Yaşli hissetme ve 30 yas korkusu

Ben 40larla dalga geçmiyorum başından beri zaten genç bir yaş diyorum ama insanlarda kompleks var içten içe genç olma arzusu var iş hayatında da böyle 30 40 yaşındakiler gençleri çekemez rahatsız olur. 30 40 yaşımda 30 40 olurum genç olmaya çalışmam :) büyük olmakla derdim yok. Zaten senelerdir çalışıyorum en son çalıştığım iş yeri 80-90 bin teklif etti kabul etmedim. Şuan yeni mezun çoğu arkadaşım asgari ücret teklif alırken ben arabamı aldım birikim yaptım iş tecrübesi edindim. Zaten babamla çalışıcam onun mesleğini okuyorum kendi işimiz tam tersi olsa da sıkıntı yok kompleksli değilim ben. Tam olarak nasıl yaşının üstünde gösteriyor göz kapakları mı sarkık ciltleri mi kırışık? Burada dmde foto atıyorlar genç gösteriyorum diye yüzlerde göz kapakları sarkık kırışık fotodan belli ama genç duruyor öyle mi? İki makyaj yapana yapıştırıyorlar büyük duruyorsun. Olabilir ben gocunmam bu arada hayatımda hiç duymadım yeni üniversiteye başladım orada bile yaşımı söyleyince aaa göstermiyorsun diyorlar çalışırken de sen kaç yaşındasın vs diyorlardı. Bu yorumu hiç almadım yani

Of tamam en 20li yaş sensin ya kimse 20 göstermeyecek senden başka üf ne taktın kaç sayfadır
Hayır sanki 20li yaşlarda ki herkesin cildi bebek gibiymiş gibi o kadar komik bir savunma ki öyle olsa sürekli cildine ne kullanıyorsun muhabbeti duymam bu biraz genetik birazda dış erkenler ayrıca daha yüzü oturmamış 20li yaşlardaki çocuksu görüntüyü neden isteyeyim koca kadın

Ya diyorum ya sanki herkes aynı yaşta hele spor salonunda çocuklarla 2 muhabbet ediyorum ben bildiğin 30 35 sandığım çocuklar 20 yaşinda çıkıyor böyle kaliyorum şimdiki 20ler diyip bide övünüyorlar aynen kanka

İçten içe genç olma arzusu yok kimsede sizde üst seviye bir laf anlamazlık var
Neden size foto atayım ki ? Size kanıtlama ihtiyacı içinde olduğum bir durumda değilim

Ya kız bu işin içinde anlamıyo musun bibi ya hdjdjdj :)

Sivilece bir sürü iz falan filan oluyor ama yine de genç olduğu belli oluyor bana kalırsa.benim şu an cildim pürüzsüz ama 20 yaşında gibi de değil.arkadaş bunu anlatmaya çalışmış.bu sizin cildiniz kötü demek değil.genç olan her cilt de bebek gibi olmak zorunda degil.bir şekilde anlaşılıyor diyor o da.üstünüze alınacak birşey yok.

Son düzenleme:
Ne demek istediğini gayet anladım ama herkes herkesin dediği gibi olmuyor cilt yapısı genetik diye birşey var mesela sen 30larında hemen yorulduğundan bahsediyorsun bende 44 yaşında saatlerce ağır spor yaptığım halde yorulmuyorum

Ya kız bu işin içinde anlamıyo musun bibi ya hdjdjdj :)
Şükür ki ben dışındayım 23 yaşında bu dertlere düşmediğim için :) şimdikilerin insta profillerine bakarsanız tek dertleri mükemmel görünmeye çalışmak mükemmel profiller hepsi katalogtan fırlamış gibi filtresiz makyajsız tek bir foto bulamazsın peki neden? Bebek gibi ciltlerine niye gerek duyuyorlar madem bunları ben anlamiyorum şahsen

