- 3 Ağustos 2012
- 5.273
- 15.297
- 448
Bu tipler “bu adam beni nereden tanıyor lan?!” paniği yaratmayı ve böylece daha çok etkileşim kurmayı severler genelde. Yumuşak yaklaşan, korkan bir kadın “pardon beni tanıyor musunuz?” diye sorabilirdi mesela. İki üç gün önce falan telefon sapığının biri benzer şekilde tongaya düşürmeye çalıştı beni. Çok sık yaptığı bir şeyse sözlü taciz, geliştirmiştir pek çok yöntem.ben o kadar taciz edilmedim. bilmiyorum yani bana yasindan da oturu kafasi yerinde degil gibi geldi. bir kere konu sahibi yasli mi? adam yaslanmissin, citirdin vs demis. ilk kez karsilasiyorlar. bu bile kafasinin yerinde olmadigini anlamak icin yeterli. ama tabi herkesin degerlendirme sekli ayri.
yukarida yazmistim, kendi dedem demans hastasiydi, sagolsun bir kez bana saglam sovmustu bildigin dirty talkingdi. biz onu kontrol ediyorduk asla sokaga tek basina cikamazdi. ama konudaki adamin kimi kimsesi var mi vs bilmiyoruz. ben o adamla da empati yapmiyorum, konu sahibiyle yapiyorum, bence tepkisi fazla. eger adamin dedikleri buraya yazdigi gibiyse tabi. daha beterlerini soylediyse boyle dusunmem.
Bilmiyorum ya, bu tarz adamların zihniyetini bildiğim için en hafif söz de bana iğrenç geliyor. Temelini biliyorum çünkü, boşanan kadına “ihtiyaçları vardır şimdi