Mesela seni niye rahatsız etti bu yorumum alıntı yapıyorlar cevap veriyorum takmak değil ama komik duruyor 40 yaşında biri cildini de gerdirse milyonlar da harcasa 20 yaşında duramaz cilt kolajen kaybeder hormonlar düşer ne yaparsa yapsın duramaz komik duruyor böyle diyenler. 40 yaş yaşlı değil diyorum zaten ama 20 yaşında da gözükmez :) ki var böyle örnekler 35 yaş üstü kontenjanından girip millete yaşını küçük söyleyenleryahu gözükmezse gözükmez niye taktın? 40 yaşında kadın hayatını kurmuşsa isteklerini gerçekleştirmişse 20 yaşında gözüküp napacak zaten? 20liklerle mi flörtleşecek?
tek tek tüm 40 yaşında insanları inceledin mi de olamaz olamaz diyorsun? komik duran bi durum da yokMesela seni niye rahatsız etti bu yorumum alıntı yapıyorlar cevap veriyorum takmak değil ama komik duruyor 40 yaşında biri cildini de gerdirse milyonlar da harcasa 20 yaşında duramaz cilt kolajen kaybeder hormonlar düşer ne yaparsa yapsın duramaz komik duruyor böyle diyenler. 40 yaş yaşlı değil diyorum zaten ama 20 yaşında da gözükmez :) ki var böyle örnekler 35 yaş üstü kontenjanından girip millete yaşını küçük söyleyenlerbu da ayrı kompleks aynı bu olay gibi
Ben retinol kullanmıyorum henüz 23 yaşındayım 26 27 gibi kullanırım ama. Mesleğim gereği en iyi markaları denedim 200 300 dolarlık serumlar yani. Ben cilt bakımına inanamıyorum içten beslemek gerekiyor ve imkan varsa prp mezo gibi işlemler lazım. Ben dolguya da çok karşıyım. Retinol ciltte retinoik asite dönüşüyor onun yerine aktif form olan kremleri var eczanede uygun fiyatlı tabii dikkatli kullanmak lazım ben 30 olsam mesela onları kullanırım düzgün işe yarayan retinol retinal çok pahalı 10 kat fark var aradaki farkla farklı şeyler yaparım. Ben estetik cerrahı ile çalıştım medikal estetik faciası gördüm bu yüzden asla ve asla dolgu botoks önermem. Olabildiğince geç yaşta yapılmalı botoksta zamanla farklı kaslar bozuluyor alnına yapıyor kaşın düşüyor çeneye yapıyor yanağı sarkıyor gördüğüm kötü örnekler çok. Benim cildimde leke vs hiç yok ama sivilcem de çıkmaz bu yüzden mezo bende mucizeler yarattı. Ben meme ameliyatı oldum küçültme çok beyaz tenliyim haliyle iz kaldı buna da fraksiyonel lazer prp mezo denedim elimin altında olduğu için tabii deneyelim dedik onda da net sonuç gördüm. En iyi etkiyi retinoik asit veriyor ama. İyi bi nemlendirici onarıcı içerik ve retinol diyelim muhteşem sonuç verir. Hidrokinonda eklenebilir melazmada etkisi çok var. İyi bir cilt doktoru çözer yani sorunlarıRetinol olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Yok komik duruyo bilim diye bir şey var sonuçta. Tamam hadi sen alınma sen 20 yaşında gösteriyorsuntek tek tüm 40 yaşında insanları inceledin mi de olamaz olamaz diyorsun? komik duran bi durum da yok
Ya da siz yaşınızdan büyük gösterdiğiniz için kendinizi avutuyorsunuz bu da bir seçenekBence kendini kandırıyorsun ya ben hiç görmedim 40 yaşında 20 yaşındakinden genç gösteren 40 yaş kadınları birbirini pohpohluyor
Aynen canım ne gençlik kalacak ne de güzellik.Önemli olan gerçekten anın tadını çıkarmak ve her yaşın güzelliklerinin farkına vararak yaşamak..Çünkü görünüş bitiyor bir yerde çok var ararsan insan manada arıyor kendine done dolaşa hep ben gencim ben boyle güzelim ben oyum buyum ortalık dolu elini sallasan binine çarpar iyi anladık offff yoksa dünya güzeli olsan senden giden arkasına bakmadan cekipte gidebiliyor en güzel olan bile kendine güzelsin belki bana göre cirkinsin ben güzele güzel demem benim olmayınca demişler.Bu nedenle geçici olan güzellik yerine başka birşeyleri de beslemeyen insanlar hep mutsuz hep kıyaslama hani ben gencim sen hep abartı her yaşa yaş almaya ayrı takıklık ayrı keder herşeyi yaşa bağlama olayı sürekli bir gençlik vurgusu diğer insanlari küçümseme hali Aşırı takık olmak ciddi bir sorundur ilerde feci depresyon yapar insan her yaşını her halini sağlığını minnet duyarak yaşamalı .Aynı sizin gibi
