- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi kelebek_93
dmekki tersine çıktığı doğruymuş. rüyamda kaldığımı görmeliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fos çıktı kzlar ya.![]()
bu tur seylerın batıl ınanc oldugunu dusunurum .
ama batıl ınanclara karsı bır ılgım vardır o ayrı
ılk defa yastık altına anahtar koyma dıye bırsey duydum .
hemencık de ılgımı cektı .denemek ısterım ama
kalmadıgım evın anahtarını nereden bulacagım kı
kalmadıgım evin anahtarının ben de ne ısı var![]()
tivitimm elmayı yastığın altına ne koyuyosun biz onu öle yapmıyoruzelmayı hiç kabuğunu ayırmadan tümüyle soyuyoruz arkamızı dönüp arkaya atıoruz yerde baş harfi çıkıo. öle diolar ama ya ü ö falansa. belki kendiliğinden kopar noktalar düşer
![]()
dediğin şeyi ben yaptım dua okuyup arkana doğru fırlatıyosun hiç inanmadım ama şimdiki erkek arkadasımın baş harfi çıktı ve baş harfi İ :) dedğin gibi koptu şok olduk annemle kimse inanmadı ama ben resmini çekmiştim inanmadıklarında göstermek için![]()
bi arkadaş ev sahibinin haberinin olmaması lazım demiş bende tam tersi ev sahibi senin haberin olmadan yastığının altına koycak diye duymuştum.ben kendime yaptım benden çok çok büyük bi adam fakültede hocammış diye gördüm rüyayı gördükten bikaç ay sonra yeni bi hoca geldi rüyamda gördüğüme benziyodu hiç inanmadım ama korktumda olabilir mi diye töbe töbe inş öyle bişey olmaz çok büyük adam yaaa amca bildiğin![]()
ben yapmıştım bir keresinde, yaklaşık 5 sene önce filan..
o zamanlar hoşlandığım bi çocuk vardı, onu gördüm rüyamda:)
artık bilinçaltı mıdır nedir onu bilemem:)
amann inş olmaz onla zaten istemiyorum artık
o zamanki duygularım öyleydi...
yeni biri olsunn![]()
yok boyle bısey bende yapmıstım yıllar once ılk defa yattığım bır evde dılek tutup duasını da okumustum ve anahtarı koymustum ve odemıs dıye bır koyde bır cobanı gordum koyun otlatıyodu ve yıllarca ben hep o coban benı nasıl bulcak ben onu nasıl ıstıcem dıye o yuzden yalan boyle seyler ve ben evlendım ızmırdeyım ve ıkı sokak arkamda bırıyle ve coban falanda değil kendı ısı mesleği olan kulturlu bırıyle ve komsumuzda sayılır ben ınanmıyorum sakın sızlerde ınanmayın arkadslar ve esımlede evlenelı on yedı yıl bıtcek temmuzda![]()
dün çok garip bişi olduubu elma olayını yaptım, sabah kalktım tabiki hiçbişi görmedim
üfleye püfleye çöpe attım, bi kaç saat sonra telefon çaldı. biri benimle nikah kıydığını görmüş malatyaya gidip orda yaşıyomuşuz
kimseye söylemedim yaptığımı ama höhh deedim
![]()