Yaslari yakın iki cocuk

Sizin nasıl öğrendiniz yemek yapmayı? Ben kendim çok iyi değilim ki ona öğreteyim. Yemeklerim pek begenilmez

Deneyerek

Yaptım olmadı sonra olmaya başladı

Ama benim yemeklerim anneminki gibi eşim hepsini sevmese de o da alıştı

Çocuk olunca da elim alıştı pratik de oldum

Kapıdan girip pişirip yememiz bir saat sürüyor şimdi, çorba ana yemek pilav / makarna salata gibi bir öğünü

Çok geç cevap yazmış oluyorum ama çocuğunuz emzik ağlıyor muydu? Emzik almayan çocuğa uyku eğitimi vermek çok zor oluyor.Bir de emziriyormuydunuz ? Benimde büyük uyku eğitimli...Sıra küçüğe geliyor çünkü çok geç yatiyir

Emzik ile ilgisi olmadı hiç bir zaman. Emziriyordum ama gece uyku eğitimi için gece yatmadan önce emzirmeyi bıraktım. Sadece uyanınca biraz emip uyuyordu geceleri. Sonunda 21 aylıkken emmeyi de kestik doktor tavsiyesi ile. Sadece su veriyorum artık geceleri. Yalnız kızım hiç bir zaman geç yatmadı. 9dan sonraya bırakmadım hiç.

Bencede planlama sıkıntınız var gibi bi arkadaş oyun gruplarından bahsetmıiş. Büyük olanı oraya götürüp enerjisini atmasını sağlayabilirsiniz. Küçük çocuk içinde ana kucagına koyup evin diğer işlerini halledebilirsiniz. Planlı davranırsanız bence işler kısa sürede hallolur diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin

Harikasıniz ya. Yemin ederim bayıldım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…