- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi lilith2013
-
Bence elektrık alamamıs bahane arıyor.hıc takma yenılere devam:)Arkadast aracılığıyla biriyle tanıştık. Ben 35 o 39 yasinda.bosanmis eşinden.gun sonunda yasin büyük diyip bitirdi.
Arkadast aracılığıyla biriyle tanıştık. Ben 35 o 39 yasinda.bosanmis eşinden.gun sonunda yasin büyük diyip bitirdi.
O zaman yasini gorusmeden once ogrenecekti. Is mulakati mi bu. Kadin dedigimiz sey uremek icin arac mi ? Ben uremek istiyorum 25 civari kadin istiyorum. Yumurtalari en iyi seviyede olsun deseydi. Kim kj yasin buyuk diyebilitor neye gore buyuk kime gore buyuk ? Karsindaki adam kac yasindaki bu hanimin yasi buyuk.Yaşlı dememiş ki yaşın büyük demiş.Yaşın büyük tabii,küçük değil:)
Adam çocuk sahibi olmak istiyorsa 35 yaş ona büyük gibi gelmiştir.Böyle düşünen çok var,35 üzeri olduğum halde bana tuhaf gelmedi.
O zaman yasini gorusmeden once ogrenecekti. Is mulakati mi bu. Kadin dedigimiz sey uremek icin arac mi ? Ben uremek istiyorum 25 civari kadin istiyorum. Yumurtalari en iyi seviyede olsun deseydi. Kim kj yasin buyuk diyebilitor neye gore buyuk kime gore buyuk ? Karsindaki adam kac yasindaki bu hanimin yasi buyuk.
Pedofili herhalde 40 yasinda adama kac yasinda kadin lazim ? Yasli falan degilsin yüzüne bunu soylediginde ne yaptin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?