Yaşlanıyor muyum?

:) çok güldüm çok tatlı bir yorum.
Kombin falan değil mevzu biraz dağıldım ben. 1 pantolonum 2 3 bluzum var. alsam alırım ama aman boşver be diyorum kendime

:) çok güldüm çok tatlı bir yorum.
Kombin falan değil mevzu biraz dağıldım ben. 1 pantolonum 2 3 bluzum var. alsam alırım ama aman boşver be diyorum kendime

aynen boşver bence de:) ben 37 yaşındayım hayatımda hiç son 3 senedir mutlu olduğum kadar mutlu olmadım sanırım, olgunlaşmak şekilciliğide bir kenara bıraktırıyor hem kendin için hem başkaları için...

Ay bu yazdiklarin bana tanidik geldi ayni ben. Off. Bende anlam veremiyorum ya hic bisey yapmak icimden gelmiyor.. useniyorum.. insallah depresyon degildir yani donemsel biseydir ve gecer cnm.. bende atlatmak istiyorum ama nasil bilmem..

Hemen sıkılmam değil mi. eskiden öyleydi ama şimdi diyorum sürekli onunla uğraşamam oysa uğraşsam süper olacak
ben çok uzun yıllar kızıl kullandım, sonra artık kendi haline dönsün dedim ama 1 sene dayanabildim
kızılın böyle bir özelliği var bence.. insan dayanamıyor eninde sonunda yine kızıl buluyor kendini
tabi akıyo ve en azından her ay düzenli boyamak gerekiyor ama bence yapılamayacak şeyler değil
ben de çok tembelimdir, bakım makım çok üşenirim ama boyamaya üşenmiyorum
bir deneyebilirsiniz bence

olabilir
şimdi mutlu olabilirsiniz (çok şükür) herşey yolunda olabilir ancak daha önce yaşamış olduğunuz mutsuzlukların acısı şimdi çıkmaya başlayabilir

abla idolümsün zaten senin gibi yaş almayı nasip etsin Allah ..maşallah...

yaşlanmıyorsun. yaşam enerjin bitmiş, ben de aynı durumdayım, 1 aydır dışarıya sadece eşofmanla çıkıyorum, makyaj yapmıyorum, sadece temizliğe dikkat ediyorum. milletin ne düşündüğü de umrumda değil artık. avmye kafeye giderken süslenmek çok manasız geliyor. atıyorum iş toplantısı olur, önemli bir gün olur süslenirim ama ona da zoraki süsleniyorum artık. ama yine de herşeyimi tam yapıyorum saçım kaşım.

Tam benim kafadan
Tanışabilirmiyiz

KarincaKadin ne yaşlılık ne depresyon bence olgunlaştınız
Boşu boşuna kuruntu yapmayın

Yaslanmaktan ziyade bikkinlik ve yorgunluk var bence. Havalardan da olabilir iyi bir tatil yapma firsatiniz olmadiysa da... Bence kafanizi dinleyebileceginiz seyler yapma imkaniniz varsa yapin derim.

Kan değerlerinize baktırmalısınız ileri derece de D vitamini eksikliği mesela hiç bir sebep yokken depresyona neden olabiliyor kendimden biliyorum gereksiz keyifsizlenmiştim ve halsizlik uyku hali isteksizlik olmuştu herşeye karşı çok düşük çıktı vitaminler

Ay bu yazdiklarin bana tanidik geldi ayni ben. Off. Bende anlam veremiyorum ya hic bisey yapmak icimden gelmiyor.. useniyorum.. insallah depresyon degildir yani donemsel biseydir ve gecer cnm.. bende atlatmak istiyorum ama nasil bilmem..
Nasıl yapsakta kurtulsak

Bir dönem ben de öyle idim

Sonra 35 olursam kilo veremem dedim dikkat edip 15 kg verdim

Saçımı kızıl yapıp kısalttım

O dönem iyi geldi bana

Şimdi 37 olacağım bunlar kesmedi üni okumaya başladım

Hayatım monoton geliyor zira

bende işle alakalı bir sıkıntı yok. orda full enerji ama rengim kaçtı tamamen tipim soldu

randevu aldım hemen baktıracağım tüm değerlerime inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…