Daha ne olsun. Bakiciniz var. Cocuklar hep böyle büyüyor yani zor. Bunun kolay bir tarafi yok, hele ki emiyorsa. Ilk bunu kabul edin.
Benim de ikinci yolda ama hallederim diyorum bir sekilde. Ben tuvalete gitmek icim esimi beklerdim genelde kizimda.
Gece zaten uyumuyorsun bir yasina kadar emzirdim. Simdi de ev savas alani. Bes dakikada bir birsey kiriliyor dökülüyor. Hamileyim zorlaniyorum ama cocuklar bu sekilde büyüyor. Yani kizim alti aylik oldu sonra hicbir sekilde tutamadim. Kucakta dahi durmadi, yürütec kullanmadi. Mama sandalyesinde dahi oturmadi ki bes dakika tuvalete gideyim. Ama geciyor. Üc yasina girmedi daha ama cok sükür eskiye göre koltukta oturabiliyorum. Simdi digeri geliyor bir sene yasamam diyorum. Ne zaman kizim iki yasina girdi benim elim yüzüm topladi kilo aldim.
O kadar yorgunluga 50 kiloya düsmüstüm. Simdi bakalim beni neler bekliyor iki bebekle.
Aci yok rocky.
Sakin olmayi ögreniyorum. Haliya mi isemiyor. Duvarlara hamur mu yapistirmiyor.
Cok rahatim nedense. Sizede bunu tavsiye ederim. Sakin olun. Baska yolu yok.
Cocuklar büyürken cok inatci ve huysuz olabiliyor. On kisi gelsenizde cocuk o inatciligi yapacak.
akisina birakin. Cayinizi alabiliyorsaniz elinize alin, onlarla beraber cosun. Ben yakinda elime boya kalemi alip tavanlari cizme kivamina geldim gelecegimde