Yaşlı buldu

Bildiğin hıyarmış adama bak ya
Ben olsam iyice bi ezerdim yaşamış olduğu bu özgüven patlamasını yerle bir ederdim

yaşlı demek ne ya . başka bir bahane söyle bare ne çirkin insanlar var dünyada .

Arkadast aracılığıyla biriyle tanıştık. Ben 35 o 39 yasinda.bosanmis eşinden.gun sonunda yasin büyük diyip bitirdi.
Hoşt 39 yasinda bir de seni yasli buluyor. Ne istiyormus 19 yasinda citir mi? Lise onune yollasaydın orda kendine uygununu bulursun deseydin.
Ayy sinir oldum valla kesin tipi de tip degildir.

Biz eşimle aynı yastayiz. Siz 4 yas kucukmussunuz. Valla çok ama çok komik. Daha önce böyle şey duymadim

Hahaha bu adam şaka bıçağımı...
18 lik çıtır ona bakarmı acaba ?
Parası varsa o ayrı tabi.

haspam bilmiyor muymuş yaşınızı tanışmadan önce. Olmadığı iyi olmuş. Tabiki insanın kendince nedenleri olur bir ilişkiye başlamak isteyip istememenin ama bunları söylemenin de bir adabı olur.

Bu erkeklerinde ağzının ayarı yok
Bi an etkileyenmeye bilirsin ama kırmak nedir yahu millet ayrılık konuşması yapmayı veya ilişkiye neden başlamak istemediğini anlatmayı türlü öğrenemedi hanzoooooo !

Çok kızdım bu herife haa. Hani buldam yerin dibine sokup orda bırakasım geldi. Böyle salakların lafıyla kendini kötü hissetme sakın. Adam o kadar sığki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…