• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı adamla kavga ve belirsizlik. Pişmanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla şahsım adına ne özel hayatımda ne de burada kimsenin şahsına hakaret etmedim.
Önceki sayfalardaki şahsın da velisi olmadığım için ondan sorumlu olan kişi de ben değilim. E bir de cezasını verecek yetki de yok bende. Ha şu var, hakarete uğrayan üyeye, "Sen de öyle yorum yapmasaydın.", "Duymazdan gel." "Bu kadarcık şeyden bir şey olmaz." demem.

senden alıntı yapmış olmam mesajı sana yazmış olduğum anlamına gelmiyor rosa🤭
bir cevap beklentim yoktu.

1- Şimdi adam bunamış mı bilmiyoruz.
2- Tam olarak ne dedi bilmiyoruz.
Herkes farazi yorum yaptı haliyle. Konu sahibi Kezban ve terbiyesiz olmakla suçlandı. Ben buna tepki verdim, diğer üyeleri bilmem.
Arada polemikler çıktı, hakaretler havada uçuştu. Hiç tarzım değil, tasvip etmiyorum, kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Kaç saattir @Louder Hanım ile yorumlaşmalarımızda az çok bakış açımı belli ettim diye düşünüyorum. Böyle fikirleri olan biri tutup da şahsa saldırıyı zaten onaylamaz.
Şimdi adam bunamış mı bilmiyoruz , ne yapmamız lazım o adamın ailesiyle görüşmemiz lazım .
Kendimizin dediğin bakış açılarını açmamız lazım

aynen öyle. ceza yememek için net konuşamadım. net olayım, ''yaşlanmışsın, daha çıtırdın. verecek bir şeyin var mı? Ben her bayandan alırım bir şeyler'' tarzı konuşuyordu. Baktım, elinde telefon yok. Bana yan yan bakarak söylüyor kesin. Sorunca da kafasını salladı

1- Şimdi adam bunamış mı bilmiyoruz.
2- Tam olarak ne dedi bilmiyoruz.
Herkes farazi yorum yaptı haliyle. Konu sahibi Kezban ve terbiyesiz olmakla suçlandı. Ben buna tepki verdim, diğer üyeleri bilmem.
Arada polemikler çıktı, hakaretler havada uçuştu. Hiç tarzım değil, tasvip etmiyorum, kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Kaç saattir @Louder Hanım ile yorumlaşmalarımızda az çok bakış açımı belli ettim diye düşünüyorum. Böyle fikirleri olan biri tutup da şahsa saldırıyı zaten onaylamaz.

Ben konu sahibini etiketleyerek birkaç soru sordum, onlara yanıt almadıkça konu özelinde konuşmamayı seçeceğim sanırım. Konu sahibi ara sıra gelip “adam iyi mi acaba endişeliyim” yazıp gidiyor, biz kafaları yedik burada. Umarım yanıtlar soruları..

net olayım demiş bunu yazmış işte.

Daha adamin ne dediği belli değil laf attı tacizci vs deniliyor.
Anlamadiysaniz sorsaydiniz " ne dedin" diye net bı cevap alırdınız bence çünkü gerçek tacizciler bu konuda çok net ve ısrarcı oluyor

İşte Nooption, ........ tarzında konuşuyordu net bir ifade değil. :KK53:
Ne dediyse adam, cümlesi cümlesine buraya dikte edecek.

başka şey mi okuyoruz kendimden şüphe ettim ha.
ceza yerim diye net olarak yazmadım net olayım böyle böyle dedi demiş işte.
tarzı konuşuyordu dediği o yazdıkları işte başka duyduğu birşey yok bence olsa yazardı.

Bence siz yaşlı adamın size ne dediğini bile tam anlamadan adamı tersleyip sonra da itmişsiniz. Dua edin de düşüp kafasını falan bir yere çarpmamış, alırdınız başınıza belayı...

Adam belki yaşlı olduğu için bunamış olabilir. Akli dengesi olmayabilir, sözlü olarak cevabınızı verip yolunuza devam etseydiniz. Sonuçta size fiziki bir saldırıda bulunmamış...

Konu açılmış

Bur dünya senaryo yazılmış

Adam demas olmuş
adam ölmüş
Adam sakatlanmış
Adam tecavüzcü olmuş
Adam yatalak olmus
Adamda kırıklar olmus
Adam masum olmus
Adam iyi niyetli olmuş

Müslümenin dedesi bile ortaya gelmiş
Adam üstünden bir dünya şey denmiş
Ama adam ne demiş belli değil

Konu sahibi de cikipta çatır çatır dememiş bana bunu bunu dedi diye
Defalarca sorulmuş cevap yok konu sahibi uyuyor şuan
Dede allah bilir nerde tabiki böyle bir dede varsa
Ne bileyim değişik konu baya değişik sayfalarca yorum ama elde var sıfır

Sayfa kaça gelmiş halen yaşlı adam ne dedi de bu gürültü koptu olay oldu belli değil
Kac saattir kkya girip girip bu konuya bakıyorum adam ne demiş diye bir türlü anlamadım.
"Yaşlanmışsin citirdin bana verecek bir şeyin var mı "dan başka bir şey bilmiyoruz.
Konu sahibi bu kadar olay çıkarıp, itip düşürdüğü adamın ne dedigini bile tam hatırlamıyor.
Burda millet birbirine girdi hakaretler havada uçuştu ama olay hala net değil ..

tarzı konuşuyordu dediği o yazdıkları işte başka duyduğu birşey yok bence olsa yazardı.
aynen ilk sordugumda almak vermekle ilgili dedi, tekrar sordum, ceza yememek icin net olarak yazamadim, net olayim, diyerek adamin dediklerini yazdi. ben boyle anladim. ve bu sekilde taciz olmadigini dusundum. saglikli degil adam.

ha ama konu sahibinin o yazdigi da sansurluyse bilemem. lutfen gelsin ve bize SANSURSUZ olarak hakaret iceren o laflari etsin ne diyim yani artik :D

Sabahtan beri öldürdü zaten. Elli kere soruldu, doğru düzgün anlat diye. Ama ya cevap vermedi ya da yarım yamalak yazdı.
Doğru düzgün kendini ifade etse ortalık karışmayacaktı.

Konu açılmış

Bur dünya senaryo yazılmış

Adam demas olmuş
adam ölmüş
Adam sakatlanmış
Adam tecavüzcü olmuş
Adam yatalak olmus
Adamda kırıklar olmus
Adam masum olmus
Adam iyi niyetli olmuş

Müslümenin dedesi bile ortaya gelmiş
Adam üstünden bir dünya şey denmiş