Yasmine başladım ve kabızlıktan şikayetim var.

mwm

kocasına aşık..
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
304
1
118
Bursa
ben 1hafta önce yane adetimin 5.günü yasmine başladım şimdiye kadar pek bi yan etkisini görmedim ama dün ve bugün kabızlıktan şikayetim var
bunun hapla ilgisi olabilir mi ve kabızlık esnasında canlı kırmızı şeklinde baya bi kan geliyor bu 2 3 kere oldu dünden beri düğünümede 15gün kaldı
sizce yasminle ilgili mi ki suda içiyorum aslında ama
yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim

ben 1hafta önce yane adetimin 5.günü yasmine başladım şimdiye kadar pek bi yan etkisini görmedim ama dün ve bugün kabızlıktan şikayetim var
bunun hapla ilgisi olabilir mi ve kabızlık esnasında canlı kırmızı şeklinde baya bi kan geliyor bu 2 3 kere oldu dünden beri düğünümede 15gün kaldı
sizce yasminle ilgili mi ki suda içiyorum aslında ama
yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim

selam geçmiş olsun bu ilaç bahsettiğiniz gibi kabızlık şikayeti pek yapmaz. kanamanız mevcut bir hemoroid probleminiz var ise kabızlıkla tetiklenip kanama yaratmış olabilir. kanama vajenden gelmiyor ise bir genel cerrah tarafından değerlendirilmeniz gerekecektir.

selam geçmiş olsun bu ilaç bahsettiğiniz gibi kabızlık şikayeti pek yapmaz. kanamanız mevcut bir hemoroid probleminiz var ise kabızlıkla tetiklenip kanama yaratmış olabilir. kanama vajenden gelmiyor ise bir genel cerrah tarafından değerlendirilmeniz gerekecektir.

teşekkür ederim bilgileriniz için
sıtma ve arkasından ateşlendim ve idrar yolları enfeksiyonu olmuşum sistit gibi oldum aynı zmn da kabızlık oluştu hemorid olabilr ondan kanayabilir diyosunuz bi kaç gün daha geçmezse genel cerraha görünicem umarım kötü bişi yoktur yaa

Back
X