Yaşlanıyor muyum?

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar 33 yaşında evli bir çocuk annesiyim.
Eskiden farklı olmak, ilginç olmayı çok severdim . Süsleniyim, püsleneyim, saçlarımı yapayım bayılırdım. Makyaj yapMayı çok severdim. Farklı renk saçlar kullanmayı severdim.
Ama şimdi röflemin dibi kulağıma indi ama boyatmak istemiyorum . saçımı kızıl yapsam mı ne yapsam bilmiyorum . saçımı taramak içimden gelmiyor resmen
Kıyafet alışverişi yapmıyorum . içimden gelmiyor . ama giyinmeyi de severdim eskiden.
Eskiden saatlerce müzik dinlerdim yürürdüm şimdi onuda yapmıyorum ve kilo alıyorum.
Not: şimdi içimden hiç birisi gelmiyor. eşim istediğini yapabilirsin der, bu konuda beni sınırlamaz.
Maddi anlamda sıkıntımda yok. sizce ben yaşlanıyor muyum ?
(Yazım hatası varsa şimdiden özür dilerim )

yaşlanmak mı? ben öleyim o halde. Sanırım depresyon belirtisi bu.

Dönem dönem her insan böyle hisseder

Ya depresyon ya da değişmek. Sonuçta yaş aldıkça değişimler yaşanabiliyor, doyabilirsiniz artık eski tatmini vermeyebilir vs..

biraz değişikliğe ihtiyacınız var bence, işe kilo vermekle başlayın.
benim kilo alınca aynaya bakasım gelmiyor, ki normalde çok bakımlı bir insanım, her şeyi salıveriyorum, giyinmek gelmiyor içimden, bu kez hepsi kısır döngüye dönüşüyor bi bakmışım saç baş almış yürümüş...

Canım depresyonda olabilir misin?Sanki yaşlanmaktan ziyade hayata küsmüş gibisin..Zamanında varmış bak ne güzel..Emin ol çalışmaktan kaşlarımı aldıracak vaktim kalmıyor..Git dışarı çık bir kahve ısmarla kendine çocuğuna eşine hediyeler al.Hayat çok güzel ve sen en güzel yaşındasın..

Bende aynısı depresyondan dolayı var ve yasim 28. Aptalca baskı yapan bi adamla evliyim cunku haksız yere yapıyor bu baskıyı. Bir yanlışım YÖK ona karşı ama adam beni bi turlu serbest bırakmadı bakım konusunda.

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim . hemen sorulara cevap vereyim. çalışan biriyim. işim yoğun (ama eskiden çok daha yoğundu)
Depresyona girmek için yanlış zamandayım herşey ilk kez bu kadar yolunda gidiyor ve cidden çok şükür kayda değer bir derdim yok ama böyle hiç bir sey yapasım yok kendimle alakalı. (İşe gitmekte , ders çalışmakta falan bir sıkıntım yok)
Acaba farkında olmadan depresyona girebilir miyim?

Her şey böyle yolunda gitmeye başlayınca eski yorgunlukların, gerginliklerin acısı çıkmaya başlar
Adrenalin düşmüştür ve vücut rahatlar, depresyon sinsice yerleşiverir
Bu mevsimsel bir şey de olabilir ama tedbir için önce bir kan değerlerinize baktırın
Birşey çıkmazsa kendinizi motive etmek için çabalamaya bakın
Yaşlılık nerdeeee daha dur çiçeği burnundasın, ben 40 oldum atarım kendimi bi yerden ne yaşlılığı =)))

ne var yahu bunları bende yapmıyorum gayette mutluyum, alışverişi hiç sevmem mecbur olmadıkça gerekmedikçe bişey almam, almam gerekincede çok zor gelir valla, makyajıda canım isterse özel bi günse düğün toplantı falan filan varsa yaparım
insanlar değişir, mutluysan huzurluysan bunların ne önemi var Allahaşkına... makyajmış kombinmiş fasa fiso bence popüler kültürün kadın dediğin böyle olur dayatmaları, yoksa tüketim sektörü nasıl ayakta kalcak ekonomi nasıl döncek değil mi ama

Son düzenleme:

Yaşlanma değil birazcık mutsuzluk ve isteksizlik bunlar..
Daha şimdiden böyle düşünmeyin,ilerki yaşları düşünün birazda..
52 yaşındayım arada bu duyguları bende hissediyorum,üstelik k.valideyim..
Ama yinede ruhumun bir tarafları hala genç duruyor,bırakmıamaya gayret ediyorum yoksa çökerim bir anda.
Saçım röflelidir,kolumda dövmem vardır,şort giyerim .
Belki seneyede anneannene olacağım hiç belli olmaz.
Bırakmayın sakın kendinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…