Ya bebek gibi de olabilirler olsunlar zaten ona bir lafımız yok ama bir köy toplanıp bir deliye laf anlatamayınca acaba diyorum ciddi ciddi bazı şeyler kapasiteyle mi alakalı ya

Aynıyız bacım bilmiyorum ne olacak böyle

Bence bu his geçmeyecek her yıl katlanacak artacak.. 25 26yi da yaşlı buluyodum da simdi bakınca cok çıtır geliyo. 27 inanılmaz büyük geliyo
Çok saçma düşüncelerin var ya 1 yıl önce çıtır olup 1 yıl sonra yaşlanmak mümkün mü sence? Kendi kafanda kurduğun saçma kalıp düşünceler yüzünden hayatını cehenneme çeviriyorsun 30 yaşından önce ölmek isteyecek kadar ne yaşiyorsun sen? Normal insanlar hayatın tadını çıkarırken sen yillarca genç kız kalcam diye ağla bir de bakmışsın 80 yaşında hayatı boşa geçirmişsin o zaman anlarsın bu yaşlarının kıymetini.

Anlar mısın bilmem ama şunu da söyliyim önemli olan yaş almak değil o yaşını nasıl geçirdiğindir. 1 yıl boyunca hayatı yaşamamişsan, kendine bir şey katmamişsan, güzel anılar biriktirmemişsen ha 29 ha 30 ne fark eder ki? Ama dolu dolu yaşadığın yaş kaç olursa olsun en güzel yaşındır. Bu yüzden de o yaşı yaşadığına pişman olmazsın sırf göz altında bir tane kırışıklık çıktı diye hayatı geri sarmak dondurmak istemezsin. Yaşadıkların daha kıymetlidir çünkü.

Ben de 27 yaşındayım, komşularım hep 37 yaş ve üstü hepsi de çok hoş ve genç görünüyorlar kendimi daha genç hissediyorum. Onların yaşlarına gelince onlar gibi görünmek istiyorum. Çözümü olan bir durum değil, güzel yaşlanmayı dilemek gerek bence.

Bende 34 yaşındayım. Hepimiz yaşlanacağız. Kimse aynı yaşında kalmayacak. Hayatınızı yaştan ve etrafınızda yaşınızda ilgili yorum yapanları takmadan yaşayın. Yarına sağ çıkacağımız bile belli değil.

Dayatmışlar bi düzen. Oku, işini bul, evlen, çocuk yap. Robor muyuz biz?

Ama çevrenin bakışı bu şekilde mesela 24 olunca gençsin 25 olunca koca insan. 26yken çıtır diyorlar 27 olunca oo yaşlanmışsın koca kadın olmussun

Ama çevrenin bakışı bu şekilde mesela 24 olunca gençsin 25 olunca koca insan. 26yken çıtır diyorlar 27 olunca oo yaşlanmışsın koca kadın olmussun
Valla 35 yasindayim hatta 36 olmak üzereyim. Cevremde sizin dediginiz anlamda koca kadin muamelesi yapan kimse yok.

Dun gece disaridaydim. Yirtik kot, kisa crop, spor ayakkabiyla ciktim, bir gram makyaj yok. Bir dakika yerimde durmadim, "genclerden" cok ben eglendim dans ettim. Oyle ki "çok guzel eglendiniz, tanışabilir miyiz" diyenler oldu. Yasima baksaniz efendi gibi giyinip sakin sakin durmam lazim. Ama ben yasimin insani degilim. Yasima gore yasamiyorsam o yasta degilim demektir.

Siz 30 olunca ani bir güncelleme gelip bir anda kocaman olacaksiniz saniyorsunuz ama dogumgununuzun ertesi gunu de her zamanki gibi oluyor. Artik devir degisti, 30lar da 20lerden farkli yasamiyor. Aslinda hicbir sey degismeyecekken siz kendi kendinize zehir edip sonra "yaa bak gordun mu" diyeceksiniz.

Crop giyecek kadar zayıf misin kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…