapar yani hatta..

=) ben bukadar bekleyemezdim cok sabirlisin..

"Seni Allah bildigi gibi yapsin beni sakin arama artik tahammülüm yok" der noktayi koyardim!!!

Insan bunlari sevdigine yasatmaz.. kendini ne saniyorsa artik.. sen kendine kiyama bari, sen yapma bari.. birak sunu beklemeyi.. tamam anliyorum zor ama bir yere kadar.

arkadaşım şu adamı son kez ara.hemde başka bir telefondan.çünkü senin telefonlarına bakmıyordu sanırım.sen aramayacaksan ben arayayım.yeter be seni tüketti.ne biçim adammış.ne bir haber ne bir ses yok.olmazsa seni araması için son kez mesaj at.eğer hala aramıyorsa senin beklediğinde yeter artık.
birde aklıma şu geldi. çok iyidir diyorsun ya.sebebsiz yere ayrılayacağı için sana ayrılalım diyemiyor mu acaba.telefonlarına çıkmayınca anlar diye mi yapıyor.çünkü seni epeydir ne arıyor nede mesajlarına cevap yazıyor.sana akıl vermek kolay ama bu adamı unut, sil kalbinden ,dünyandan.
benimde çok sevdiğimi zannettiğim bir erkek arkadaşım vardı.beni bırakmaz derdim.bizim ayrılma sebebimiz ne oldu biliyor musun.ben ona şaka olarak hadi ayrılalım dedim.ama böyle gülerek.oda tamam dedi ve ilişkimiz bitti.beni hiç aramadı.salak gibi ben onu aradım hep.her konuşmamızda barışmamız için ağladım yalvardım ma barışmadı.o kadar çok üzüldüm ki anlatamam.dünyanın sonu geldi sandım.onsuz yaşayamaam zannettim.ama tam tersi onsuz daha iyi yaşadım.ve onun sayesinde eşimle tanıştım.ve eşimi ondaN KAT BE KAT SEVDİM.ANLADIMKİ BEN ESKİ ARKADAŞIMI ÇOK SEVMEMİŞİM.
arkadaşım sende artık son noktayı koy.belkide benim gibi ayrıldıktan sonra gerçek sevgiyi bulursun.sen gerçek sevgiyi hakeden birisin.sen yapacağın her şeyi yaptın.sana bundan sonra seni hakeden biri ile mutlu olmanı dilerim.

aramam
konuşmaya cesaretim ve hevesim yok..
mesaj atabilirim ama içeriğinin n eolacağını hala bulamadım ortak bir fikirler mesajı yazacağım...yerini ve zamanını ayarlamaya çalışıyorum...bu klübünde desteğini alacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…