• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmis ve benan ın zayıflama maratonuna sizde katılın=)

benan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
280
2
26
Muğla
arkadaşlar yasmis ve ben birlikte hergün buraya yediklerimizi ve sporlarımızı yazacağız bize katılmak isteyenlerin hergün muhakkak uğramaya müsait olmasını daha iyi olacaktır.diğer türlü diyet randımanlı olmuyor.birbirimizden destek alalım suyumuzu sporumuzu hareketimizi birbirimizden destek alarak arttıralım..ve mutlu sona beraber ulaşalım bizimle birlikte yürüyecek azimli arkadaşlar buyrun yaptıklarınızı paylaşın bize katılın ..diyet yani sağlıklı beslenme ile birbirimize destek olalım:8::8:

eline sağlık canım. evet bizimle beraber zayıflayacak arkadaşları bekliyoruz. birbirimize destek olalım daha hızlı verelim :))))))))))))))

bugünün menüsü
1 bardak su
1 bardak tarçın çayı

kahvaltı : 1/2 çay bar çay (yrm küp şeker)
1 dilim ekmek (uno denge)
1 kk beyaz peynir
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara: 7 otlu çay
öğle : 1 tavuk baget (fırın)
3 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
ara:4 adet light bisküvi
akşam: 7 yk ıspanak yemeği
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
ara: yeşil elma ( çok acıkırsam )
tarçın çayı
50 mekik 10dk bacak ve kalça hareketleri 40 dk tempolu yürüyüş

Gene ikimiz variz simdilik olsun ben suan telefondan yaziyorum eve gidone kadar yirmi dk falan tempolu yuruyus sonra ise evve gidince pilates insallah aksam cok hafif yemem lazim zira cok yedim bugun biber dolmasi yedim oglen ekmek yarim dilim daha da vaktim olursa yuruyuse cikarim 1 lt su ictim cayi zaten sekersiz iciyorm

Back
X