Yaslari yakın iki cocuk

Vay be... Artık atomu parçalarlar beraber diyeceğim de, konu sahibi onun için de birini tutar :)
Isterse prof olsun.benim evladima ben bakarim.kim o kadin da benim daha 5 aylik yavrum kokusunu alsin ya..teeek onerim bir an evvel iki.cocuk annesi oldugnuzun farkina varip bunun icin sukurler ediip evlatlarinizla dolu dolu guzel vakit gecirmek..sonra atomu parcalarlar once analik

açıkcası yatılı bir bakıcı ile iki tane çocuğa bakamıyor oluşunuzu garipsedim.
belli ki bir düzen oturtamamışssınız.
ev işleri yemek bebek bakımı vs. pek planlı değil gibi.
ben tek başıma 18 aylık ikizlerime bakıyorum.
elbette zor ancak planlı olmak şart.
9 aylık olana kadar da geceleri de hep tek baktım ben.
evdeki işleyisi bir gözden geçirin,yanlış yaptığınız birşeyler var

2 buçuk yaşında bi oğlum ve 2 aylık ikizlerim var
Yardımcı tutacak maddi gücümüz yok
Bana yardım edecek yakınlarımda yok
Tek başıma bakıyorum
Düzen çok önemli herşeyi bi düzene koyarsanız sizin için daha kolay olur
Ben meselâ 3 saatte bir kızların beslenmesi temizliği ni yapıp yatırıyorum ardından dağılan evi toplayıp oğlumla oyun oynuyorum
Ama evinin eski düzeni yok mesela yemeği yer yemez masayı toplayamıyorum bazen bi saat bekliyor ama napaım.
Kendime kalan zamanı sorarsanız akşam eşim eve gelince wcye gidebiliyorum bu yetiyor şimdilik:))

Benimle kardeşimin arası 22 aymış annem çok kolay büyüttüm der hep... Birbirimizle oynardık hatırlıyorum. Bence biraz daha küçük 1 yaşa gelene kadar sıkıntı olur sonra rahatlamaya başlar...

Bu arada bence evdeki temizlik ve yemek tüm işlerle yardımcınız ilgilenmeli. çocuk bakımını siz almalısınız. Ev 4 4 lük olursa yorgunlukta olmaz çocuklarla enerjik bir şekilde ilgilenirsiniz.

senin işin daha zormuş bana göre:))
benim de büyük oğlum var ama on yaşında.
dediğin gibi planlı düzenli olmak çok çok önemli hele ki ikiz bakıyorsak.

benım kardeşimle aramda 1 yas var annem bıze ne de guzel baktı bakıcı da yoktu.ustelık babanne de yardım edıyormus.

senin işin daha zormuş bana göre:))
benim de büyük oğlum var ama on yaşında.
dediğin gibi planlı düzenli olmak çok çok önemli hele ki ikiz bakıyorsak.
Aynen öyle ben oğlumu büyütürken bi düzenin yoktu oğlum aglarsa koşuyordum yanına iş güç kalıyordu ama ikizlerde gelince ve yalnız olunca mecbur bi düzenin oluyor hatta dün eşime mantı bile yaptım:) tek yapamadığım kendime vakit ayırmak ama bu günlerde geçecek.ikiz bakmak gerçekten çok zor Rabbim güç vermese yapamam tabi.siz büyütmüşsünüz maşallah zor günler geride kalmıştır.beni neler bekliyor veya biraz anlatsanız 3 çocukla dışarı nasıl çıktınız ben henüz bi market yüzü bile görmedim
Konu sahibi arkadaşa tek tavsiyemm herşeye koşcam yetişcem diye değil de herşeyi saatine düzenine göre yaparsa herşey daha kolay olur onun için

Yooo iki cocugada yardimciysa artikk hahha biraz güldük bence haset degil bu canim

Kadınin sıkıntısi var belli ki, çözüm aramaya gelmiş. Fikir istiyor. Riskli gebeliğine rağmen kvye hizmetçilik yapan gelmiş kadina ehli keyif diyor. Hic de saka soylememis. Hatta gayet konu sahibine ayar vermeye çalışilmıs yazışmalar var. Insanlar kendi hayatlarini kendi zorlastiriyor. Bazisinin imkani vardir bazisinin yoktur. Sende yok diye var olanı yaftalamak hasettir.

Tek çocuğa da yardımcı alanlar var. Yardımcı alamayana annesi teyzesi kvsi falan gelip destek oluyor zaten. Hele çocukların arasında yaş küçük olursa problemler daha çok olur.

Allah yardım etsın

Bakici da yabanciymis he.cok onemli ,yabanci olmali cunku bizim.turkler cahil caniiim aaa haha tovbe ya.bacim sen bu konuyu kapat en iyisi ben yine sinir yaptim ya
ne alakası var cahillikle? bizim bir yakınımızda da sağlık sorunlarından dolayı yatılı bakıcı var ve gelen kadın yabancı. bir şirketle konuşulmuş ve şirket o kadını göndermiş ille de yabancı olsun diye tutturmadı yani kimse. bu tarz bir durum konu sahibinde de yaşanmış olabilir. alemsiniz nasıl da saldırıyorsunuz bilip bilmeden.

canım sağol.
inan her dönemin kendine göre zorluğu var.
büyüdükçe bazı açılardan kolaylaşıyor.
ancak bu sefer diş dönemi ve diğer sendromlar sebebi ile sorun yaşıyoruz:))
çocuklarla tek çıkmak mümkün değil hiç çıkmadım.
eşimle 3 ünü alıp gidiyoruz ama:))

Her insan bir değil hanımlar.Bazılarının yorumu sırf kıskançlıktan yaptığını düşünüyorum.İmkanı olan hiç kimse yardımcı almamazlık etmez bence.İmkanı varmış bakıcı almış konu sahibi bunla dalga geçmek niye anlamıyorum.Bütün anneler çilekeş saçını süpürge edecek diye bi şey mi var yapamıyor demekki.Siz süper annelerden tavsiye istemiş sadece

Türk bakıcı yatılı gelmez zaten. İnsanlar da yatılıyı akşam olur da lazım olur diye alıyor zaten yanına.

Aslında birçok kişiye göre şanslı sayılırsınız. İnsanlar empati yapmakta zorlanıyor haklı olarak.

Bakıcı değil de, temizlik yemek için birini bulmanız daha iyi olur bence,
Sizde sadece çocuklarla ilgilenirsiniz, onlar daha anne çocuğu en çok sizin sevginize ilginize ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…