- 13 Eylül 2025
- 389
- 265
- 18
- 23
Ben 40larla dalga geçmiyorum başından beri zaten genç bir yaş diyorum ama insanlarda kompleks var içten içe genç olma arzusu var iş hayatında da böyle 30 40 yaşındakiler gençleri çekemez rahatsız olur. 30 40 yaşımda 30 40 olurum genç olmaya çalışmam :) büyük olmakla derdim yok. Zaten senelerdir çalışıyorum en son çalıştığım iş yeri 80-90 bin teklif etti kabul etmedim. Şuan yeni mezun çoğu arkadaşım asgari ücret teklif alırken ben arabamı aldım birikim yaptım iş tecrübesi edindim. Zaten babamla çalışıcam onun mesleğini okuyorum kendi işimiz tam tersi olsa da sıkıntı yok kompleksli değilim ben. Tam olarak nasıl yaşının üstünde gösteriyor göz kapakları mı sarkık ciltleri mi kırışık? Burada dmde foto atıyorlar genç gösteriyorum diye yüzlerde göz kapakları sarkık kırışık fotodan belli ama genç duruyor öyle mi? İki makyaj yapana yapıştırıyorlar büyük duruyorsun. Olabilir ben gocunmam bu arada hayatımda hiç duymadım yeni üniversiteye başladım orada bile yaşımı söyleyince aaa göstermiyorsun diyorlar çalışırken de sen kaç yaşındasın vs diyorlardı. Bu yorumu hiç almadım yanişu devirde 20 yaşındakiler daha yaşlı 40 yaşındakiler çok çıtır duruyor orası da ayrı, dedi sana @balpetegi06
Su yaziyi anlamadin gittin alintilayip alttaki cevabi verdin sanki kadin 40lar, 20den genc demis gibi.
UZattin da uzattin. Ve gayet yeni nesil yasinin uzerini gosteriyor. Herkes sacma sapan estetik uygulamalarla mahvetti kendini o nesilde. Hani vatkalarla dalga gecilirdi ya (sen tabii bilmezsin o zamanlari cunku genceciksin djd ) iste bi gun gelicek 20 yasinda boyle seyler mi yapiyorlarmis denilecek senin nesil icin.
Ayrica sizin neslin 30lari, 40lari bu kadar asagi cekmeye calismasi, hep yasiyla vurmaya calismasi o kadar ilginc ki, sanki tum dunyada yaslar sabitlendi sizin nesil 20 olunca gibi davraniyorsunuz. Biz hic universitedeyken 30larla, 40larla dalga gecmezdik, elestirmezdik, aklimiza gelmezdi, saygi duyardik hatta buyuklerimiz diye, rol model edinirdik falan. Bu arada seni de kendi kusagin ezikleyecek is hayatinda haberin olsun, 23 yasinda mezun olunuyor cunku... is yerinin teyzesi olacaksin maalesef
Hayır sanki 20li yaşlarda ki herkesin cildi bebek gibiymiş gibi o kadar komik bir savunma kiOf tamam en 20li yaş sensin ya kimse 20 göstermeyecek senden başka üf ne taktın kaç sayfadır
Ya diyorum ya sanki herkes aynı yaşta hele spor salonunda çocuklarla 2 muhabbet ediyorum ben bildiğin 30 35 sandığım çocuklar 20 yaşinda çıkıyor böyle kaliyorumBak ciddi bir abla tavsiyesi veriyorum gidip sağda solda böyle konuşup kendini rezil etme hdjdjdj :) senin gelişmişlik sandığın şey gdo lu gıdalar ve hormonal bozuklukluklar çoğunuz gerçek tavuğun renginin pembe olduğunu bilmiyorsunuz beslenme alışkanlıkları 90-20 de şimdikinden daha sağlıklıydı bu yüzden 20 lerimizde kırk tane cilt bakım işlemlerine gerek duymuyoruz temelimiz sağlıklı bunu sağda solda söyleme de dalga geçmesinler
İçten içe genç olma arzusu yok kimsede sizde üst seviye bir laf anlamazlık varBi foto atın da görelim o cildi yahu bu işi yapıyorum işin içindeyim o kadar konferans makale okudum. 30 40 yaşında cilt zaten tamamen sarkmaz ama 20 yaşa göre elastik olmaz. Bu kadar basit içten içte kimse yaşını kabul edemiyor bu sitede içten içe genç olma arzusu var
Ya kız bu işin içinde anlamıyo musun bibi ya hdjdjdj :)Ya diyorum ya sanki herkes aynı yaşta hele spor salonunda çocuklarla 2 muhabbet ediyorum ben bildiğin 30 35 sandığım çocuklar 20 yaşinda çıkıyor böyle kaliyorumşimdiki 20ler diyip bide övünüyorlar aynen kanka
Sivilece bir sürü iz falan filan oluyor ama yine de genç olduğu belli oluyor bana kalırsa.benim şu an cildim pürüzsüz ama 20 yaşında gibi de değil.arkadaş bunu anlatmaya çalışmış.bu sizin cildiniz kötü demek değil.genç olan her cilt de bebek gibi olmak zorunda degil.bir şekilde anlaşılıyor diyor o da.üstünüze alınacak birşey yok.Hayır sanki 20li yaşlarda ki herkesin cildi bebek gibiymiş gibi o kadar komik bir savunma kiöyle olsa sürekli cildine ne kullanıyorsun muhabbeti duymam bu biraz genetik birazda dış erkenler ayrıca daha yüzü oturmamış 20li yaşlardaki çocuksu görüntüyü neden isteyeyim koca kadın
Ne demek istediğini gayet anladım ama herkes herkesin dediği gibi olmuyor cilt yapısı genetik diye birşey var mesela sen 30larında hemen yorulduğundan bahsediyorsun bende 44 yaşında saatlerce ağır spor yaptığım halde yorulmuyorumSivilece bir sürü iz falan filan oluyor ama yine de genç olduğu belli oluyor bana kalırsa.benim şu an cildim pürüzsüz ama 20 yaşında gibi de değil.arkadaş bunu anlatmaya çalışmış.bu sizin cildiniz kötü demek değil.
