Yaşlı teyze kapıdan ayrılmıyor...

Valla iyi sabırlısınız teyzeciğim diye hitap ediyorsunuz hala, ben olsam bir daha ki zil çalışlarına cevap bile vermezdim sanırım.

Yaşlı, teyze falan dinlemeyin. Polis gelmiyorsa asla kadını muhatap almayın. Ne malum tek olduğu?

muhtarı da ara bir

belki o biliyordur bu tarz hastaları

internetten bak numaraya dene

zira böyle içine dert olacak senin

Hem tedirgin oldum hem de üzüldüm kadın için yaa.

Yarım saat sonra da çıkmam gerek, doktora gideceğim.

Sakın eve almayın,aklınıza bile getirmeyin böyle birseyi.
Ne vahşetler okuyoruz aman diyim..
Sakince kapınızi iyice kilitleyerek polis in gelmesini bekleyin!!
Hasta ise ne ala polis teslim alır,ama dünyanın binbir çeşit hali var asla ihtimal üzerine hasta diyip karşı karşiya bile gelmeyin bekleyin.

Hasta heralde siz apartmandan seslenin bekle geliyorlar diye baska yere kaybolmasin en azindan siz polisi aradiniz gelecekler gecte olsa.

Kapıyı açtım ama ses seda yok, çıktı galiba bu sefer.

Polis memuru da cebinden aradı şimdi, geliyorum diye.

Hastadır muhtemelen. Ama muhattap olmayın. Polisi bekleyin ve Atetel kursi okuyun

Çok yaşlı olduğu için öyle birşeyden değil de şizofren falan olabilir diye korktum. Sinirli konuşuyor çünkü, bağırdı açmıyorum diye

Geldimi polis. Sorsan memleketin polisi var. Sizin karakolu bimere şikayet edin daha gelmediyse. Arıyorum ekip göndermiyorlar evden çıkamıyorum diyin. Bakım bir daha nasıl gönderiyorlar.

Gorende kapida öcü bekliyor sanir alt tarafi yasli bi kadin komsunuz yokmu birlikte inip baksaniz belki yolunu kaypetmis biraz oyalasaniz polis gelene yorumlara bakinca sanki mafya kapiniza dayanmis gibi

Geldimi polis. Sorsan memleketin polisi var. Sizin karakolu bimere şikayet edin daha gelmediyse. Arıyorum ekip göndermiyorlar evden çıkamıyorum diyin. Bakım bir daha nasıl gönderiyorlar.

Henüz gelmedi ama ikinci kere arayınca cep telefonundan aradı memur, geliyorum diye.

Gorende kapida öcü bekliyor sanir alt tarafi yasli bi kadin komsunuz yokmu birlikte inip baksaniz belki yolunu kaypetmis biraz oyalasaniz polis gelene yorumlara bakinca sanki mafya kapiniza dayanmis gibi

Komşum yok, apartmanda biri olsa çıkar bakarım zaten.

Tabii almayın eve de polis gelene kadar ayrılmaz inşallah bir yere.

Hastaysa ve kaybolursa çok yazık.

Ama siz yapacağınızı yapmışsınız.

Kötü niyetli insanlar yüzünden belki de yardıma muhtaç birini kaçırıyorsunuz değil mi?
Bizİ bu hale getirdiler işte.

Hiç açmayın valla ne olursa olsun, insanların duygularını sömürüp çeşit çeşit oyun çeviriyorlar. Boşverin, polis baksın.
Sakın güvenmeyin, korktum valla.

Henüz gelmedi ama ikinci kere arayınca cep telefonundan aradı memur, geliyorum diye.
Nefret ediyorum şu polislerden. Bizim karakolda böyle bütün gün tavla oynuyorlar anca. Burda ölümlü kaza oldu karakol 2 dk. Hastahane en az 10 dk. Adamı aldılar polis anca geldi. İlkokul mezundan polis olursa.tabş her polisi bir tutumuyorum. Ve kendinileri polis değilde memur sanarlasa böyle olur. Sonra bir olat olduğunda kendi hakkını kendin savundunmu bu ülkenib polisi yokmu derler. Siz o kadına kapıyı açıp o size birşey yapsa ve sizde karşılık verip yaralasanız suçlu olursunuz.

Ya arkadaşım nerede yaşıyorsun sen? Yaşlı diye tek olduğu ne malum, ta bundan belki 20 sene önce yaşlı bir kadın bizim mahallede kaç tane evi soydu...

Onu geçtim, yaşlı bir çifti arabasına alan gencin aynı çift tarafından öldürüldüğünü biliyorum.

Arkadaşlar polis memuru tekrar aradı, giriş katlardan birinde bir adamla konuştuğunu söyledi, o da kadınla konuştum gitti demiş...

Konuşmasında bir tuhaflık var mıydı demiş, adam da hayır bir adres arıyordu, gayet normaldi demiş...

Ben de ya akli dengesi yerinde değil ya da alzheimer hastasıydı dedim, olanları söyledim. Kayıp ihbarı gelirse aklınızda olsun bu bölgede olduğunu bildirin dedim. Tamam, telsizi dinleyeceğim kayıp anonsu gelirse söylerim bu bölgede görüldüğünü dedi. Teşekkür etti...

Ben de çıkacağım birazdan ama içim hala rahat değil, kaybolmamıştır inşallah.

Sanirsam fazla iyi niyetli oldum ama yaslilara karsi bi zafim var çözemedim elimde olan bi sey degil

Sanirsam fazla iyi niyetli oldum ama yaslilara karsi bi zafim var çözemedim elimde olan bi sey degil
İnanın bu devirde böyle kalmanız güzel, ama bu dediğim ilk yaşlı kadın mesela, annem anlamıştı. Kadındaki uyanıklığa bak, önce komşu eve girmiş işte yine böyle yaşlı kimsesiz ayağına, sonra mahallede nerede hangi yaşlı oturuyor isimleriyle öğrenmiş, sonra bize ve hepsine tek tek girmiş bu evlerin. İşte evin en yaşlısına ismiyle hitap edip, Fadime abla beni çıkaramadın mı, falancadan şuyum diye kendini içeri aldırdıktan sonra, ortalıkta her gördüğünü cebelleziii etmiş.
Gelin zaten tanımıyor, yaşlı olan hatırlayamadım galiba diyor vs...

Haklısın biz herkesi kendimiz gibi sanırıyoruz, ama asla güvenliği elden bırakmamak en sağlıklısı.

aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünü arayın mutlaka yardımcı olurlar.

düzeltiyorum son mesajınıza istinaden. sakın vicdan yapmayın. vatandaşlık görevinizi fazlasıyla yerine getirmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…