Yaşlanıyor muyum?

Değişikliğe ihtiyacınız olabilir mi ?

Belki aynada aynı kadını görmekten aynı şeyleri giymekten yıllardır aynı saçı kullanmaktan sıkılmış olamaz mısınız?

Aklınızda kızıl varsa kızıl yapın ama dönüşü zordur .

Yeni elbise hatta yeni kaş .

Yaşlanmakla alakası yok ben 21 yaşındayım . Dediklerinin hiç birini bende yapmak istemiyorum . Ki şu yaşımla düşün . Ayrıca çok gençsin tatlım . 50 yaşında olup hala kokoş kokoş dolaşan kadınlar var .

Canim dönem dönem olur ruhsal sıkıntı bunlar benim annem 48 yaşında kadın susune pusune düşkündür bense hiç çekmemişim daha gencim ama kendimi nasıl iyi hissedersem öyleyimdir bu yaşımda annemin yaptıklarını yapamam karakter meselesi

Bende öyle yapamam ama annem 50 sine geldi kadın ay saçımın dibi geldi ay cildimde leke var hele giydiklerini ben giyemem yaşla alakalı değil dediğin gibi hiç ana kız demessin

Esiniz peki eski halinize ozlemini felan dile getiriyor mu yoksa onun icin farketmiyor mu

Bence yaşlılıktan değil ev işleri ve çocuktan fırsat olmuyordur hem yoğun hemde yorucu...aynı durumdayız.fırsat bulup kuaföre gidince kaş bıyık bide fön ohh o gün piremmses benim:)

Evet gideyim kendime 2 elbise alayım ve kavisli kaş yapayım

Evet bayılıyorum o ellilerine

Bence yaşlılıktan değil ev işleri ve çocuktan fırsat olmuyordur hem yoğun hemde yorucu...aynı durumdayız.fırsat bulup kuaföre gidince kaş bıyık bide fön ohh o gün piremmses benim:)
Canımgitsemde rengim yok. eskiden açık renkliydim şimdi toz rengim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…