Çocuklarımı eziyet olarak görsem elbette yapmazdım. Tam tersi daha iyi nasıl bakabilirim diye tavsiye almak için yazdım. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama her anne çocuğuna bazen sinirlenebikir. Yanlış olduğunu düşünmesem söylemezdim zatenBüyüğe neden sinirleniyorsunuz?
Çocuklarınızı eziyet olarak görüyorsanız 2.yi neden yaptınız?
Bu arada bebek onlar daha dikkatinizi çekerim.
Ben de zaten bunu çok merak ediyorum. Hepsine birden nasıl yetiyorlarValla bakıcın varmış şanslisin. Insalarin cogu tek başına bakıyor malesef sabretmelisin.
Çok yaratıcı bir fikir Ama benim gerçekçi tavsiyelere ihtiyacım varİki bakıcı daha alin
Tebrik ederim sizi Ben ikisi ile aynı anda evde durduğumuz hayal bile edemiyorum. Büyük çok mutsuz olurbenimde çocuklarımın arası 18 ay
çok zor büyüttüm hemde tek başıma
ama şimdi oğlum 3. kızım 1. sınıfa gidiyor
çok şükür bin şükür rahatım
insallah geçecek sabırlı olun
hemde bakıcı var ben ekmek almaya gidemiyordum gene şanslısın
Sizin çocuğunuz var mı?Bence ehli keyf birisiniz ondan böyle. .
2 çocuk için bakıcı var, babaanne var, çalışmıyorsunuz ve bence çok fazla şikayetçisiniz.Çocuklarımı eziyet olarak görsem elbette yapmazdım. Tam tersi daha iyi nasıl bakabilirim diye tavsiye almak için yazdım. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama her anne çocuğuna bazen sinirlenebikir. Yanlış olduğunu düşünmesem söylemezdim zaten
Bakıcim yabancı...Yemek yapmayı bilmiyor.Zaten en başında yemekleri ben yapacağım diye anlaştık. Küçük çok kucakci yerde pek oyalanmiyor.Buyuk oyun hamuru gibi etkinlikler ile en fazla 10 dk oyalaniyor. Hareketli bir çocuk. O kadar çok oyuncağı var ki ilgilenmiyor bile... hoplayalim zıplayalim saklambaç oynayalım istiyorYatılı bakıcı varken bu kadar zorlanmamalısın.Küçüğü ana kucağına yanına alıp büyükle de oynayabilirsin .Yap boz, oyun hamuru boyama gibi.Sen ikisi ile ilgilenirken bakıcı yemek,ütü yapsın.Sizin damak zevkinize göre yapamıyorsa tarif edin zamanla öğrenir.Arada siz büyük çocuğunuzla dışarı parka çıkın bakıcı küçüğe baksın.Temiz hava hem size hem de çocuğunuza iyi gelir.
Planlı olun.Zamanla düzen oturtursunuz.
Merhaba arkadaşlar. Benim araları 18 ay olan iki çocuğum var.Biri daha 5 aylik....Evde yatılı bakıcimiz var ama ben yine de çok zorlanıyorum. Büyük olan hep ilgi istiyor.Oglen de pek uyumuyor.Bakici genelde bebek ile ilgileniyor.Yemekleri ben yapıyorum ama bazen vakit bulup yapamıyorum. Büyüğü babaannesi dışarı çıkarırsa küçüğe ben bakıyorum bakıcı da temizlik yapıyor. Ev hep ütü dolu. Toplasan hep dağılıyor. Benim zaten genelde uykum oluyor.Kucuk gece çok kalkıyor. Yani kendime ayıralım vakit yok denecek kadar az.yaslari böyle birbirine yakın iki çocuğu olanlar nasıl üstesinden geliyorsunuz? Tavsiyelere ihtiyacım var. Haftada bir gün bakicinin izin günü. O gün bizim ev savaş alanı...Büyüğe bazen sinirleniyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. O da küçük daha çünkü... Bu konuya bir el Atarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler!
Oyun grupları oluyor haftanın 2 yada 3 günü onlara götürebilirsiniz hiç olmazsa büyük çocuk için değişiklik olur.Bakıcim yabancı...Yemek yapmayı bilmiyor.Zaten en başında yemekleri ben yapacağım diye anlaştık. Küçük çok kucakci yerde pek oyalanmiyor.Buyuk oyun hamuru gibi etkinlikler ile en fazla 10 dk oyalaniyor. Hareketli bir çocuk. O kadar çok oyuncağı var ki ilgilenmiyor bile... hoplayalim zıplayalim saklambaç oynayalım istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?