Şükür ki ben dışındayım 23 yaşında bu dertlere düşmediğim için :) şimdikilerin insta profillerine bakarsanız tek dertleri mükemmel görünmeye çalışmakYa kız bu işin içinde anlamıyo musun bibi ya hdjdjdj :)
Ya bebek gibi de olabilirler olsunlar zaten ona bir lafımız yok ama bir köy toplanıp bir deliye laf anlatamayınca acaba diyorum ciddi ciddi bazı şeyler kapasiteyle mi alakalı yaŞükür ki ben dışındayım 23 yaşında bu dertlere düşmediğim için :) şimdikilerin insta profillerine bakarsanız tek dertleri mükemmel görünmeye çalışmakmükemmel profiller hepsi katalogtan fırlamış gibi filtresiz makyajsız tek bir foto bulamazsın peki neden? Bebek gibi ciltlerine niye gerek duyuyorlar madem bunları ben anlamiyorum şahsen
Aynıyız bacım bilmiyorum ne olacak böyle26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
Bence bu his geçmeyecek her yıl katlanacak artacak.. 25 26yi da yaşlı buluyodum da simdi bakınca cok çıtır geliyo. 27 inanılmaz büyük geliyoAynıyız bacım bilmiyorum ne olacak bu böyle
Konu sahibiyle birlikte dr a ihtiyacı olan baya bir kişi okudum konuda Allah şifa versinbir köy toplanıp bir deliye laf anlatamayınca acaba diyorum ciddi ciddi bazı şeyler kapasiteyle mi alakalı ya
Çok saçma düşüncelerin var ya 1 yıl önce çıtır olup 1 yıl sonra yaşlanmak mümkün mü sence? Kendi kafanda kurduğun saçma kalıp düşünceler yüzünden hayatını cehenneme çeviriyorsun 30 yaşından önce ölmek isteyecek kadar ne yaşiyorsun sen? Normal insanlar hayatın tadını çıkarırken sen yillarca genç kız kalcam diye ağla bir de bakmışsın 80 yaşında hayatı boşa geçirmişsin o zaman anlarsın bu yaşlarının kıymetini.Bence bu his geçmeyecek her yıl katlanacak artacak.. 25 26yi da yaşlı buluyodum da simdi bakınca cok çıtır geliyo. 27 inanılmaz büyük geliyo
Ama çevrenin bakışı bu şekilde mesela 24 olunca gençsin 25 olunca koca insan. 26yken çıtır diyorlar 27 olunca oo yaşlanmışsın koca kadın olmussunÇok saçma düşüncelerin var ya 1 yıl önce çıtır olup 1 yıl sonra yaşlanmak mümkün mü sence? Kendi kafanda kurduğun saçma kalıp düşünceler yüzünden hayatını cehenneme çeviriyorsun 30 yaşından önce ölmek isteyecek kadar ne yaşiyorsun sen? Normal insanlar hayatın tadını çıkarırken sen yillarca genç kız kalcam diye ağla bir de bakmışsın 80 yaşında hayatı boşa geçirmişsin o zaman anlarsın bu yaşlarının kıymetini.
Valla 35 yasindayim hatta 36 olmak üzereyim. Cevremde sizin dediginiz anlamda koca kadin muamelesi yapan kimse yok.Ama çevrenin bakışı bu şekilde mesela 24 olunca gençsin 25 olunca koca insan. 26yken çıtır diyorlar 27 olunca oo yaşlanmışsın koca kadın olmussun
Crop giyecek kadar zayıf misin kız?Valla 35 yasindayim hatta 36 olmak üzereyim. Cevremde sizin dediginiz anlamda koca kadin muamelesi yapan kimse yok.
Dun gece disaridaydim. Yirtik kot, kisa crop, spor ayakkabiyla ciktim, bir gram makyaj yok. Bir dakika yerimde durmadim, "genclerden" cok ben eglendim dans ettim. Oyle ki "çok guzel eglendiniz, tanışabilir miyiz" diyenler oldu. Yasima baksaniz efendi gibi giyinip sakin sakin durmam lazim. Ama ben yasimin insani degilim. Yasima gore yasamiyorsam o yasta degilim demektir.
Siz 30 olunca ani bir güncelleme gelip bir anda kocaman olacaksiniz saniyorsunuz ama dogumgununuzun ertesi gunu de her zamanki gibi oluyor. Artik devir degisti, 30lar da 20lerden farkli yasamiyor. Aslinda hicbir sey degismeyecekken siz kendi kendinize zehir edip sonra "yaa bak gordun mu" diyeceksiniz.
Evet. Hatta yazin sutyen boyu cropla geziyorum sıcakta ahshdCrop giyecek kadar zayıf misin kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?