- Konu Sahibi sheldoncooper
-
canım bence sen konununun kapanmasını iste ya ne insanlar var
ne kadar uzadı bu konu ya vermedi kızlar adres filan vermedi
arkadaşlar merhaba bugün başıma gelen olayı anlatıcam..
ben bu apartmana yeni taşındım.2 hafta oldu.giriş katında oturan bi amca var hep gidip gelirken görürüm kendisini merhaba merhaba o kadar.neyse bugün kapıya geldi su sayacını okumamı istedi.telefonda kızına sayacı okudum sonra gel bi çay iç dedi bende tamam dedim evine girdim işte..ilk başlarda sevgilin var mı falan diye sormaya başladı.ben öğrenciyim ve evde tek kalıyorum,ben uyarıcak falan zannettim..bide tek kaldığım için sevgili-arkadaşın var mı diye sorduklarında asosyal olmama rağmen var benim arkadaşlarım hep gelir gider falan diye cevap veririm.neyse bu bi başladı yok şimdiki kızlar neler yapıyoda,hamile kalıyolarda,sen yaptınmı...bi sürü şey sonra fal bakarmısın dedi bakamam ama bakan arkadaşım var dedim patlak mı diye sordu.kızlık zarını kastediyo.bilmiyorum amca dedim doğru sana söylemez dedi.ben buraya kadar dedenin daha bi sürü bel altı sorulara maruz kaldım ama ağzımdan laf almaya falan çalışıyo sandım hep alttan aldım.sonra çayım bitti ben kalkıyım dedim.bardağı kaptı bi çy daha koydu ve yarım saat daha adamın 2 eşiyle de olan cinsel hayatını dinledim.bu arada ben gitmek istiyorum ama bırakmıyo otur otur daha anlatcam anlatcam diyip duruyo..elimi tutuyo oje mi kınamı bunlar diyo saçıma koleston mu diyo..ve bunları yaparken sürekli Allah biismillah güzel kızım sonra xxxxx sonra dizimi tutuyo baştan Allah bismillah melek kızım.... böyle adam,sonra ben artık gidiyim flan dedim zar zor çıktım evden.neye uğradımı da şaşırdım televizyona çıkanlar hiç gerçek değilmiş hiç başıma gelmezmiş gibi düşünürdüm.ne yapcam ben şimdi annemlere söyleyipte telaşlandırmmak istemiyorum.ama gerekirse söylerim.
Bu mesajı yazarken acaba siz empati kurupta mı yazdınız onu da merak ettim.
Burada yorum yapıp yadırgadığımız şey sohbetin gittiği nokta ve o noktada ki tepkisizlik
Birisi belki o adamın kafasından aşağı o çayı boşaltır,diğeri ne yapıyorsun sen kendine gel der,bir diğeri başka bir tepki verir
tepkisizlik çok ilginç geliyor.
Hiç mi bir şey yapamadın adam sana cinsellikten bahsederken
o zaman kalk git en basit şekli budur.
Kaç kişi ohh tanımadığım bir insanı daha aşşağıladım mutlu oldum der ki
herkes bir şekilde fikrini beyan ediyor
bence hemen kendine bir ev arkadaşı bulmalısın, yalnız kalman iyi olmaz..
daha yeni taşınmış ama ya..nasıl olacak..adamı şikayet eder bidaha yaparsa o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?