Yaşlı teyze kapıdan ayrılmıyor...

Ya harikasin ya. Bogazina dursun o simitler ben boyle konusan insana hic guvenmem her sey beklenir.

belki arkasında genç birileri var kadını öne sürüp zarar vermek amaçları. bilemeyizki. açmadığınız iyi olmuş.

sonuç ne bu arada

Yeni bir yöntem olabilir belki hiç belli olmaz. Cok da uğraşmış

Otobüste rastlamakla evin kapısına gelmesi ısrarla bağırıp çağırması bir mi sizce? Ben de dışarıda rastlasam çocuk da olsa götürürdüm gideceği yere. Ama apartmanda in cin top atıyor. Ben 6.kattayım, giriş katta bi adam varmış benim dışımda, onu da polisten öğrendim...

Tehlikeli biri olmanın kıstaslarını söylerseniz biz de faydalanalım... Çünkü değil dürbünden bakmakla, aynı yatağa girmekle bile anlayamayan insanlar var.

acmamakla dogruyu yapmıssınız bu zamanda kime guven var ne cıkacagı belli degil gozden bakarak kimsenin iyi veya kotu oldugunu algılayamazsınız:) boyle bir yetenek yok kimsede:)

Kapıyı açmamakla iyi yapmışsınız. Allah korusun elinde bayıltıcı bir sprey olabilir. Hırsızlık yapmak için gelmiş olabilir. Geçmiş olsun

Sizin durbun nasil oyle ben sadece kafasini iki adim geri atsa az vucudunu goruyorum zaten artik apartmanlarin isiklari otomatik yanip sonuyor elinde bicakmi var sopami nerden gorsun konu sahibi.

Benim kapıma da gelmişti böyle yaşlı biri (veya numara yapıyordu bilmiyorum, dürbünü eliyle kapatmıştı)
Kim olduğunu sorunca benim kızım aç kapıyı dedi, kimsiniz diye ısrar edince, geçen sene de gelmiştim vs vs bir şeyler söyledi. Halbuki ev sıfırdı biz girdiğimizde, iki senedir oturuyoruz. Karıştırdın galiba teyzeciğim, ben o kişi değilim dedim. İşte su ver, para ver, yemek ver, zekatını bana ver filan demeye başladı. Teyze lütfen git, tanımadığıma açmam kapı dedim. İnsafsız, vicdansız demeye başladı bu sefer de. Ben de, peki o zaman polisi arıyorum ben şu an, siz bilirsiniz dedim. Asansör bile binmeden merdivenlerden koşa koşa indi.
Açmamak lazım kapıyı, çok iyi yapmışsınız. Hırlı mıdır, hırsız mıdır belli değil...

İyi ki açmamışsınız,bu zamanda kimseye güven yok maalesef.Sonradan pişman olmaktansa.

Kotu niyetli insanlar yuzunden yardım isteyenleri anlayamıyoruz
Gecenlerde trafıkde durdugumuz yerde teyzenın bırı cama vurdu
Bıseyler dıyor cama vuruyor anlamadık
Guya gozumuz tutmadı bakmadık yuzune
Onumuzdekı aracada aynı seyı yaptı arac bı baktım kapıyı actı teyzeyı 2 sokak ılerı bıraktı

O an cok uzuldum kotu nıyetlı sandım aracta bızle 1 yasında kızım vardı kımseye guvenemem dedım halbukı bılsem boyle mı yapardık hala ıcımden atamam

Insan cok arada ve kararsız kalıyor malesef

Gereğini yapmışsınız zaten fazlasıyla.
Evde,apartmanda yanlızken kapı açmak doğru değil kesinlikle. Kaybolmuş olabilir evet ama farklı amaçlarıda olabilir,nereden bilebiliriz ki bu devirde.
Ben tanımadığım kimseye açmam kapıyı,hatta kilitli tutarım hep evdede olsam,kızım evdeyse en üst kilidide kilitlerim açamasın diye,ne olur ne olmaz,duymam kapıyı,koşarak gidiyor yavrum kapıya. Dikkatli olmak lazım. Kimin ne olduğu belli değil.

Iyi yapmissiniz acmamakla kapiyi..
Kim neyin nesi belli degil.
Yaninda biri saklanmista olabilir.
Bizim akrabanin kapisina iki adam gelmis.
Onunda evi enust kattaydi. Zilin uzerinde esinin ismi yazdigi icin "biz polisiz.... bey icin sikayet var evde arama yapacagiz" demisler kadin kapiyi acmamis bile.
Esim evde yokta dememis bakmiski kotu niyetliler esinin ismini soyleyip "polisi cagir" deyince merdivende paldir kuldur yuvarlana yuvarlana kacmislar.

Kadın gerçekten evi karıştırmış olsa ve hatta hasta olsa bile kapıyı açmamakla doğru yapmışsınız. Kusura bakmasin burdaki iyilik melekleri. Kadinin elinde bayıltan bir sprey olması yeterli gücünün yetmesine. Evde çocuğunuz da varmış. Benim de başıma geldi. Gündüz kapi çaldı ve tanımadığım için ses çıkarmadım ve açmadim kapiyi. Evi boş zannettiler belli ki. İki dakika içinde kapinin kilidini çıkardılar ben farkedene kadar. Yüreğime indi o an, ben bagirinca kaçtılar. Artık paranoyak oldum. Dünyanın bin türlü hali var. Bak sizin de alt kattaki adamin umruna gelmemis erkek olmasina rağmen. Evde tek kadin niye alsin içeri. Gercekten ihtiyaci olana yapamadigimiz iyiliğin vebali de kötü insanların boynuna bence. Hiç vicdan azabi yasamayin. Çünkü belki gerçekten kötü niyetliydi bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…