• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlanıyorum. :-(

Konunuzu okuyunca istemsizce güldüm:) beyaz saç yaşlanma belirtisi değildir. Benim saçımın yüzde 90 ı beyaz. Genetik. Yıllardır öyle. Sarı yaptım rahatladım. Bedenin değil ruhun yaşlanınca çökersin bence. Ben 42,5 yaşındayım ama yaşıtlarımın hepsini katlarım :) kimse beni bakımsız göremez,eşim bile. Ruhum cıvıl cıvıl. Sosyalim,aktifim. Diyeceğim o ki birkaç tel beyazl ölünmez. Kırışıklığın bile çözümü var artık. Ruhunuz yaşlanmasın yeter bence
Tebrik ederim süpersiniz ya maşallah inşallah bizlerde öyle oluruz

Mesajından resmen pozitif enerji akıyor bende tebrik ederim Z zencefilli limonata
Teşekkürler arkadaşlar.. Ben şanslıyım sanırım.genetik yönünden. Annem 66 yaşında hala çok bakımlı,güzel,aktif..Herkes güzel günlerinin,yaşının kıymetini bilsin. Her yaşın ayrı bir güzelliği var. En önemlisi ruhunuz. O yaşlanmasın yeter bence

Ilk beyazimi 23 yaşindayken kuafor fark etmisti...ama beyaz ddgildi sarimtrak biseydi...dedi ki pigment henuz olmedi telde
Sonra bir iki bende gördüm aynisindan...
Simdi kuaforu degistirdim hic sormadim cogaldi mi ne oldu diye :) pek merak etmiyorum dogrusu:63:

Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.:KK42: Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.:KK42: :KK42: Çok Kötüyüm.
Benim de illa ki orada çıkıyor :) Koparıyorum ne yapayım. Ben koparmazsam eşim yakalıyor, hain koparıcam diye peşimden koşar acıtır bir de o yaparsa :)

Üzülmeyin:KK69:

yaslilik-ve-zenginlik-karikaturu-murat-yilmaz.webp

Bayanlar 25 yaşındayım. saçımda beyaz gördüm ve çok kötü hissediyorum. Hemen koparttım sonra duydum ki kopartırsan yayılırmış.:KK42: Çok kötü hissediyorum daha gencim ya daha hayatın başındayım. Tam alnımın üst kısmındaymış. Saçın Dibi beyaz , uç kısmı siyah nasıl görmedim dün tüm gün bakım yapmıştım. Nasıl görmedim.:KK42: :KK42: Çok Kötüyüm.

25 yaşında beyazlamasa dahi ileride mecbur beyazlayacak yani bu yaşlandığın anlamına gelmiyor. Bir arkadaşımın saçı lisedeyken beyaz beyazdı hep o da mı yaşlıydı yani lisede ehehe. Çok kafaya takıyorsan boyatırsın ya da saç maskaraları falan var onlardan kullanırsın. Bana kalsa hiç boyatma, boya da saçların erken beyazlamasına yol açıyor.

Çok güldüm Allah iyiliğini versin...29 yaşına girdim kafamda bin tane beyaz var...ben öleyim o zaman:KK70::KK70:

29 yaşındayım ,ne kadar da gencim diyordum kendi kendime :) babamı kaybettim ,bir ay sonra anlamsızca aynada kendimi izlerken birkaç beyaz gördüm saçımda ..beyazlar bana yakışmış dedim yine :)

Babam çok gençti ,saçlari kapkaraydi. .toprak oldu ..benim kapkara belime kadar inen saçlarımı da çok severdi ..topladığım zaman kızardı, açık kalsın ,bakayım, derdi ..şimdi hepsi bembeyaz olsa nolur ..tuttum mutfak makasiyla kestim ..görmeye değecek kimse kalmadı baba ,dedim ..

Allah başka dert vermesin ,birkaç saat içinde istediğin renge dönüştürebilirsin. .
Başın sag olsun

benim 15 yaşında 2-3 tel beyazım vardı gayette kopardım 24 yaşındayım şu anda da bi iki tane var, dert mi bu şimdi :işsiz: koparıncada çoğalmıyor ayrıca 15 yaşımdan beri koparıyorum eğer çoğalsaydı bembeyaz saçlarım olurdu şimdiye kadar ama hala aynı sayıdalar

Saçındaki tek tel beyazı kafaya taktığına üzülsen daha isabet olacak, asıl sıkıntı burda.

hey allahım yarabbimmmmm bumu dert ?

Back
X