- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
1 yıla yakın ama son 2 3 aydır pijama ile işe gitmek istiyorum .Acaba mutsuz musunz? Gizli bir depresyon mu geçiriyorsunuz?
Ne zamandır böylesiniz?
:) çok güldüm çok tatlı bir yorum.ne var yahu bunları bende yapmıyorum gayette mutluyum, alışverişi hiç sevmem mecbur olmadıkça gerekmedikçe bişey almam, almam gerekincede çok zor gelir valla, alışverişte canım isterse özel bi günse düğün toplantı falan filan varsa yaparım
insanlar değişir, mutluysan huzurluysan bunların ne önemi var Allahaşkına... makyajmış kombinmiş fasa fiso bence popüler kültürün kadın dediğin böyle olur dayatmaları, yoksa tüketim sektörü nasıl ayakta kalcak ekonomi nasıl döncek değil mi ama
Hemen sıkılmam değil mi. eskiden öyleydi ama şimdi diyorum sürekli onunla uğraşamam oysa uğraşsam süper olacakbence saçlarınızı kızıla boyatmakla başlayın, harika hissettiriyor
:) çok güldüm çok tatlı bir yorum.
Kombin falan değil mevzu biraz dağıldım ben. 1 pantolonum 2 3 bluzum var. alsam alırım ama aman boşver be diyorum kendime
ben çok uzun yıllar kızıl kullandım, sonra artık kendi haline dönsün dedim ama 1 sene dayanabildimHemen sıkılmam değil mi. eskiden öyleydi ama şimdi diyorum sürekli onunla uğraşamam oysa uğraşsam süper olacak
olabilirArkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim . hemen sorulara cevap vereyim. çalışan biriyim. işim yoğun (ama eskiden çok daha yoğundu)
Depresyona girmek için yanlış zamandayım herşey ilk kez bu kadar yolunda gidiyor ve cidden çok şükür kayda değer bir derdim yok ama böyle hiç bir sey yapasım yok kendimle alakalı. (İşe gitmekte , ders çalışmakta falan bir sıkıntım yok)
Acaba farkında olmadan depresyona girebilir miyim?
abla idolümsün zatenYaşlanma değil birazcık mutsuzluk ve isteksizlik bunlar..
Daha şimdiden böyle düşünmeyin,ilerki yaşları düşünün birazda..
52 yaşındayım arada bu duyguları bende hissediyorum,üstelik k.valideyim..
Ama yinede ruhumun bir tarafları hala genç duruyor,bırakmıamaya gayret ediyorum yoksa çökerim bir anda.
Saçım röflelidir,kolumda dövmem vardır,şort giyerim .
Belki seneyede anneannene olacağım hiç belli olmaz.
Bırakmayın sakın kendinizi..
abla idolümsün zatensenin gibi yaş almayı nasip etsin Allah ..maşallah...
Tam benim kafadanne var yahu bunları bende yapmıyorum gayette mutluyum, alışverişi hiç sevmem mecbur olmadıkça gerekmedikçe bişey almam, almam gerekincede çok zor gelir valla, makyajıda canım isterse özel bi günse düğün toplantı falan filan varsa yaparım
insanlar değişir, mutluysan huzurluysan bunların ne önemi var Allahaşkına... makyajmış kombinmiş fasa fiso bence popüler kültürün kadın dediğin böyle olur dayatmaları, yoksa tüketim sektörü nasıl ayakta kalcak ekonomi nasıl döncek değil mi ama
Kan değerlerinize baktırmalısınız ileri derece de D vitamini eksikliği mesela hiç bir sebep yokken depresyona neden olabiliyor kendimden biliyorum gereksiz keyifsizlenmiştim ve halsizlik uyku hali isteksizlik olmuştu herşeye karşı çok düşük çıktı vitaminlerArkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim . hemen sorulara cevap vereyim. çalışan biriyim. işim yoğun (ama eskiden çok daha yoğundu)
Depresyona girmek için yanlış zamandayım herşey ilk kez bu kadar yolunda gidiyor ve cidden çok şükür kayda değer bir derdim yok ama böyle hiç bir sey yapasım yok kendimle alakalı. (İşe gitmekte , ders çalışmakta falan bir sıkıntım yok)
Acaba farkında olmadan depresyona girebilir miyim?
Nasıl yapsakta kurtulsakAy bu yazdiklarin bana tanidik geldi ayni ben. Off. Bende anlam veremiyorum ya hic bisey yapmak icimden gelmiyor.. useniyorum.. insallah depresyon degildir yani donemsel biseydir ve gecer cnm.. bende atlatmak istiyorum ama nasil bilmem..
ama aynaya bakınca renksiz bir kadın görüyorumTam benim kafadan
Tanışabilirmiyiz
KarincaKadin ne yaşlılık ne depresyon bence olgunlaştınız
Boşu boşuna kuruntu yapmayın
bende işle alakalı bir sıkıntı yok. orda full enerji ama rengim kaçtı tamamen tipim solduBir dönem ben de öyle idim
Sonra 35 olursam kilo veremem dedim dikkat edip 15 kg verdim
Saçımı kızıl yapıp kısalttım
O dönem iyi geldi bana
Şimdi 37 olacağım bunlar kesmedi üni okumaya başladım
Hayatım monoton geliyor zira
randevu aldım hemen baktıracağım tüm değerlerime inş.Kan değerlerinize baktırmalısınız ileri derece de D vitamini eksikliği mesela hiç bir sebep yokken depresyona neden olabiliyor kendimden biliyorum gereksiz keyifsizlenmiştim ve halsizlik uyku hali isteksizlik olmuştu herşeye karşı çok düşük çıktı vitaminler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?