• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu hirs sana cok fazla ya. su yazdiklarinla konustuklarimizin alakasini cozebilsem cevap vericem de cidden anlamiyorum. benim insanligim ne alaka? yani konu tam olarak nerede benim insanligima evrildi ve benim insan olmadigim ortaya cikti ben kacirdim galiba.
Ağzımın bozuk olduğu kanısına nasıl varıyorsun madem sen ne alaka? Ağzımı bozduklarım tacizciyi koruyan insanlık yoksunlarıydı. Ve hakedene hakkettiğini söylemek gerek, ağırına gidenler ağzın bozuk diye ağlayabilir.

hanimlar gercekten bazen siniri cok asiyorsunuz. sizin gibi dusunmeyen insanlara burada tacizcileri destekliyormus gibi yazmanizin bir mantigi yok. siz kimseyi bu sekilde ayristiramazsiniz.

mantiksiz konusuyorsunuz, farazi yorum yapiyorsunuz. biz konu sahibinin yazdigi mesaj uzerinden adamin dediklerini goz onune alarak adam saglikli degil gibi gorunuyor, saglikli insan taciz etme niyetinde olsa bunu soylemez diyoruz siz sanki “yaslilar taciz etmez” demisiz gibi carpitiyorsunuz. bu yaptiginiz kirici en basit tabirle. birbirimizi bilmesek gercekten kotu niyetli oldugunuzu dusunurum.

Ağzımın bozuk olduğu kanısına nasıl varıyorsun madem sen ne alaka? Ağzımı bozduklarım tacizciyi koruyan insanlık yoksunlarıydı. Ve hakedene hakkettiğini söylemek gerek, ağırına gidenler ağzın bozuk diye ağlayabilir.
durduk yerde insanlara gerizekali dedigin icin agzin bozuk dedim. ben aglamiyorum oyle bir huyum yok. uzatma audrey rica edicem hadi.

Ya bir de konu sahibine değil de çocuğa yapsaydı aynısını?
Çocuk ne hale gelirdi düşünsenize ya. Taciz öyküsü olan çocuklar neler yaşıyor, bunama deyip geçemem ben bu sebeple.
aaayynen öyle
kesinlikle basit birşey değil bu
eğer o yaşlının böyle bir davranışı varsa mahallenin bilinen sürekli sokaktaki yaşlısıyla, ailesinin de haberi olsa iyi olur bu sebeple... eğer mental sorunları varsa sahip çıksınlar en azından ...

İsterse 100 yaşında olsun zihniyeti pis adamın. Fiziki müdahale olmasa iyi olurmuş ama hiç üzülmedim ben adama. Yürümeye dermanı olmayan dedelerin köpeklere tecavüz ettiği bir ülke burası.
müslüm’e ye de dedesi tecavüz etti tabi bi de o durumlar var. çocukken bi dede vardı mahallemizde. bastonlu zor yürüyor. sonra sonra hatırladım büyüyünce.küçük kızlara sarılıp göğüslerini ve cinsel organlarını okşardı. bi defa direkt şahit olmuştum. 7 yaşındaydım. arkadaşımı elliyor öpüyordu.tabi o zamanlar bize özel bölge falan öğretilmiyordu şimdiki gibi ama yine de anlam verememiş çok korkmuştum. anneme 30 yaşımda anlattım. tabi dede çoktan mefta

google bir yaşlı adam taciz etti diye yazsanıza hanımlar ? 60-80 yaş arası adamların haberini izleyin birsürü var yaşlı adam taciz etti diye...
genellikle genç kızlara ve çocuklara yaklaşıyorlar bakın haberlere belki'' ama o yazııık yaşlı'' demekten vazgeçersiniz
Bi keresinde köpeğe tecavüz ederken, genç çocuklar yakalamıştı öyle yaşlı bir adamı. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Keşke böyle iyi niyetli olabilsek, keşke ara sıra da olsa yanlış anlaşılmalar çıkabilse ama hiç görmedim sektiğini, ne yazık ki gittikçe artan bir toplumsal cinsiyet sorunu, buna bağlı tacizle karşı karşıyayız ve sıfır tolerans gerektiren bir konu bana göre. Bugün o lafı atıp susan yarın çoluğa çocuğa salça oluyor, fiziksel taciz aşamasına geçiyor :KK43:

