Sana çok katılıyorum.birkaç kişiden böyle şeyler duyunca insanlar hemen havaya giriyor ama ben genç gösterme diye birşey olduğunu bile düşünmüyorum.bana da öyle diyorlar ama birkaç sene sapma olabilir yani tahminlerde.eee bazen de yeri geliyor şıp diye biliyorlar yani.eee biryerlerden illaki anlaşılıyor ki bilenler çıkıyor.yaşından yaşlı gösterme var ama genç gösterme yok bence.ben 40 yaşın genç olduğunu da düşünmüyorum valla.60 yaş gayet ölünebilir bir yaş.eee 20 sene kalmış oluyor.bir de ben 32 yaşına yeni girdim çok çabuk yoruluyorum artık.eskiden annem 2 iş yapardı yoruldum yoruldum diye diye uyuyakalırdı.şimdi anlıyorum onu.20 yaşındaki enerjimin yarısı bile yok.metebolizmam o kadar hızlı çalışıyordu ki annemi arayip ben neden doymuyorum diye ağladığımı bilirim.50 kilo birşeydim.boyum da fena değil.bunların hepsi birkaç senede değişti.hayat böyle yani kabulleneceğiz.cok acımasız olduğunu düşünen varsa çocuk yapıp baskasini getirmesin benim gibi.Mesela seni niye rahatsız etti bu yorumum alıntı yapıyorlar cevap veriyorum takmak değil ama komik duruyor 40 yaşında biri cildini de gerdirse milyonlar da harcasa 20 yaşında duramaz cilt kolajen kaybeder hormonlar düşer ne yaparsa yapsın duramaz komik duruyor böyle diyenler. 40 yaş yaşlı değil diyorum zaten ama 20 yaşında da gözükmez :) ki var böyle örnekler 35 yaş üstü kontenjanından girip millete yaşını küçük söyleyenlerbu da ayrı kompleks aynı bu olay gibi
Sana çok katılıyorum.birkaç kişiden böyle şeyler duyunca insanlar hemen havaya giriyor ama ben genç gösterme diye birşey olduğunu bile düşünmüyorum.bana da öyle diyorlar ama birkaç sene sapma olabilir yani tahminlerde.eee bazen de yeri geliyor şıp diye biliyorlar yani.eee biryerlerden illaki anlaşılıyor ki bilenler çıkıyor.yaşından yaşlı gösterme var ama genç gösterme yok bence.ben 40 yaşın genç olduğunu da düşünmüyorum valla.60 yaş gayet ölünebilir bir yaş.eee 20 sene kalmış oluyor.bir de ben 32 yaşına yeni girdim çok çabuk yoruluyorum artık.eskiden annem 2 iş yapardı yoruldum yoruldum diye diye uyuyakalırdı.şimdi anlıyorum onu.20 yaşındaki enerjimin yarısı bile yok.metebolizmam o kadar hızlı çalışıyordu ki annemi arayip ben neden doymuyorum diye ağladığımı bilirim.50 kilo birşeydim.boyum da fena değil.insanlar belimin inceliğine şaşırıp kalirdi.şimdi 75,76 cm gayet standart bir belim var. bunların hepsi birkaç senede değişti.hayat böyle yani kabulleneceğiz.cok acımasız olduğunu düşünen varsa çocuk yapıp baskasini getirmesin benim gibi.
Onu bende çözemedim ki benim yaşıtlarım da hep benim gibi ufak tefek minyon tipler boyum mesela 1.50 djjdjdj :) kaç gösterebilirim zorlasam :) gerçekten bizim arkamızdan gelen baya gelişmiş bu sadece kızlar da değil erkekler de öyleBiz 20lerimizde cocuk gibiydik, yeni nesilde bir tuhaflik var ben de cozemedim, kesin 35 vardir diyorum ,23 falan cikiyor. Biz cok zayiftik (2000-2010 cok asiri zayif olma modasi vardi) estetik makyaj pek bilmiyorduk, ondan mi acaba
Ben de dün 32 ye girdim.birşey soracağım.sen de bir anda kilo aldın mi? Daha doğrusu kilo almak gibi değil de bir anda kilom arttı diyeyim.heralde daha yeni yetişkin kadin kilosuna ulaştim.bir anda öyle oldu tuhaftır yani.normal hayatıma devam ediyorum.bir baktım 53, bir baktım 55 bir baktım 57 ulen ne oluyor lan dedim.günlerce birşey yemedim bana mısın demedi.illa 60 ı gördü yani.ben çok yemekten kilo almadım.eskiden kadınlara bunlar nasıl 60 kilo ne kadar fazla derdim.demek ki yetişkin kilosu öyle oluyormuş.cok ilginc ben de 34 yasindayim kendimi cok genc hissediyorum
ki gencim ya, otuz dedigin nedir ki?
