Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canim yaaa29 yaşındayım ,ne kadar da gencim diyordum kendi kendime :) babamı kaybettim ,bir ay sonra anlamsızca aynada kendimi izlerken birkaç beyaz gördüm saçımda ..beyazlar bana yakışmış dedim yine :)
Babam çok gençti ,saçlari kapkaraydi. .toprak oldu ..benim kapkara belime kadar inen saçlarımı da çok severdi ..topladığım zaman kızardı, açık kalsın ,bakayım, derdi ..şimdi hepsi bembeyaz olsa nolur ..tuttum mutfak makasiyla kestim ..görmeye değecek kimse kalmadı baba ,dedim ..
Allah başka dert vermesin ,birkaç saat içinde istediğin renge dönüştürebilirsin. .
Amin ,teşekkür ederim ..Ahh canim yaaane guzel yazmışsın
Allah rahmet eylesin
Sen bu acıyla sabaha çıkmazsın.Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.
![]()
Çok Kötüyüm.
Kimin, yarına sapasağlam bir sekilde çıkacağı belli degil. Ona göre yaşayalım bizde insallah. Ne gençler var vefat eden bırak genci çocuk, bebek..Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.
![]()
Çok Kötüyüm.