yalnız şu da var ben konu sahibesinin yerinde olup adamın sapık olduğunu düşünsem itmek için bile dokunmazdım adama iğrenirdim.
laf atıldığında tepki göstermeye birşey demiyorum zaten ama bu konudaki adam bana akıl sağlığı yerinde olmayan bir adam gibi geldi.

Burası gerçekten çok tehlikeli:)
Yorumları okumamış olsam gerçekten de yaşlı diye taciz etmesine olur öyle sus ve sesini çıkarma dediler sanacağım.
Gayet de herkes taciz olması ihtimalinde tepkilerini gösterdiler. Ya taciz değilse kısmını düşünmek ve şiddet uygulanmasına karşı çıkmak başka tacizciyi aklamak başka.
Nasıl çarpıtıyorsunuz ya hoşunuza gidiyor belli:)

hanimlar gercekten bazen siniri cok asiyorsunuz. sizin gibi dusunmeyen insanlara burada tacizcileri destekliyormus gibi yazmanizin bir mantigi yok. siz kimseyi bu sekilde ayristiramazsiniz.

mantiksiz konusuyorsunuz, farazi yorum yapiyorsunuz. biz konu sahibinin yazdigi mesaj uzerinden adamin dediklerini goz onune alarak adam saglikli degil gibi gorunuyor, saglikli insan taciz etme niyetinde olsa bunu soylemez diyoruz siz sanki “yaslilar taciz etmez” demisiz gibi carpitiyorsunuz. bu yaptiginiz kirici en basit tabirle. birbirimizi bilmesek gercekten kotu niyetli oldugunuzu dusunurum.
Sassy bence yorma kendini. Ben daha ilkokula giderken yaşlı bir akrabamız tarafından tacize uğradım. Ona rağmen sanki dedeler böyle bir şey yapmaz, onlar tacizci değil demişim gibi bir hava oluştu burada. Üstelik tacizin ne olduğunu gayet iyi bilirken.

Konu sahibi de adamın ne dediğini bence tam anlamadı, burda da anlatamadı. Biz de bunun üzerine kafası gidik herhalde kanısına vardık. Ama gel gelelim adımız tacizciyi savunan olduk şaka gibi. Kendi bile tam anlamadım “gibi şeyler” diye anlatan birine , itmekle yanlış yaptın adama bisey olsa başın daha çok belaya girer yaşlı adam bu dedik diye pis zihniyetli olduk.

yine alakasiz buldum. bu konudaki normal bir insan olsa tamam diyecegim de yasli ve alakasiz seyler soyleyen bir adam. hani direkt cok afedersiniz gel bir tarafini bana ver seni bilmem ne yapayim dese adam bastan sona haklisiniz da adam sacmalamis. bunu durup dusunup oo sen bana bunu mu demek istedin diye adamin ustune yurumek gereksiz. insan bazen yoluna bakip gitmeli.
Aynen tamamen .

Adamın ne söylediği bile netleşmeden “adam bunamıştır” varsayımıyla farazi yorumlar yapıldı sassy, “inşallah mahkemeye verilirsin terbiyesizsin” falan bile denildi konu sahibine. Varsayım geliştireceksek mağdurun lehine geliştirelim diyorum ben de. Kimsenin “yaşlılar taciz etmez” dediğini düşünmüyorum ama pek çok kişinin muhtemel yaşlı ebeveyn/büyükanne büyükbaba nedeniyle aşırı hassas olduğunu ve onları göz önünde bulundurarak yorum yaptığını düşünüyorum. Aşırı iyi niyet de cabası. Bu benim de mustarip olduğum bir şey ama taciz konusunda epey aydınlandığım için net görüyorum artık. Bu ülke iğrenç insanlarla kaynıyor.