Teşekkür ederim. Retinol kullanmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Bana önerebileceğiniz iyi bitkaç marka yazabilir misiniz? Bir de öncesinde sonrasında ne kullanmak lazım. Günün hangi saatinde kullanmak lazım? Destek olursanız sevinirim.Ben retinol kullanmıyorum henüz 23 yaşındayım 26 27 gibi kullanırım ama. Mesleğim gereği en iyi markaları denedim 200 300 dolarlık serumlar yani. Ben cilt bakımına inanamıyorum içten beslemek gerekiyor ve imkan varsa prp mezo gibi işlemler lazım. Ben dolguya da çok karşıyım. Retinol ciltte retinoik asite dönüşüyor onun yerine aktif form olan kremleri var eczanede uygun fiyatlı tabii dikkatli kullanmak lazım ben 30 olsam mesela onları kullanırım düzgün işe yarayan retinol retinal çok pahalı 10 kat fark var aradaki farkla farklı şeyler yaparım. Ben estetik cerrahı ile çalıştım medikal estetik faciası gördüm bu yüzden asla ve asla dolgu botoks önermem. Olabildiğince geç yaşta yapılmalı botoksta zamanla farklı kaslar bozuluyor alnına yapıyor kaşın düşüyor çeneye yapıyor yanağı sarkıyor gördüğüm kötü örnekler çok. Benim cildimde leke vs hiç yok ama sivilcem de çıkmaz bu yüzden mezo bende mucizeler yarattı. Ben meme ameliyatı oldum küçültme çok beyaz tenliyim haliyle iz kaldı buna da fraksiyonel lazer prp mezo denedim elimin altında olduğu için tabii deneyelim dedik onda da net sonuç gördüm. En iyi etkiyi retinoik asit veriyor ama. İyi bi nemlendirici onarıcı içerik ve retinol diyelim muhteşem sonuç verir. Hidrokinonda eklenebilir melazmada etkisi çok var. İyi bir cilt doktoru çözer yani sorunları
Bu yorumun ekran görüntüsünü alıp işten istifa etmeyi düşündüğüm her an okuyacağımMune Hanim ne güzel yazmış. sadece gençlik güzellik geçer akçe değil artık bu hayatta sağlığın ve paran yoksa ve olmasına imkan yoksa geleceğini ona göre planlamazsan tek sermayen bunlar olursa işin çok zor seçenek ne evlilik iyi ise iyi ya kötü ise hayat harcıyor bozuk para gibi sonrada başka hayatlara imrenmece ben ondan daha güzelim daha gencim benim niye yok onda zamanında zeka ve hırs çalışkanlık daha fazla o dış görünüşü takmamis geleceğini takmış kafaya hep ondan ötürü para her yaşta yanında en iyi dost hayallerin hayatın . Zamanı gelince o güzelliği korumakta para işte böyle.
Of tamam en 20li yaş sensin ya kimse 20 göstermeyecek senden başka üf ne taktın kaç sayfadırMesela seni niye rahatsız etti bu yorumum alıntı yapıyorlar cevap veriyorum takmak değil ama komik duruyor 40 yaşında biri cildini de gerdirse milyonlar da harcasa 20 yaşında duramaz cilt kolajen kaybeder hormonlar düşer ne yaparsa yapsın duramaz komik duruyor böyle diyenler. 40 yaş yaşlı değil diyorum zaten ama 20 yaşında da gözükmez :) ki var böyle örnekler 35 yaş üstü kontenjanından girip millete yaşını küçük söyleyenlerbu da ayrı kompleks aynı bu olay gibi
35i bitiriyorum ama hic oyle "koca kadin" degilim. Arkadas cevrem de oyle. Hayatimiz, kafa yapımız, yasam tarzımız hatta giyimimiz bile 27-28 yasinda nasilsak oyle kaldi.26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
İnsan ruhu yaşlanmaz ki,yaşlanan bedendir.26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
Bedenin yaşlanmasi yüzün değişmesi falan çok korkunç maalesef. O yüzden yaşlanmadan ö.lmek isterim. Yaşlanınca ne olacağımız belli değilİnsan ruhu yaşlanmaz ki,yaşlanan bedendir.
