Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok vallahi bu gün bir derdim yoktu hatta mutlu bir günümdeydim. Yaşını başını almış bir adam genç kadına nasıl laf atabiliyor ona delirdim.Olmuş bitmiş, kötü bir şey olsa orda fark ederdiniz herhalde.
Temas olmasa iyiymiş.
Yalnız yaşlı adama neden bu kadar sinirlendiniz, neden kafayı çevirip gidemediniz bi düşünün.
Başka bir olayı devam ettirdiniz gibi geldi bana.
Aynen bende şaşkınım bu adamalar 150 yaşında olsalarda acımayı haketmiyor temas esnasında daha kötü bişi olup yaralansa konu sahibi suçlu olacak burası tamamda insan sinir oluyor o an planlı bi davranış değilYorumlarda ilginç doğrusu. Yolda gördüğü kadına laf atan adam neredeyse masum dedecik ilan edilecek.
Tamam da adam hasta olabilir, dediğine göre baya yaşlı. Dürtü kontrol bozukluğu deniyor buna.ay ben de bunu anlamıyorum yaşlı adamsın yani
aynen teşekkür ederim. Hiç cevap vermeye değmez aslında.Yorumlarda ilginç doğrusu. Yolda gördüğü kadına laf atan adam neredeyse masum dedecik ilan edilecek.
Bende şaşkınım. Adamın zihniyeti pis olmasa neden laf atsın.Aynen bende şaşkınım bu adamalar 150 yaşında olsalarda acımayı haketmiyor temas esnasında daha kötü bişi olup yaralansa konu sahibi suçlu olacak burası tamamda insan sinir oluyor o an planlı bi davranış değil
aynen öyle kardeşim. Bu yaşta bu hareketi yapan adam gençliğinde kimbilir neler yaptı. Türkiyede ensest ilişkiler ve hayvan tecavüzü o kadar fazla ki. Biz sadece bir kısmını biliyoruz.İsterse 100 yaşında olsun zihniyeti pis adamın. Fiziki müdahale olmasa iyi olurmuş ama hiç üzülmedim ben adama. Yürümeye dermanı olmayan dedelerin köpeklere tecavüz ettiği bir ülke burası.
Kızının kızlarına tecavüz eden dede var yahu Ayşe Arman’ın ropörtajı varaynen öyle kardeşim. Bu yaşta bu hareketi yapan adam gençliğinde kimbilir neler yaptı. Türkiyede ensest ilişkiler ve hayvan tecavüzü o kadar fazla ki. Biz sadece bir kısmını biliyoruz.
Merhaba; elinize sağlık. Çok iyi yapmışsınız. Saçma sapan yorum yapanlara da bakmayın. Bu kişiler yüzünden 80-90 yaşında herifler kediye, köpeğe ve maalesef ki küçücük çocuklarımıza sarıyor. Bu herif bunuyor ve ona buna laf atıp başkalarına salça oluyor öyle mi? Alakası bile yok. Bunayan adam kendisini unutur, kafası gıdık adamın dünyayla işi olmaz. Saçma sapan da ona buna laf atmaz. Kendi kendine falan konuşur. Üstelik de bilindik mahallede tanınır. Ortalık bu yaşlardaki pedofili pisliklerle dolu. Umarım kökleri kurur.Hanımlar iyi akşamlar. Bugün mahallede canımı çok sıkan bir olay oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne olur yargılamadan bir akıl verin, başına gelmeyen bilemez. Akıl verin bana.
Bu gün öğle vakti mahalledeydim. Bir yere gidiyordum. 80 küsür yaşında bir dede bana laf attı. Çok rahatsız oldum ve acayip sinirlendim. Adamı da tanımıyorum, mahallede ilk defa gördüm. ''Dedem yaşında adamsın utanmıyor musun bana laf atmaya, utanmaz arlanmaz. Normal yolda gidiyorum ne istiyorsun'' gibisinden adama bağırdım. Elim ayağım sinirden boşaldı titremeye başladım.
Adam bu kez bana el kol hareketleri yaptı. Ben hafiften adamı iteyim derken adam bir arabanın üstüne düştü ve yere oturdu. Kalkamadı. Adamın düşeceği hiç aklıma gelmedi. Hafiften dokunmak istedim. Ben elimi uzattım kaldırayım derken ''Bak beni ne hale getirdin'' gibisinden bir lafı oldu. Daha çok sinirlendim döndüm arkamı gitmeye başladım. Başka bir adam bu durumu görmüş ve bana ne olduğunu sordu. Olan biteni anlattım. Ama nasıl sinirden titriyorum anlatamam. Adam galiba ben giderken dedeyi kaldırmak için hazırlanıyordu.
Akşam oldu ve ben çok huzursuzum. O dedeye ne oldu? Mutlaka çoluk çocuğu vardır. Ya darp raporu alır da beni mahkemeye verirlerse? Haklıyken haksız duruma düşmek de var. Ailemle yıllardır aynı mahallede oturuyorum. Vicdanım susmuyor. Çok kötüyüm. Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim.
ben de böyle düşündüm. O yüzden bu kadar sinirlendim adama.Merhaba; elinize sağlık. Çok iyi yapmışsınız. Saçma sapan yorum yapanlara da bakmayın. Bu kişiler yüzünden 80-90 yaşında herifler kediye, köpeğe ve maalesef ki küçücük çocuklarımıza sarıyor. Bu herif bunuyor ve ona buna laf atıp başkalarına salça oluyor öyle mi? Alakası bile yok. Bunayan adam kendisini unutur, kafası gıdık adamın dünyayla işi olmaz. Saçma sapan da ona buna laf atmaz. Kendi kendine falan konuşur. Üstelik de bilindik mahallede tanınır. Ortalık bu yaşlardaki pedofili pisliklerle dolu. Umarım kökleri kurur.
Yaşa hürmet ne alaka ya. Adam doğru yapmış diyen mi var? Konu sahibi haklı ama o yaştaki adama vurduğunda ya adam bir tarafını kırsa ya da ölse ne olacak? Laf attı ittim diye savunma mı yapacak? Kadınlar ne zaman haklı olduHeh KK heyet raporu sonucunda adama demans teşhisi de konulmuş. Mükemmel!
Her yaşlı bunak olmuyor öncelikle. Bazı insanlar 30 yaşındayken de 70 yaşındayken de aynı oluyorlar. Bu yaşa hürmet olayını anlamış değilim. Bir insan kötüyse kötüdür arkadaş. Yaşamış olduğu yıllar bunun kefareti değildir. Bana ne yani, bana mı yaşadı 80 yıl?
Lisedeyken dershaneden dönüşte devamlı aynı yerden geçerdim. Bir tane moruk takmıştı bana da. Ağıza alınmayacak şeyler söylüyordu bana. Ergen 17 yaşında küçücük kızdım. Bunak falan da değildi, ne yaptığının farkındaydı.
Her sakallı sevimli ihtiyar olmuyor arkadaşlar. O yüzden konu sahibi tepki göstermekte haklı ama fiziki müdahale konusunda haksız. Kendi başı belaya girebilir; yoksa tüm tacizciler, tecavüzcüler esaslı cezaları hak ediyorlar.
Ya hu zaten yazmışım, fiziki müdahale yanlış diye.Yaşa hürmet ne alaka ya. Adam doğru yapmış diyen mi var? Konu sahibi haklı ama o yaştaki adama vurduğunda ya adam bir tarafını kırsa ya da ölse ne olacak? Laf attı ittim diye savunma mı yapacak? Kadınlar ne zaman haklı oldu