bunlar artik takinti olmus. bence bu kadar dusunce bir cesit obsesyon olabilir. yerinde olsam bir psikiyatre danisirdim. paran yoksa devlet hastanesi de olur. çünkü obsesyon soyle birsey
Obsesif düşünceler, bireyin zihninde istemsiz olarak ortaya çıkan, sürekli tekrarlayan ve rahatsız edici düşüncelerdir. Bu düşünceler, kişinin korkularını, endişelerini veya saplantılarını besler ve günlük yaşamı olumsuz etkiler.
Bugun bunu umursamazsin yarin baska bir obsesyon gelir seni bulur. mikrop kaptim mi, hasta miyim, 3 aydir regl oluyorum ama hamile miyim vs hatta kkda bir kiz vardi otobuste erkekten sonra oturdu diye hamilelik korkusu olurdu.
yani obsesyon boyle birsey. beynini ele gecirir
hazir daha baslangic asamasinda lutfen korkma, erteleme bir doktora görün.
ben de yillar once obsesyon degil ama baska bir sey geliştirmiştim. bunun hastalik olabilecegini düşünmedim bile ne zaman ders kitabımda okudum ismi agorafobiymis. ben mal degilmisim ilacla tedavi sartmis
sonra kostum devlet hastanesine, kullandim ilacımı duzeldim
yazık degil mi hayatini etkilesin boyle bir sacmalik
Sana çok katılıyorum.birkaç kişiden böyle şeyler duyunca insanlar hemen havaya giriyor ama ben genç gösterme diye birşey olduğunu bile düşünmüyorum.bana da öyle diyorlar ama birkaç sene sapma olabilir yani tahminlerde.eee bazen de yeri geliyor şıp diye biliyorlar yani.eee biryerlerden illaki anlaşılıyor ki bilenler çıkıyor.yaşından yaşlı gösterme var ama genç gösterme yok bence.ben 40 yaşın genç olduğunu da düşünmüyorum valla.60 yaş gayet ölünebilir bir yaş.eee 20 sene kalmış oluyor.bir de ben 32 yaşına yeni girdim çok çabuk yoruluyorum artık.eskiden annem 2 iş yapardı yoruldum yoruldum diye diye uyuyakalırdı.şimdi anlıyorum onu.20 yaşındaki enerjimin yarısı bile yok.metebolizmam o kadar hızlı çalışıyordu ki annemi arayip ben neden doymuyorum diye ağladığımı bilirim.50 kilo birşeydim.boyum da fena değil.bunların hepsi birkaç senede değişti.hayat böyle yani kabulleneceğiz.cok acımasız olduğunu düşünen varsa çocuk yapıp baskasini getirmesin benim gibi.
Bence genel olarak senin metabolizmanda yavaslama var. Ben 36 olacagim, hic oyle cabuk yorulmam yok. Hala fiti fiti her yerdeyim, son iki haftada on gun falan disaridaydim muhtemelen. Hele bara gittigimizde bes saat falan topuklularla kuduruyorum.Ben de dün 32 ye girdim.birşey soracağım.sen de bir anda kilo aldın mi? Daha doğrusu kilo almak gibi değil de bir anda kilom arttı diyeyim.heralde daha yeni yetişkin kadin kilosuna ulaştim.bir anda öyle oldu tuhaftır yani.normal hayatıma devam ediyorum.bir baktım 53, bir baktım 55 bir baktım 57 ulen ne oluyor lan dedim.günlerce birşey yemedim bana mısın demedi.illa 60 ı gördü yani.ben çok yemekten kilo almadım.eskiden kadınlara bunlar nasıl 60 kilo ne kadar fazla derdim.demek ki yetişkin kilosu öyle oluyormuş.
