- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
O zaman kansızlığınız vardırama aynaya bakınca renksiz bir kadın görüyorum
Canim dönem dönem olur ruhsal sıkıntı bunlar benim annem 48 yaşında kadın susune pusune düşkündür bense hiç çekmemişim daha gencim ama kendimi nasıl iyi hissedersem öyleyimdir bu yaşımda annemin yaptıklarını yapamam karakter meselesiArkadaşlar 33 yaşında evli bir çocuk annesiyim.
Eskiden farklı olmak, ilginç olmayı çok severdim . Süsleniyim, püsleneyim, saçlarımı yapayım bayılırdım. Makyaj yapMayı çok severdim. Farklı renk saçlar kullanmayı severdim.
Ama şimdi röflemin dibi kulağıma indi ama boyatmak istemiyorum . saçımı kızıl yapsam mı ne yapsam bilmiyorum . saçımı taramak içimden gelmiyor resmen
Kıyafet alışverişi yapmıyorum . içimden gelmiyor . ama giyinmeyi de severdim eskiden.
Eskiden saatlerce müzik dinlerdim yürürdüm şimdi onuda yapmıyorum ve kilo alıyorum.
Not: şimdi içimden hiç birisi gelmiyor. eşim istediğini yapabilirsin der, bu konuda beni sınırlamaz.
Maddi anlamda sıkıntımda yok. sizce ben yaşlanıyor muyum ?
(Yazım hatası varsa şimdiden özür dilerim )
Bende öyle yapamam ama annem 50 sine geldi kadın ay saçımın dibi geldi ay cildimde leke var hele giydiklerini ben giyemem yaşla alakalı değil dediğin gibi hiç ana kız demessinYaşlanmakla alakası yok ben 21 yaşındayım . Dediklerinin hiç birini bende yapmak istemiyorum . Ki şu yaşımla düşün . Ayrıca çok gençsin tatlım . 50 yaşında olup hala kokoş kokoş dolaşan kadınlar var .
Demirim de sıkıntı vardı . ihmal ettim aslındaO zaman kansızlığınız vardır
Kan sayımı ve demir eksikliğinize baktırın
İmza:Israrla depresyonda olmadığınızı düşünen 40 'ına yaklaşmış üye
Evet gideyim kendime 2 elbise alayım ve kavisli kaş yapayımDeğişikliğe ihtiyacınız olabilir mi ?
Belki aynada aynı kadını görmekten aynı şeyleri giymekten yıllardır aynı saçı kullanmaktan sıkılmış olamaz mısınız?
Aklınızda kızıl varsa kızıl yapın ama dönüşü zordur .
Yeni elbise hatta yeni kaş .
Kan değerleri olmazsa psikologDepresyon belirtisi
Evet bayılıyorum o ellilerineYaşlanmakla alakası yok ben 21 yaşındayım . Dediklerinin hiç birini bende yapmak istemiyorum . Ki şu yaşımla düşün . Ayrıca çok gençsin tatlım . 50 yaşında olup hala kokoş kokoş dolaşan kadınlar var .
İşte bende öyleyim. Hayatım iyi gidiyor ama ben iyi değilim kesinlikleAynı ben her şey yolunda bir ben değilim:)))
........40 a adım atmak üzere olan üye
Eşim saçların böyle süper ombre gibi dedi(tabi adını bilmiyorum . moda saç dedi :) )Esiniz peki eski halinize ozlemini felan dile getiriyor mu yoksa onun icin farketmiyor mu
Canımgitsemde rengim yok. eskiden açık renkliydim şimdi toz rengimBence yaşlılıktan değil ev işleri ve çocuktan fırsat olmuyordur hem yoğun hemde yorucu...aynı durumdayız.fırsat bulup kuaföre gidince kaş bıyık bide fön ohh o gün piremmses benim:)
Takipteyim cnm, en iyisi bir temiz kan tahlili veya uzman desteği...Eski beni özlüyorum, nerde o saç rengi gökkuşağı, iddialı, aynalarla barışık ben:)))İşte bende öyleyim. Hayatım iyi gidiyor ama ben iyi değilim kesinlikle
Nasıl yapılır nerden öğrenirim ?meditasyon mu yapsan ?
Tamam canım salıya randevu aldım hemen. bakalım ne çıkacakTakipteyim cnm, en iyisi bir temiz kan tahlili veya uzman desteği...Eski beni özlüyorum, nerde o saç rengi gökkuşağı, iddialı, aynalarla barışık ben:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?