Yaşlanmaktan Korkmak

Haklısınız

O kadar gençsiniz ki geleceği düşünerek kaygılanmayın.Her yaşın insana kattığı çok kıymetli tecrübeler oluyor.Yaşlandıkça hayata daha farklı ve daha manalı bakıyorsunuz.

Eee öyle oluyor ama gerçekten kadınlarda 40 a kadar güzelleşiliyor.20 yaşında yüzüme bakan yoktu valla.bir de hayata daha olumlu bakmaya başlıyorsun nedense.
Cunku insanları umursamayı birakip kendin nasıl mutlu isen o sekilde davranmaya yasamaya basladiginda fark edilir oluyor herkes

O şeyleri yazan insanlar inanılmaz özgüvensiz, kadınlar tarafından reddedildiği ya da terk edildiği için bütün kadınlara düşman olmuş zavallı tipler. Bütün hayatları kadın düşmanlığı çevresinde dönüyor. İşleri güçleri yok başka sanki. Boş beyinliler. Ha bu demek değil ki düzgün erkekler yok. Var düzgün erkekler. Birileriyle tanıştığında çok dikkat etmeli ve red flag'leri görmeyi öğrenmelisin. Bu tiplerin bazıları kendini gizlemeyi de bilir, rol yapar. Gözün açık olsun, dikkat et.

Çok teşekkür ederim. Red flagleri fark etmek çok zor. Bazı erkekler dediğiniz gibi çok iyi rol yapıyor.

Ooo benim konum Şöyle diyim size, yaşım 43 ve 20 yaşlarımdan daha dinç ve genç duruyorum. Bir kere tarzım oturdu, kendime yakışanı yakışmayanı biliyorum ikincisi de daha olgun ve özgüvenliyim. Ama aynı duyguları ben de yaşamıştım, burada 36 oldum hayatım bitti mi diye açtığım konularım var ve 43 oldum asıl herşey şimdi başlıyor kendinizi sevin, sözlük okumayın ve ışıldayın. Sevgiler

Birşey olmaz yani geç mezun olmak iş bulma sıkıntısı olacak bir bölüm değilse hiç sorun değil tam tersi bölüm değiştirip geç mezun oldum hiç pişmanda değilim en güzel şey öğrenci hayatı zaten 30 yıl çalışcaz emekli olmamız zorbıraktığım bölümü okumak bile isterdim imkan olsa.yaş meseleside bence çocuk yapmak istiyorsanız önemli gerisi boş.

20'lerimin başında kendimi ve bedenimi tanımıyordum. Yeni 30 oldum ve yeni tanıyorum kendimi, bedenimi.
İnanın 18-22 yaş aralığımda şimdiki halimden çok daha yaşlı görünüyordum. Şimdi bana yakışanı, oturanı, gideni buldum. Saçım, tarzım, makyajım falan hep oturdu. Ne giyip ne giymeyeceğimi biliyorum. Eskiden bir tarzım bile yoktu. Çok saçma sapan bir kadındım.
30 olunca bir gecede kırışıp yaşlanmıyorsunuz. Genetik yatkınlığınız varsa, kendinize de iyi bakıyorsanız öyle ciddi bir fark olmuyor cildinizde.

İnternetteki o salak yazılara neden bakıyorsun ki:)
Hiç de öyle bir dünya yok, ben 31 olacağım, sana özelden fotoğrafımi atayım, 21 yaşındaki halimden bir gram bile değişmedim:) dün çekmişim gibi stori atsam cok az insan der bu eski resim mi diye.
Hiç de çevremde 30 oldum, öldüm bittim muhabbetine tanık olmadım. Tam tersi , ben kendimi 20lerimden daha çok seviyorum. Düşünce yapım epey bir değişti, bir sürü şey öğrendim, çok siskaydim fizigimi toparladım,squat yaptım popom güzelleşti, tabularla doluydum şimdi , para kazandım, bir sürü şehir ülke gördüm, eskiden az biraz kezbandim, şimdi kendime ve ilişkiye bakışım değişti daha mutluyum...
Ne bileyim, saysam tonla şey sayarım.
Önemli olan yaşlanmak değil, güzel yaşlanmak .
Zaman geçmesi değil,geçen zamani boşa geçirmemek, bence

Çok teşekkür ederim. Red flagleri fark etmek çok zor. Bazı erkekler dediğiniz gibi çok iyi rol yapıyor.
En basitinden böyle tipler genelde cömert değildir mesela. Karşısına bir kadın çıktığında parasını yemesinden vs korktuğu için yedirmemeye çok dikkat eder, çok parası olsa bile. En ufak şeyi bölüşür vs.

Bazısı yemek, ev işi yapmayı vs hiç bilmez, geleneksel cinsiyet rollerini kabullenmiştir. Bu bile bir işaret.

Bazısı kıskançtır. Bazısı çabuk sinirlenir.

Ama bütün bunları bile gizleyebilirler. Son çare sosyal medya hesaplarını dikizlemek, pek etik gibi gözükmese bile...

Ajda’nın son konserinden bir videosunu gördüm, ben kendisi estetiklerden konuşamıyor biliyordum ama bülbül gibi de şakıdı, şakalar yaptı ve en önemlisi parlıyordu tamam belki uç örnek oldu ama yaşlanmam, yaş almak kötü değil. J Lo’ya bak, Halle Berry hadi çok gitme Pınar Altuğ maşallah taş gibi kadın.

Nebahat Çehre gibi bir gerçek var bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…