Millet yardımcı olayına haset etmiş galiba. :)Sizin çocuğunuz var mı?
Isterse prof olsun.benim evladima ben bakarim.kim o kadin da benim daha 5 aylik yavrum kokusunu alsin ya..Vay be... Artık atomu parçalarlar beraber diyeceğim de, konu sahibi onun için de birini tutar :)
açıkcası yatılı bir bakıcı ile iki tane çocuğa bakamıyor oluşunuzu garipsedim.Merhaba arkadaşlar. Benim araları 18 ay olan iki çocuğum var.Biri daha 5 aylik....Evde yatılı bakıcimiz var ama ben yine de çok zorlanıyorum. Büyük olan hep ilgi istiyor.Oglen de pek uyumuyor.Bakici genelde bebek ile ilgileniyor.Yemekleri ben yapıyorum ama bazen vakit bulup yapamıyorum. Büyüğü babaannesi dışarı çıkarırsa küçüğe ben bakıyorum bakıcı da temizlik yapıyor. Ev hep ütü dolu. Toplasan hep dağılıyor. Benim zaten genelde uykum oluyor.Kucuk gece çok kalkıyor. Yani kendime ayıralım vakit yok denecek kadar az.yaslari böyle birbirine yakın iki çocuğu olanlar nasıl üstesinden geliyorsunuz? Tavsiyelere ihtiyacım var. Haftada bir gün bakicinin izin günü. O gün bizim ev savaş alanı...Büyüğe bazen sinirleniyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. O da küçük daha çünkü... Bu konuya bir el Atarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler!
Yooo iki cocugada yardimciysa artikk hahha biraz güldük bence haset degil bu canimMillet yardımcı olayına haset etmiş galiba. :)
senin işin daha zormuş bana göre:))2 buçuk yaşında bi oğlum ve 2 aylık ikizlerim var
Yardımcı tutacak maddi gücümüz yok
Bana yardım edecek yakınlarımda yok
Tek başıma bakıyorum
Düzen çok önemli herşeyi bi düzene koyarsanız sizin için daha kolay olur
Ben meselâ 3 saatte bir kızların beslenmesi temizliği ni yapıp yatırıyorum ardından dağılan evi toplayıp oğlumla oyun oynuyorum
Ama evinin eski düzeni yok mesela yemeği yer yemez masayı toplayamıyorum bazen bi saat bekliyor ama napaım.
Kendime kalan zamanı sorarsanız akşam eşim eve gelince wcye gidebiliyorum bu yetiyor şimdilik:))
benım kardeşimle aramda 1 yas var annem bıze ne de guzel baktı bakıcı da yoktu.ustelık babanne de yardım edıyormus.Merhaba arkadaşlar. Benim araları 18 ay olan iki çocuğum var.Biri daha 5 aylik....Evde yatılı bakıcimiz var ama ben yine de çok zorlanıyorum. Büyük olan hep ilgi istiyor.Oglen de pek uyumuyor.Bakici genelde bebek ile ilgileniyor.Yemekleri ben yapıyorum ama bazen vakit bulup yapamıyorum. Büyüğü babaannesi dışarı çıkarırsa küçüğe ben bakıyorum bakıcı da temizlik yapıyor. Ev hep ütü dolu. Toplasan hep dağılıyor. Benim zaten genelde uykum oluyor.Kucuk gece çok kalkıyor. Yani kendime ayıralım vakit yok denecek kadar az.yaslari böyle birbirine yakın iki çocuğu olanlar nasıl üstesinden geliyorsunuz? Tavsiyelere ihtiyacım var. Haftada bir gün bakicinin izin günü. O gün bizim ev savaş alanı...Büyüğe bazen sinirleniyorum sonra vicdan azabı çekiyorum. O da küçük daha çünkü... Bu konuya bir el Atarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler!
çok mantııklı hem anne çocukla daha çok ılgılenırCocuklara zaten siz bakmalisiniz ikiside cok kucuk ve ikiside sizi ister herzaman.bakici degilde daha cok temizlige yemege yardimci birini alin.cocuklarla siz ve babaannesi ilgilenir .ev iside kalmaz boylelikle.
