Yaşlanmaktan Korkmak

30 olunca bir gecede baston ve beyaz saçla uyanmakla alakalı bir meme vardı o geldi aklıma

30 lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir ne demek ya? Absürt saçma sözler. Hepte kadın üzerinden geliyor bu sözler nedense erkekler ne oluyormuş yaşlandıkça Kıvanç Tatlıtuğ mu? Sen sağlığına dikkat et güzelliğini kaybetmez, yaşlanmazsın merak etme :)

30 olunca bir gecede baston ve beyaz saçla uyanmakla alakalı bir meme vardı o geldi aklıma
Gerçekten övünmek için demiyorum ama genetik miras bu işin bir kısmını oluşturuyor. Benim üst soyum da parlak hep. Ama yine de kendisi 58 yaşında bir teyze de olsa, hiç olmazsa yüzünü yıkayıp kremini sürüyor. Saçlarını boyuyoruz, bıyığını falan alıyoruz.
20'lerinde ıslak mendille yüz siler, makyajla uyur, şampuanla yüz yıkarsan, genetik olarak da şanslı değilsen yaşlanman tabi ki ihtimal dahilinde olabilir. Ben hiç inkar etmem, kokoşum dibine kadar. Benim için kişisel bakım oyun gibi, eğleniyorum resmen.

Bir de kadınların yumurtaları bitiyor ama erkek hep çocuk sahibi olabilir muhabbetleri var. Sanki sperm kalitesi azalmıyor. Belli yaşın üzerinde babaların çocuklarında genetik hastalık riski çok daha fazla.

Erkeklerin çoğu kendine bakmıyor. Güneş kremi bile kullanmıyorlar, kadınlardan erken buruşuyorlar. Kel kalıyorlar. Sağlıklarına daha az dikkat ettikleri için kilo alıyorlar. Ayrıca erkekler kadınlardan ortalama 10 yıl daha az yaşıyor. Asıl bizim çıtır erkek almamız lazım, erkek büyük olunca eşinden 15-20 yıl erken ölüyor.

20 li yaşlarımda çok güzel bir genç kızdım. 30 larımda nefis bir kadına dönüştüm Artık mental ve duygusal olarak da tam olarak ne istediğimi biliyorum, ne istemediğimi de... Özgürüm, mutluyum

Ekşi sözlük zırvalıkları bunlar, nerede görsem tanırım O tür başlıklara yazanlar genelde 20 yaş altı ergenler ya da ıssız bir yolda görsen adımlarını hızlandıracağın tipler. Kadının pazar değeri yoktur çünkü kadın pazarda satılan bir eşya değildir. Eğer ömrümüz elverirse bütün yaşları deneyimleyeceğiz ve bu hiç de kötü birşey değil

Pazar degeri derken

35 te birsey yok sen birde 40 i gor

üstüne kata kata ilerlemişsin ama.bir de o yılları boşa geçirenler var gram gelişmeden

Oo sen daha mesleğe başlayıp evlenmedin mi bitmişsin valla o zaman da kusurlu derler geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…