- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Deryaderyya
allahım sen vatanımı milletimi kardeşlerimi koru yarabbim fırsat verme şu kansızlara artıkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozlukluler neden daha cok kırısırcildini vs bilmem ama psikolojin bozuluyor senin
kendinle barışık ol
her yaş ayrı güzel
18lik kızlar 30 görünüyor mesela günümüzde
ben 36 yaşındayım geçen 30 yaşında biri asla ikna almadı yaşıma
söylemezsem kimse inanmaz
göz kenarlarım kırışık zira gözlük de var gözlüklüler daha kolay kırışıyor
yavaş yavaş dudak üstüm de kırışıyor gibi genetik zira bizde babaannemin halamın çok kırışıktı
saçlarımda bir kaç tel beyaz geçen sene çıktı ama annemin 23 yaşında başlamıştı, anneannemin de, babaannemin 60
yani bşir çoğu genetik bu özelliklerin ama en önemlisi huzur kendinle barışık olma biraz da sağlıklı beslenip su içme
Gozlukluler neden daha cok kırısır
cildini vs bilmem ama psikolojin bozuluyor senin
kendinle barışık ol
her yaş ayrı güzel
18lik kızlar 30 görünüyor mesela günümüzde
ben 36 yaşındayım geçen 30 yaşında biri asla ikna almadı yaşıma
söylemezsem kimse inanmaz
göz kenarlarım kırışık zira gözlük de var gözlüklüler daha kolay kırışıyor
yavaş yavaş dudak üstüm de kırışıyor gibi genetik zira bizde babaannemin halamın çok kırışıktı
saçlarımda bir kaç tel beyaz geçen sene çıktı ama annemin 23 yaşında başlamıştı, anneannemin de, babaannemin 60
yani bşir çoğu genetik bu özelliklerin ama en önemlisi huzur kendinle barışık olma biraz da sağlıklı beslenip su içme
gözünü seveyim bir psikoloğa git:)Kızlar yaşlanıyorum ve buna cok uzuluyorum.(bu bir dert)içinizde otuzunu gecmis yuzunde gozlerınde hıc cızgısı olmayan gözenekleri hic genislemeyen yanakları sarkmayan var mı? Ne yaptı ya da yapıyor? Paylaşsın.
Yahut bunları yaşayıp cozum bulan var mı Paylaşsın lutfen
Yoga kelimesini sevmiyorum belirtim.....O neymiş nasıl oluyormuşben geç kalmamış arkadaşım da
![]()
Siz yapiyor musunuz? Fayda gordunuz mü?yüz yoğası yapın geç kalmamış olan arkadaşlar
ayy masallah ne güzelsin sen öyle :)Ben işteyim, hayrına sen bakıver bi
Gözenek ordan belli olmaz da
Yanak sarkmasından pek çakmıyorum, sarkma yoksa da ilk bana uğrar di mi
Eki Görüntüle 1798396
evet düzeli yapınca büyük ölçüde fayda göryorumSiz yapiyor musunuz? Fayda gordunuz mü?
yaş 40'a yaklaştımı botoks yolları görünür varsa durumunuz araştırmaları yapın derim ya da darphin diye bir marka var gidin size uygun ürünleri alın kullanın faydasını göreceğinizi düşünüyorumKızlar yaşlanıyorum ve buna cok uzuluyorum.(bu bir dert)içinizde otuzunu gecmis yuzunde gozlerınde hıc cızgısı olmayan gözenekleri hic genislemeyen yanakları sarkmayan var mı? Ne yaptı ya da yapıyor? Paylaşsın.
Yahut bunları yaşayıp cozum bulan var mı Paylaşsın lutfen
O urun iyi mi siz kullandınız mıyaş 40'a yaklaştımı botoks yolları görünür varsa durumunuz araştırmaları yapın derim ya da darphin diye bir marka var gidin size uygun ürünleri alın kullanın faydasını göreceğinizi düşünüyorum
hayır ben kullanmadım sizi etiketlediğim sayfaya bir göz atın :)O urun iyi mi siz kullandınız mı
Teşekkür ederimayy masallah ne güzelsin sen öyle :)