Her zaman bir önceki seneden her anlamda farklı oluruz ve bu illa kötü bir şekilde olacak anlamına gelmez. Ben de 30 oldum. Hatta friendsin meşhur “Why God why? We have a deal” repliğiyle kutladık26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
Ben yaşımdan büyük gösterdiğimi düşünmüyorum eski nesil yetersiz beslenmiş gelişmemiş pek şimdiki gibi giyinip süslenmiyo iki makyaj yapana alışmışlar hemen büyük görünüyorsun demeyi. Mesela neye göre olgun cildinde sarkma mı var kırışıklık mı var bunlar önemli ben şahsen bir bakışta insanların cildinden anlıyorum.Ya da siz yaşınızdan büyük gösterdiğiniz için kendinizi avutuyorsunuz bu da bir seçenek
Çevrenize bir baksanıza 20 li gruplar resmen 30 larda gösteriyor artık hormonal mıdır nedir daha boylular daha gelişmişler değişen makyaj giyim trendleri gerçekten ben yaşıtım sandığım çoğu kişi benden küçük çıkınca şok oluyorum bazen 22 yaşındaki kardeşime ablan olan sensin dimi diyorlar yaşım da 32 bu işin biraz genetikle alakası var
evet 40 yaşındaki 20 göstermiyor belki dikkatli bakarsan anlarsın olgunluğu ama yeni nesil 20 de maalesef 20 gibi değil hepsi kocaman kadın gibi duruyor
Aynen kompleksli benim yaşını kabullenemeyen küçük gösterdiğini iddia eden kızı olacak yaştaki insanlardan genç durduğunu söyleyen benim :) Türkiyedeki en iyi estetik cerrahları ile çalıştım elimin altında son teknoloji vardı ben 3 4 seans prp yaptırdım diye kompleksli oldum. Belki de senin sevgilini genç biri kaptı ondan bu yarış hali. Ben başından beri 40 yaş genç ama 20 yaşında göstermiyor diyorum ama tutturdun yo ben 20yim diye. Meme estetiğimde ihtiyaç 175 boyunda 58 kilo biri olarak girdim 55 çıktım. 2 kilo yağ aldılaryahu kadının kompleksi var üstte okuyun yüzüne yapmadığı şey kalmamış ayrıca göğüslerine estetik bile yaptırmış. biz o yaşlarda krem nedir bilmezdik yüzümüze sürmeye o yüzden küçük gösteriyor olmamamız dokunuyor arkadaşabi tutturmuş 40 yaş benim kadar göstermez diye diye heralde verdiği paraların boşa gitmesinden korkuyor yada sevgilisini kedinden küçük gösteren daha büyük biri kaptı başka açıklaması yok.
Benim annem 44 yaşında gayet aktif ve hareketli ona da hep derler genç duruyorsun bence durmuyor yaşını gösteriyor 44 yaş yaşlı bir yaş değil çünkü. Belki vitamin eksikliği şeker vs vardır sende 55 yaşında torunun peşinde koşan var çünkü. Kadınlarda menopoz zor birden düşüyor her şey bu yüzden bunun da tedavisi var artık belki erken menopoz vs vardır belirgin kilo alma yorgunluk bundan kaynaklı olabilir bi arkadaşım 29 yaşında girdi ama şuan tedavi görüyorSana çok katılıyorum.birkaç kişiden böyle şeyler duyunca insanlar hemen havaya giriyor ama ben genç gösterme diye birşey olduğunu bile düşünmüyorum.bana da öyle diyorlar ama birkaç sene sapma olabilir yani tahminlerde.eee bazen de yeri geliyor şıp diye biliyorlar yani.eee biryerlerden illaki anlaşılıyor ki bilenler çıkıyor.yaşından yaşlı gösterme var ama genç gösterme yok bence.ben 40 yaşın genç olduğunu da düşünmüyorum valla.60 yaş gayet ölünebilir bir yaş.eee 20 sene kalmış oluyor.bir de ben 32 yaşına yeni girdim çok çabuk yoruluyorum artık.eskiden annem 2 iş yapardı yoruldum yoruldum diye diye uyuyakalırdı.şimdi anlıyorum onu.20 yaşındaki enerjimin yarısı bile yok.metebolizmam o kadar hızlı çalışıyordu ki annemi arayip ben neden doymuyorum diye ağladığımı bilirim.50 kilo birşeydim.boyum da fena değil.bunların hepsi birkaç senede değişti.hayat böyle yani kabulleneceğiz.cok acımasız olduğunu düşünen varsa çocuk yapıp baskasini getirmesin benim gibi.