Aynen öyle ben oğlumu büyütürken bi düzenin yoktu oğlum aglarsa koşuyordum yanına iş güç kalıyordu ama ikizlerde gelince ve yalnız olunca mecbur bi düzenin oluyor hatta dün eşime mantı bile yaptım:) tek yapamadığım kendime vakit ayırmak ama bu günlerde geçecek.ikiz bakmak gerçekten çok zor Rabbim güç vermese yapamam tabi.siz büyütmüşsünüz maşallah zor günler geride kalmıştır.beni neler bekliyor veya biraz anlatsanız 3 çocukla dışarı nasıl çıktınız ben henüz bi market yüzü bile görmedimsenin işin daha zormuş bana göre:))
benim de büyük oğlum var ama on yaşında.
dediğin gibi planlı düzenli olmak çok çok önemli hele ki ikiz bakıyorsak.
Yooo iki cocugada yardimciysa artikk hahha biraz güldük bence haset degil bu canim
Allah yardım etsın2 buçuk yaşında bi oğlum ve 2 aylık ikizlerim var
Yardımcı tutacak maddi gücümüz yok
Bana yardım edecek yakınlarımda yok
Tek başıma bakıyorum
Düzen çok önemli herşeyi bi düzene koyarsanız sizin için daha kolay olur
Ben meselâ 3 saatte bir kızların beslenmesi temizliği ni yapıp yatırıyorum ardından dağılan evi toplayıp oğlumla oyun oynuyorum
Ama evinin eski düzeni yok mesela yemeği yer yemez masayı toplayamıyorum bazen bi saat bekliyor ama napaım.
Kendime kalan zamanı sorarsanız akşam eşim eve gelince wcye gidebiliyorum bu yetiyor şimdilik:))
ne alakası var cahillikle? bizim bir yakınımızda da sağlık sorunlarından dolayı yatılı bakıcı var ve gelen kadın yabancı. bir şirketle konuşulmuş ve şirket o kadını göndermiş ille de yabancı olsun diye tutturmadı yani kimse. bu tarz bir durum konu sahibinde de yaşanmış olabilir. alemsiniz nasıl da saldırıyorsunuz bilip bilmeden.Bakici da yabanciymis he.cok onemli ,yabanci olmali cunku bizim.turkler cahil caniiim aaa haha tovbe ya.bacim sen bu konuyu kapat en iyisi ben yine sinir yaptim ya
canım sağol.Aynen öyle ben oğlumu büyütürken bi düzenin yoktu oğlum aglarsa koşuyordum yanına iş güç kalıyordu ama ikizlerde gelince ve yalnız olunca mecbur bi düzenin oluyor hatta dün eşime mantı bile yaptım:) tek yapamadığım kendime vakit ayırmak ama bu günlerde geçecek.ikiz bakmak gerçekten çok zor Rabbim güç vermese yapamam tabi.siz büyütmüşsünüz maşallah zor günler geride kalmıştır.beni neler bekliyor veya biraz anlatsanız 3 çocukla dışarı nasıl çıktınız ben henüz bi market yüzü bile görmedim
Konu sahibi arkadaşa tek tavsiyemm herşeye koşcam yetişcem diye değil de herşeyi saatine düzenine göre yaparsa herşey daha kolay olur onun için
ne alakası var cahillikle? bizim bir yakınımızda da sağlık sorunlarından dolayı yatılı bakıcı var ve gelen kadın yabancı. bir şirketle konuşulmuş ve şirket o kadını göndermiş ille de yabancı olsun diye tutturmadı yani kimse. bu tarz bir durum konu sahibinde de yaşanmış olabilir. alemsiniz nasıl da saldırıyorsunuz bilip bilmeden.
Yabancılar daha uygu fıyata çalışıyorlar ve yatılı kalıyorlar ve egıtımlıler.haklı aksama kadar seda sayan esra erol ızleyenı mı getırsın.Türk bakıcı yatılı gelmez zaten. İnsanlar da yatılıyı akşam olur da lazım olur diye alıyor zaten yanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?