- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
30 olunca bir gecede baston ve beyaz saçla uyanmakla alakalı bir meme vardı o geldi aklıma20'lerimin başında kendimi ve bedenimi tanımıyordum. Yeni 30 oldum ve yeni tanıyorum kendimi, bedenimi.
İnanın 18-22 yaş aralığımda şimdiki halimden çok daha yaşlı görünüyordum. Şimdi bana yakışanı, oturanı, gideni buldum. Saçım, tarzım, makyajım falan hep oturdu. Ne giyip ne giymeyeceğimi biliyorum. Eskiden bir tarzım bile yoktu. Çok saçma sapan bir kadındım.
30 olunca bir gecede kırışıp yaşlanmıyorsunuz. Genetik yatkınlığınız varsa, kendinize de iyi bakıyorsanız öyle ciddi bir fark olmuyor cildinizde.
30 lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir ne demek ya? Absürt saçma sözler. Hepte kadın üzerinden geliyor bu sözler nedense erkekler ne oluyormuş yaşlandıkça Kıvanç Tatlıtuğ mu?Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Gerçekten övünmek için demiyorum ama genetik miras bu işin bir kısmını oluşturuyor. Benim üst soyum da parlak hep. Ama yine de kendisi 58 yaşında bir teyze de olsa, hiç olmazsa yüzünü yıkayıp kremini sürüyor. Saçlarını boyuyoruz, bıyığını falan alıyoruz.30 olunca bir gecede baston ve beyaz saçla uyanmakla alakalı bir meme vardı o geldi aklıma
Bir de kadınların yumurtaları bitiyor ama erkek hep çocuk sahibi olabilir muhabbetleri var. Sanki sperm kalitesi azalmıyor. Belli yaşın üzerinde babaların çocuklarında genetik hastalık riski çok daha fazla.30 lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir ne demek ya? Absürt saçma sözler. Hepte kadın üzerinden geliyor bu sözler nedense erkekler ne oluyormuş yaşlandıkça Kıvanç Tatlıtuğ mu?Sen sağlığına dikkat et güzelliğini kaybetmez, yaşlanmazsın merak etme :)
Ekşi sözlük zırvalıkları bunlar, nerede görsem tanırımHerkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
Pazar degeri derkenHerkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
üstüne kata kata ilerlemişsin ama.bir de o yılları boşa geçirenler var gram gelişmedenİnternetteki o salak yazılara neden bakıyorsun ki:)
Hiç de öyle bir dünya yok, ben 31 olacağım, sana özelden fotoğrafımi atayım, 21 yaşındaki halimden bir gram bile değişmedim:) dün çekmişim gibi stori atsam cok az insan der bu eski resim mi diye.
Hiç de çevremde 30 oldum, öldüm bittim muhabbetine tanık olmadım. Tam tersi , ben kendimi 20lerimden daha çok seviyorum. Düşünce yapım epey bir değişti, bir sürü şey öğrendim, çok siskaydim fizigimi toparladım,squat yaptım popom güzelleşti, tabularla doluydum şimdi, para kazandım, bir sürü şehir ülke gördüm, eskiden az biraz kezbandim, şimdi kendime ve ilişkiye bakışım değişti daha mutluyum...
Ne bileyim, saysam tonla şey sayarım.
Önemli olan yaşlanmak değil, güzel yaşlanmak .
Zaman geçmesi değil,geçen zamani boşa geçirmemek, bence
ben gördüm 40 dada bir şey yok.45 i bekleyeceğimPazar degeri derken
35 te birsey yok sen birde 40 i gor
Tabiiki birsey yok.. eskiden 30 lar 40 lar asiri amca teyze gelirdi.. ama artik insanlar daha mi genc gosteriyor nedir.. daha gencler sankiben gördüm 40 dada bir şey yok.45 i bekleyeceğim
benim idolüm nebahat çehredir.fresh duruşuyla giyim tarzıyla gençlere taş çıkarırTabiiki birsey yok.. eskiden 30 lar 40 lar asiri amca teyze gelirdi.. ama artik insanlar daha mi genc gosteriyor nedir.. daha gencler sanki
Ülke görmüşsün maşallah.üstüne kata kata ilerlemişsin ama.bir de o yılları boşa geçirenler var gram gelişmeden
Onun hayatinda cokkkk uzun zamandir erkek yok, gencliginin sirri o diyolarbenim idolüm nebahat çehredir.fresh duruşuyla giyim tarzıyla gençlere taş çıkarır
ne alaka anlamadım dediğini.Ülke görmüşsün maşallah.
olabilir erkek demek dert demek.kadın çözmüşşşOnun hayatinda cokkkk uzun zamandir erkek yok, gencliginin sirri o diyolar
Zor diyorum bu devirde ülke görmek maddi açıdan.laf falan sokmadım yanine alaka anlamadım dediğini.
artık imkansız bizlere zor ne ki.20 li yaşlarımda gezebilmiştim.artık yan semte giderken ki benzini hesaplıyorum ayolZor diyorum bu devirde ülke görmek maddi açıdan.laf falan sokmadım yani
Yaaa herşeyi yapabiliyorken yapmak lâzım.belli olmuyor valla ne olacağı.artık imkansız bizlere zor ne ki.20 li yaşlarımda gezebilmiştim.artık yan semte giderken ki benzini hesaplıyorum ayol
Oo sen daha mesleğe başlayıp evlenmedin mi bitmişsin valla o zaman da kusurlu derler geçmiş olsun.Herkese merhaba. Henüz 22 yaşındayım ve mesleğimi yaklaşık 28-29 yaşlarımda elime alacağım. Nasipse çift diplomalı olacağım. Ama yaşlanmaktan çok korkuyorum. 35 yaşında falan evlensem ömrümün yarısı gitmiş oluyor zaten. Çok üzülüyorum. İnternette yazılar okuyorum 30lu yaşlardaki kadınların pazar değeri bitmiştir, çirkinleşirler yaşlanırlar diye. Bu gerçekten böyle mi? Çok takıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?