Aynen çok yetersiz beslendik hepimizin cildi kırışık sarkık ağlıyoruz bu yaşında her şeyi çözmüşsün aydınlat tüm formu küçük kızBen yaşımdan büyük gösterdiğimi düşünmüyorum eski nesil yetersiz beslenmiş gelişmemiş pek şimdiki gibi giyinip süslenmiyo iki makyaj yapana alışmışlar hemen büyük görünüyorsun demeyi. Mesela neye göre olgun cildinde sarkma mı var kırışıklık mı var bunlar önemli ben şahsen bir bakışta insanların cildinden anlıyorum.
Bence 2 3 sene öncekinden çok da farklı görünmüyor insan bu yaşlarda. Ama o yaşta olduğunu bilmek bile benim mentali alt üst ediyorHer zaman bir önceki seneden her anlamda farklı oluruz ve bu illa kötü bir şekilde olacak anlamına gelmez. Ben de 30 oldum. Hatta friendsin meşhur “Why God why? We have a deal” repliğiyle kutladıkkimse yaşlanmak istemez. Geçen seneki halimizden tabi ki farklıyız ama kendine zehir edersen her geçen sene bir öncekini arar ve özenirsin. Bakım spor yap gerisini kabullen ve hayatın doğal akışına ayak uydur
Evet yetersiz beslenme var eski nesil daha kısa gelişmemiş hep kadın erkek dahil şimdi bakıyorsun 150 160 insan gayet uzun çocukları varAynen çok yetersiz beslendik hepimizin cildi kırışık sarkık ağlıyoruz bu yaşında her şeyi çözmüşsün aydınlat tüm formu küçük kız
bin kişinin uğraşıp laf anlatamadığı ergene oturup doğru düzgün laf anlatamicam
Bir dahiliyeye görüneyim bakalım.hiç de sanmıyorum birşeyler eksik çıksın? Bir de 43 kilo mu? Boyu cok mu kısa?Bence genel olarak senin metabolizmanda yavaslama var. Ben 36 olacagim, hic oyle cabuk yorulmam yok. Hala fiti fiti her yerdeyim, son iki haftada on gun falan disaridaydim muhtemelen. Hele bara gittigimizde bes saat falan topuklularla kuduruyorum.
Yetiskin kilosu demişsin de benim 60 yasindaki annem 43, 50 yaşındaki yengem 55 kilo mesela. Yas ilerleyince evet metabolizma yavasliyor, kilo almak daha kolay oluyor ama herkes almiyor.
32 yasinda bu kadar yavasladiysan sadece yastan olmayabilir yani. Ne 40liklar var enerji bakimindan seni beni cebinden cikarir.
Evet estetik çok büyük gösteriyor.makyaj da öyle.giyim de öyle.Biz 20lerimizde cocuk gibiydik, yeni nesilde bir tuhaflik var ben de cozemedim, kesin 35 vardir diyorum ,23 falan cikiyor. Biz cok zayiftik (2000-2010 cok asiri zayif olma modasi vardi) estetik makyaj pek bilmiyorduk, ondan mi acaba
Kafan güzelmiş güle güle kullan aplaa malum 27 yaşındasın aplasın artıkHayir değilim. Ne gorunusumde, ne hareketlerimde ne de hislerimde kadın olgunluğu yok. Sırf yaşımız 23 ten birkaç yaş büyük diye kendimi kadın olarak hissetmek zorunda olduğumu düşünmüyorum
UZattin da uzattin. Ve gayet yeni nesil yasinin uzerini gosteriyor. Herkes sacma sapan estetik uygulamalarla mahvetti kendini o nesilde. Hani vatkalarla dalga gecilirdi ya (sen tabii bilmezsin o zamanlari cunku genceciksin djd ) iste bi gun gelicek 20 yasinda boyle seyler mi yapiyorlarmis denilecek senin nesil icin.Bence kendini kandırıyorsun ya ben hiç görmedim 40 yaşında 20 yaşındakinden genç gösteren 40 yaş kadınları birbirini pohpohluyor
1,67. Anne tarafim hep zayiftir benim. Dayim, dedem, annem, kuzenler falan. Hicbiri de yasla kilo almadi. Dedem tatli niyetine recele ekmek banip yerdi.Bir dahiliyeye görüneyim bakalım.hiç de sanmıyorum birşeyler eksik çıksın? Bir de 43 kilo mu? Boyu cok mu kısa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?