Yapay zekayla yasliliga buyuk oranda cozum bulunacak deniyor, bekleyelim bakalim.Bedenin yaşlanmasi yüzün değişmesi falan çok korkunç maalesef. O yüzden yaşlanmadan ö.lmek isterim. Yaşlanınca ne olacağımız belli değil
yahu kadının kompleksi var üstte okuyun yüzüne yapmadığı şey kalmamış ayrıca göğüslerine estetik bile yaptırmış. biz o yaşlarda krem nedir bilmezdik yüzümüze sürmeye o yüzden küçük gösteriyor olmamamız dokunuyor arkadaşaOf tamam en 20li yaş sensin ya kimse 20 göstermeyecek senden başka üf ne taktın kaç sayfadır
Biz 20lerimizde cocuk gibiydik, yeni nesilde bir tuhaflik var ben de cozemedim, kesin 35 vardir diyorum ,23 falan cikiyor. Biz cok zayiftik (2000-2010 cok asiri zayif olma modasi vardi) estetik makyaj pek bilmiyorduk, ondan mi acabaYa da siz yaşınızdan büyük gösterdiğiniz için kendinizi avutuyorsunuz bu da bir seçenek
Çevrenize bir baksanıza 20 li gruplar resmen 30 larda gösteriyor artık hormonal mıdır nedir daha boylular daha gelişmişler değişen makyaj giyim trendleri gerçekten ben yaşıtım sandığım çoğu kişi benden küçük çıkınca şok oluyorum bazen 22 yaşındaki kardeşime ablan olan sensin dimi diyorlar yaşım da 32 bu işin biraz genetikle alakası var
evet 40 yaşındaki 20 göstermiyor belki dikkatli bakarsan anlarsın olgunluğu ama yeni nesil 20 de maalesef 20 gibi değil hepsi kocaman kadın gibi duruyor
Çok güzel yazmışsınızMune Hanim ne güzel yazmış. sadece gençlik güzellik geçer akçe değil artık bu hayatta sağlığın ve paran yoksa ve olmasına imkan yoksa geleceğini ona göre planlamazsan tek sermayen bunlar olursa işin çok zor seçenek ne evlilik iyi ise iyi ya kötü ise hayat harcıyor bozuk para gibi sonrada başka hayatlara imrenmece ben ondan daha güzelim daha gencim benim niye yok onda zamanında zeka ve hırs çalışkanlık daha fazla o dış görünüşü takmamis geleceğini takmış kafaya hep ondan ötürü para her yaşta yanında en iyi dost hayallerin hayatın . Zamanı gelince o güzelliği korumakta para işte böyle.
Valla 30 yaşındaysanız ve kendinize iyi bakıyorsanız enerjiniz yerindeyse kimse size abla gözüyle bakmıyor. Tamamen enerji meselesi. Yoksa 20-25 yaşında olup 40+ bile hissettirebilirsiniz çevrenize. Bu kafa yapısından çıkın da zaman geçmeden hayatınızı yaşayın. Bunu hissetmenizin sebebi de büyük ihtimal hayatınızı gençliğinizi dolu dolu yaşamadığınızı düşünmeniz.26 yaşındayım yakında 27 olacağım ve kendimi çok yaşlı hissediyorum . Etrafımda benden küçük olanlara özenerek bakıyorum 25 yaşındayken de 25 çok büyük bi yaş gibi geliyodu ama şu an keşke 25 olsaydım diyorum küçük geliyo o yaşlar. Aklımda sürekli bu yaş mevzusu dönüyor 30a girme korkusu sürekli beynimde yer kapliyor günlük işlerimi yaparken uyurken uykudan kalkınca sürekli arka planda bu konu açık. Cildimin bozulmasından gençlik hissimin gitmesinden inanılmaz korkuyorum sürekli eski fotoğraflarıma bakıp kendimi şu anki halimle kiyasliyorum. 25 26yi bir şekilde atlattim ama 27 kulağa çok büyük geliyor 30 olmadan ö.lmek istiyorum. Kendimi çocuk gibi hissederken 30 yaşına girecek olma fikri aşırı korkunc benim için. Bir de sosyal medyada vs 30 yaş üstüne teyze falan diye dalga geciyorlar gerçek hayatta da 30 yaş diyince büyük tepkiler veriyorlar kocaman kadın gözüyle bakılıyor haliyle. 27 28yaş için bile böyle söylüyorlar. Bir de yolda giderken ya da birileriyle tanistigimda acaba kac yasindadir benden kucuk mudur falan diye dusunuyorum surekli. Üniversiteli kizlara bakip aglayasim geliyor.Bu durum hayat enerjimi tüketiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?