- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi elmadilimi
-
muhtarı da ara bir
belki o biliyordur bu tarz hastaları
internetten bak numaraya dene
zira böyle içine dert olacak senin
Hasta heralde siz apartmandan seslenin bekle geliyorlar diye baska yere kaybolmasin en azindan siz polisi aradiniz gelecekler gecte olsa.
Hastadır muhtemelen. Ama muhattap olmayın. Polisi bekleyin ve Atetel kursi okuyun
Valla iyi sabırlısınız teyzeciğim diye hitap ediyorsunuz hala, ben olsam bir daha ki zil çalışlarına cevap bile vermezdim sanırım.
Yaşlı, teyze falan dinlemeyin. Polis gelmiyorsa asla kadını muhatap almayın. Ne malum tek olduğu?
Geldimi polis. Sorsan memleketin polisi var. Sizin karakolu bimere şikayet edin daha gelmediyse. Arıyorum ekip göndermiyorlar evden çıkamıyorum diyin. Bakım bir daha nasıl gönderiyorlar.
Gorende kapida öcü bekliyor sanir alt tarafi yasli bi kadin komsunuz yokmu birlikte inip baksaniz belki yolunu kaypetmis biraz oyalasaniz polis gelene yorumlara bakinca sanki mafya kapiniza dayanmis gibi
Cikmamistir umarim polis bulur.Polise gordugunuz kadarini anlatin bakinsin biraz.Kapıyı açtım ama ses seda yok, çıktı galiba bu sefer.
Polis memuru da cebinden aradı şimdi, geliyorum diye.
Nefret ediyorum şu polislerden. Bizim karakolda böyle bütün gün tavla oynuyorlar anca. Burda ölümlü kaza oldu karakol 2 dk. Hastahane en az 10 dk. Adamı aldılar polis anca geldi. İlkokul mezundan polis olursa.tabş her polisi bir tutumuyorum. Ve kendinileri polis değilde memur sanarlasa böyle olur. Sonra bir olat olduğunda kendi hakkını kendin savundunmu bu ülkenib polisi yokmu derler. Siz o kadına kapıyı açıp o size birşey yapsa ve sizde karşılık verip yaralasanız suçlu olursunuz.Henüz gelmedi ama ikinci kere arayınca cep telefonundan aradı memur, geliyorum diye.
Ya arkadaşım nerede yaşıyorsun sen? Yaşlı diye tek olduğu ne malum, ta bundan belki 20 sene önce yaşlı bir kadın bizim mahallede kaç tane evi soydu...Gorende kapida öcü bekliyor sanir alt tarafi yasli bi kadin komsunuz yokmu birlikte inip baksaniz belki yolunu kaypetmis biraz oyalasaniz polis gelene yorumlara bakinca sanki mafya kapiniza dayanmis gibi
Sanirsam fazla iyi niyetli oldum ama yaslilara karsi bi zafim var çözemedim elimde olan bi sey degilYa arkadaşım nerede yaşıyorsun sen? Yaşlı diye tek olduğu ne malum, ta bundan belki 20 sene önce yaşlı bir kadın bizim mahallede kaç tane evi soydu...
Onu geçtim, yaşlı bir çifti arabasına alan gencin aynı çift tarafından öldürüldüğünü biliyorum.
İnanın bu devirde böyle kalmanız güzel, ama bu dediğim ilk yaşlı kadın mesela, annem anlamıştı. Kadındaki uyanıklığa bak, önce komşu eve girmiş işte yine böyle yaşlı kimsesiz ayağına, sonra mahallede nerede hangi yaşlı oturuyor isimleriyle öğrenmiş, sonra bize ve hepsine tek tek girmiş bu evlerin. İşte evin en yaşlısına ismiyle hitap edip, Fadime abla beni çıkaramadın mı, falancadan şuyum diye kendini içeri aldırdıktan sonra, ortalıkta her gördüğünü cebelleziii etmiş.Sanirsam fazla iyi niyetli oldum ama yaslilara karsi bi zafim var çözemedim elimde olan bi sey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?