• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlanıyorum. :-(

Acetone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
67
54
3
Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.:KK42: Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.:KK42: :KK42: Çok Kötüyüm.

Bu taneyse birşey olmaz bende gecen sene 3 tane buldum .şuan yok çok şükür.biri eşimin yüzünden diğerleri de 2 bebeğim yüzünden heralde :KK70:
3 tane olunca böyle bir sonuca vardım :KK23:

Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.:KK42: Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.:KK42: :KK42: Çok Kötüyüm.
Ah ah keşke tek sorunum beyaz saç olsa insanlarda ne rahatsızlık ne hayatlar var takılmayın boyalar ne güne duruyor

Çok abartıyosunuz.. benim de saçım epey beyazladı daha yaşım tam 33 bile değil. Ama cildim gayet iyi çok şükür.. kaynanam 63 yaşında 3 4 tel beyazı var. Ama her yeri kırışık.. görümcem de annesine çekmiş beyaz yok fakat benden sadece 2 yaş büyük olmasına rağmen epey kırışıklığı var.

Yani demem o ki bazı şeyler genetiktir. Böyle abuk şeylere canınızı sıkmayın ve beyazlarınızı koparmayın.. kendinizi her halinizle sevin..

Saç her zaman yaşlılıktan beyazlamaz. Kuzenimin saçı 14 yaşında beyazlamaya başlamışdı. Boyarsın olur biter.

Ben de 26 yaşındayım. Geçen sene 1 tel beyaz vardı. Bu sene görebildiğim kadarıyla 3-4 tane oldu...

Birkaç hafta önce farkettim. Ben de çok üzüldüm nedense...

Anneme söyledim o da güldü. Konu sahibi ve beni kimse anlamıyor:eğlence:

Tövbeler olsun
16 yaşında saçı ağaran var genetik bir hadise bu
Hepiniz yaşlanıyoruz siz de yaşlanacaksınız
Cildiniz kırışacak
Cilt renginiz koyulaşacak
Dizleriniz bükülecek
Bunu değiştiremezsiniz
Değiştirebileceğiniz tek şey bakış açısı
Görüntünüze takıntılı oşmayın bu kadar sağlıklı bir durum değil

Ben de 26 yaşındayım. Geçen sene 1 tel beyaz vardı. Bu sene görebildiğim kadarıyla 3-4 tane oldu...

Birkaç hafta önce farkettim. Ben de çok üzüldüm nedense...

Anneme söyledim o da güldü. Konu sahibi ve beni kimse anlamıyor:eğlence:
Buna anlamamak demeyelim, bu kadar önemsediğinize değmeyeceğine vurgu yapmak, hayatta daha önemli sorunlar olduğuna dikkat çekmek diyelim isterseniz...

Buna anlamamak demeyelim, bu kadar önemsediğinize değmeyeceğine vurgu yapmak, hayatta daha önemli sorunlar olduğuna dikkat çekmek diyelim isterseniz...

Öyle tabi ki, ben de farkındayım, konu sahibi de farkındadır Emin'im...

Ama insan garip hissediyor işte...

Bi kırışıklık yavaş yavaş oluşuyor mesela. İnsan kolay kolay farketmiyor oluşumunu. Ama bir tel de olsa, saç beyazlayınca hemen gözüne takılıyor insanın...

başlığı görünce 25 göreceğimi tahmin etmemiştim :)
ben napayım ya öleyim mi :D
beyazım yok ama hava atmak gibi olmasın :)
bence koparırsan yayılır tamamen şehir efsanesi, yani bilimsel olarak mümkün olmasa gerek
saç beyazlaması tamamen ırsi bence, annen de ya da baban da erken beyazlama vardır mutlaka ya da 2. derecede diğer akrabalarında

Tuh bi ayagin cukurdaymis :) alemsin konu sahibi

Back
X