26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
Son düzenleme: