Yaşlı buldu

bence hoşlanmadığı için görüşmek istememiştir o da bahanesidir. hödük.

ya koptum yorumlara,siz çok yaşayın kızlar:)
birde aklıma gelen bu adam görüşmeden önce tanıştıran kişiye sormazmı yahu kaç yaşında diye

Arkadast aracılığıyla biriyle tanıştık. Ben 35 o 39 yasinda.bosanmis eşinden.gun sonunda yasin büyük diyip bitirdi.

Hoşlanmadıysa açık açık söyleseymiş, niye yaşı bahane etmiş ki bey amca

Sizde pek yaşlıymışsınız, bende daha fit, daha kaslı ve yakışıklı birini bekliyordum ama olmadı işte deyip gitseydiniz.
Yok yani kendisi çok mu gençmiş? Bilmediğiniz bir meziyeti mi varmış, çok mu yakışıklı, çok mu dilbaz ya da çok mu variyetli? Kendi yaşına rağmen adamdaki bu kabalığın sebebini çözemedim de

Böylelerinin kafasına vuracaksın odunu yaşı başı görecek

pis sübyancı bence o. iyiki de bitrmiş. istemezsen bile düzgün bi üslup kullanır insan ya. ah bu erkekler.

sizn yaşınz büyük ama beyninz baya küçk kalmış die msj at walla yoksa bnm bile içmde kalır .

Hanımefendi görüşmeye devam etmediğiniz iyi olmuş, zira karşınızdaki kişi gayet terbiyesiz, saygısız bir insanmış.

Ancak yorumlarda "sübyancı" "16lık mı istiyormuş" "lise önüne gitsin" vb cümleler var ki bence çok sakıncalı.

Sırf 35 yaşında bir kadınla evlenmek istemedi ve terbiyesizlik etti diye sarfedilecek cümleler değil.
Üstelik sapık oldugunu iddia etmek için olsa bile bir yönlendirme söz konusu. Lütfen kurduğumuz cümlelere dikkat edelim.

Pedofili herhalde 40 yasinda adama kac yasinda kadin lazim ? Yasli falan degilsin yüzüne bunu soylediginde ne yaptin ?

Yaşlı dememiş ki yaşın büyük demiş.Yaşın büyük tabii,küçük değil:)
Adam çocuk sahibi olmak istiyorsa 35 yaş ona büyük gibi gelmiştir.Böyle düşünen çok var,35 üzeri olduğum halde bana tuhaf gelmedi.

Ne tur bi sapik ya. Ne demek yasli buldu. 18 yasinda olsaydiniz kucuk demezdi dimi rezil herif.

Erkeklerin aynaya baktıklarında kendilerini hep çıtır gördükleri gözden istiyorum
Densiz 20 lik çıtır ister şimdi

O zaman yasini gorusmeden once ogrenecekti. Is mulakati mi bu. Kadin dedigimiz sey uremek icin arac mi ? Ben uremek istiyorum 25 civari kadin istiyorum. Yumurtalari en iyi seviyede olsun deseydi. Kim kj yasin buyuk diyebilitor neye gore buyuk kime gore buyuk ? Karsindaki adam kac yasindaki bu hanimin yasi buyuk.

Bana ne kızıyorsun yahu :) Böyle düşünmüştür diyorum,zaten yaşın büyük derken başka ne düşünecek ki ? Çok belli yani.Önceden sorsaymış iyiymiş tabii.

Pedofili herhalde 40 yasinda adama kac yasinda kadin lazim ? Yasli falan degilsin yüzüne bunu soylediginde ne yaptin ?

Hanımefendi sizin nezdinizde herkese yazıyorum.

Tanıştığı kişiyi beğenmeme ya da yaşını uygun bulmama hakkı var herkesin.
Konudaki kişi bence terbiyesizlik etmiş fakat bu onun ancak karakter özelliği olur.

Saygısızlık ile sübyancılık ve pedofili farklı şeylerdir. Birbiri yerine kullanılamaz.

Kişi, sizin bahsettiğiniz haller içinde yer alıyorsa zaten yasal olarak da suç işlemiş olur. O durumda ise konu sahibi konu açmak yerine şikayette bulunmalıdır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…