Merhaba; elinize sağlık. Çok iyi yapmışsınız. Saçma sapan yorum yapanlara da bakmayın. Bu kişiler yüzünden 80-90 yaşında herifler kediye, köpeğe ve maalesef ki küçücük çocuklarımıza sarıyor. Bu herif bunuyor ve ona buna laf atıp başkalarına salça oluyor öyle mi? Alakası bile yok. Bunayan adam kendisini unutur, kafası gıdık adamın dünyayla işi olmaz. Saçma sapan da ona buna laf atmaz. Kendi kendine falan konuşur. Üstelik de bilindik mahallede tanınır. Ortalık bu yaşlardaki pedofili pisliklerle dolu. Umarım kökleri kurur.
Hiçte sandığın gibi olmuyor. çevrende akıl hastalığı yaşayan biri yok herhalde. Bunamak, kafası gidik gibi tarif ettiğiniz hastalıkların tanıları ve seviyeleri var. Yani bunamaktan ibaret olamayabiliyor. Ben sana anlatayım mesele. Kuzenimin kayınpederi(80) Alzheimer hastasıydı. Bir gün çocukları gelinleri torun tombalak ev kalabalıkken bu adam şeyini çıkarıyor karısının üstüne yürüyor. Vermiyon diye vurmaya başlıyor. Zor sakinleştirmişler adamı. Napsınlar yani bu adamı çöpe mi atacak çocukları.

Hiç üzülmeyin, kafaya takacak bir durum da yok.Yapılan davranış, kaç yaşında olursa olsun ahlaksızlıktır. Yakınları şikayetçi vs. olmaz hatta gelip sizden özür dilemeliler. Onlar babalarının huyunu biliyordur.
ay inşallah. O an kendimi tutamadım sonradan da adam iyi mi ne halde diye içime dert oldu. Pislik yapan o, dert bana düştü. Adam öldü mü, sakat mı kaldı, hastaneye götürdüler mi bilmiyorum :( Adresini bilsem gidip uzaktan bakacağım o hale geldim. Adam elini kolunu sallayarak konuşunca tutamadım kendimi işte :(

Burası gerçekten çok tehlikeli:)
Yorumları okumamış olsam gerçekten de yaşlı diye taciz etmesine olur öyle sus ve sesini çıkarma dediler sanacağım.
Gayet de herkes taciz olması ihtimalinde tepkilerini gösterdiler. Ya taciz değilse kısmını düşünmek ve şiddet uygulanmasına karşı çıkmak başka tacizciyi aklamak başka.
Nasıl çarpıtıyorsunuz ya hoşunuza gidiyor belli:)
cidden bi an inanamayip ben kendi yazdiklarimi bastan okudum. sanki yaslilar taciz etmez demisiz gibi yazik gunah muslumenin dedesini bile soz konusu ettik. sadece ya taciz degilse diyoruz ve adamin soyledikleri saglikli gorunmuyor. cidden midem kalkti nasil bir anda bu sekilde manipule edildi anlayamadim.

Supersin , bende aynen oyle dusunmustum . Sana o kadar şey anlattım ki yazık Başka şeyler yapabilirdim bu arada 😂
O vakti azicik kendini geliştirmeye harcasan senin adına ben de sevinirdim inan ki. Cahil cühela şekilde bi şeyler yazıp durman bence de hoş değldi bak doğru düşünmeye başladın şimdiden.

yalnız şu da var ben konu sahibesinin yerinde olup adamın sapık olduğunu düşünsem itmek için bile dokunmazdım adama iğrenirdim.
laf atıldığında tepki göstermeye birşey demiyorum zaten ama bu konudaki adam bana akıl sağlığı yerinde olmayan bir adam gibi geldi.
Onda bir çoğumuz tamamız zaten. Tacizciyi adamdan sayıp ceza falan veriyorlar. Sırf o sebepten ben de dokunmazdım.
Genelimiz ittirmeyi doğru bulmadı zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X