- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi elmadilimi
-
Benımde basıma geldi
Kapıyı acıp kendımı gosterdıgımde evde bulgur sımıt para varmı dedı
Ne varsa verebılecegım verdım
Bukezde yol parası ver nasıl tasıyım yaslıyım ne ınsafsızsın dedi
Şimdi polısı arıyorum o sızı gıdecegız yere goturur dedıgım an yaslı teyzeye can geldi kaça kaça gıttı ozaman
Ben bır kere boyle bırıne rastladım
otobuste kızına gıdecekmıs elındee kavanozları var, bırde elınde kızının numarası var neyse aradık telefon kapalı
o halde bırakamazdık orada benım cocugum oldugu ıcın ben gıdemedım ama yanımdakı arkadasım kızının evıne goturdu teyzeyı
neden kapıyı acmadınız kı? durbunden az cok anlasılırdı herhalde tehlıkelı bırımı yoksa muhtac zavallı bır yaslımı
belki arkasında genç birileri var kadını öne sürüp zarar vermek amaçları. bilemeyizki. açmadığınız iyi olmuş.
sonuç ne bu arada
Sonuç, polis gelmeden 5-10 dk önce kadın çıkmış.
Sizin durbun nasil oyle ben sadece kafasini iki adim geri atsa az vucudunu goruyorum zaten artik apartmanlarin isiklari otomatik yanip sonuyor elinde bicakmi var sopami nerden gorsun konu sahibi.Ben bır kere boyle bırıne rastladım
otobuste kızına gıdecekmıs elındee kavanozları var, bırde elınde kızının numarası var neyse aradık telefon kapalı
o halde bırakamazdık orada benım cocugum oldugu ıcın ben gıdemedım ama yanımdakı arkadasım kızının evıne goturdu teyzeyı
neden kapıyı acmadınız kı? durbunden az cok anlasılırdı herhalde tehlıkelı bırımı yoksa muhtac zavallı bır yaslımı
Aa eskiden olanlar var hala emekli olmamış :) çürüyecekler orda :)ilkokul mezunu nasıl polis oluyomuş,
şimdi genelde ünv mezunu atanamayanlar genelde polis oluyo ya o yÜzden ilginç geldi bana :)Aa eskiden olanlar var hala emekli olmamış :) çürüyecekler orda :)
Eskiden kalmalar öyle..artık değil zatem. Keşke emekli olsalarda üniversite mezunlarının önü açılsa. Memurluk koltuğuna oturan yapışıyor mübarek :)şimdi genelde ünv mezunu atanamayanlar genelde polis oluyo ya o yÜzden ilginç geldi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?