- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mısın arkadaşBayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.
![]()
Çok Kötüyüm.
29 yaşındayım ,ne kadar da gencim diyordum kendi kendime :) babamı kaybettim ,bir ay sonra anlamsızca aynada kendimi izlerken birkaç beyaz gördüm saçımda ..beyazlar bana yakışmış dedim yine :)Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.
![]()
Çok Kötüyüm.
Derdiniz bu olsun sadece. Boya diye birsey var. Allah caresiz dert vermesin..Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.
![]()
Çok Kötüyüm.
Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.
![]()
Çok Kötüyüm.