• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlanıyorum. :-(

vay canm vay belliki daha annenden emdigin sutle durysn hayati gormemissn
... umarim hayat hirpalamaZ Seni hep boyle saf duygularla kalirsin :KK58:

Bende de cikmisti bol bol havuc kavurup ye. Bende kopardim tekrar cikmadi o beyaz

Arkadasim yani ne bu bu kadar karalar baglamissiniz. Bende 25 yasindayim ve 10 larca beyazim var. Biraz irsi oluyo. Bir boyaya bakar. Bu beyazlardan dolayi olmiceksin merak etme :)

Benim 16 yaşında ilk beyazım çıktı yaşım genç olmasına rağmen beyazlarım yaşlı teyzeler gibi
takılmayın bu kadar boya var

bende dolu beyaz . sacımı boyuorum. dıplerım sıyah beyaz cıkıyor :D öleyımmı

Ben de ilk gördüğümde öyle olmuştum ama sonra alışıyorsun merak etme :)

Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.:KK42: Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.:KK42: :KK42: Çok Kötüyüm.

Dış güzellikle ilgili bu kadar takıntılı olmayın, saçın olduğuna şükredeceğine 1 tel beyaz yüzünden ağlıyorsun, keşke benim de normal insanlar gibi saçlarım olsa da beyaz olsa, hayat 1 beyaz tele ağlayacak kadar basit değil :KK12:

bende saçımda ilk beyazımı gördüğümde ağlamıştım. hep stresten üzüntüden oluyor hep

Canım olmaz birşey ya.Sonuçta tararken de kopuyor yanlışlıkla.Üzme kendini artmaz yani.

daha dur bu ne panik bu yaşlarda çıkanlar genetik.

Koparılan beyaz saç çoğalmaz ama yerine tekrar beyaz olarak gelir. Her saç telinin soğan kökü ayrıdır. Ayrıca 25 yaşında bir beyaz saç için bunalıma girmeye gerek yok. Saç boyanır beyazlar kapanır, önemli olan cildi dinç tutmak...

Üzülme!:cool:

images (21).webp

32 yaşındayım hala saçımda beyaz yok. siz erken yaşlanmışsınız.resmen göçmüşşsünüz bu yaşta. ayrıca keşke koparmasaydın yayım yayım yayılır şimdi o beyaz saç..

Erkek kardeşim 22 yaşına girecek henüz 21.5 oluyor saçları şimdiden beyazladı diyebilirim karma bir saç rengi oluştu ama anne tarafımda kuzenlerde genetik,ben o tarafa çekmemişim 31 yaşımdayım beyazım yok sizinki de genetiktir kafanıza takmayın derim.

Bir kaç sene evvel bir kaç tane beyaz saçı kopardım ve tekrar çıkmadı sanırım insandan insana değişen bir durum, ha bu arada yaşıt sayılırız...

Konunuzu okuyunca istemsizce güldüm:) beyaz saç yaşlanma belirtisi değildir. Benim saçımın yüzde 90 ı beyaz. Genetik. Yıllardır öyle. Sarı yaptım rahatladım. Bedenin değil ruhun yaşlanınca çökersin bence. Ben 42,5 yaşındayım ama yaşıtlarımın hepsini katlarım :) kimse beni bakımsız göremez,eşim bile. Ruhum cıvıl cıvıl. Sosyalim,aktifim. Diyeceğim o ki birkaç tel beyazl ölünmez. Kırışıklığın bile çözümü var artık. Ruhunuz yaşlanmasın yeter bence

Back
X