yastığımdan çıkan şey

holoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
44
6
28
İstanbul
ben 14 yaşındayım ve üver babam var çok iyi biri değildi çok kötüde dğeildir ama kötü yani genel olarak odamı bayadır toplamamıştım yani bayağı gibi kıyafetler yerde falan toplıyım dedim yastık kılıfımı değiştirirken içinden kullanılmış prezervatif çıktı ki ben kaç gecedir uyuyamayıyorum belkide o yastığa yatmamı ALLAH izin vermiyodur bilmiyorum vede anneme o sinirle gösterdim bu ne falan diye bağırdım hiç bişey demedi hiçbişey yapmadı ya sanki doğal bişeymiş gibi yani ya üvey babam bişey yapmışsa bana bu ihtimal olamazmı ne kadar ağladım zaten bi gece çok yakın bi arkadaşımda kalmıştım o geceden beri evde uyuyamıyodum belkide annemler o gece yastığma koymuşlardır diycem ama amacı ne olabilirki yastık yani bu lütfen bir fikir verin

Son düzenleme:
düşündüm de çözemedim gercekten. neden koymuş olabilir? alelacele birinden saklamak için konulmuş gibi. ya da üvey baban bi sapık olabilir mi ?

tövbe yarabbim

Annen tepkisiz kaldığına göre biliyormuş sanırım.

Ortada iki seçenek var ya üvey baban sübyancı ( Allah korusun )

ya da annenle senin yatağında yakınlaştılar o da o sırada aceleyle oraya konulmuş.

Üvey babanın sana karşı farklı yaklaşımları oldu mu hiç canım ?

Annen hıcbırsey demedgıne gore olayın ıcınde olablırmı

diyelim ki o yatakta birlikte oldular
peki o sey kullanildiktan sonra atilmaz mi ne diye oraya konsun kiigrenc
ALLAH korusun uvey babanizin size bi msj i olmasin
zaten ben genc kizi olan annelerin evlenmesini anlayamiyorum
bu devirde kimseye guven olmuyor sonucta

sebebi ne olursa olsun iğrenç bi durum bu...
yastığın içinde ne alaka ya....

canım çok üzücü bir durum,temiz iç çamaşırlarını bir kontrol et bakalım üzerlerinde beyaz lekeler yada ne bilim bişiler var mı ?
annenin sessiz kalmasına inanamıyorum; en azından '' kızım kapı çalınca aceleyle oraya atıp orda unuşmuşuz'' demesini umardım.

Öylede bir annede kızına bunu dyemez kii..

bu nasıl iğrenç bi durumdur ve daha önemlisi o nasıl bir annedir acaba
senin yatağında birlikte olmuş olsalar bile ki kendi odaları varken buna gerek yok
hemen odayı toparlayıp temizlemeleri o şeyide atmaları lazım
saçmalık bu resmen

bugun annenle uvey baban kavga ederse şayet o pis şey annenle kullanılmamıstır demktır

şayet kavga etmedılerse senın yatakta yaptılar demktır

bian için tiksindim boyle şey unutulmu ya bırde genc kızın yatk odasında ve yastıgın altında,ne yazsıgın altı ayol yastık kılıfının içinde
kız aklıma kotu kotu seyler gelıyo büyü falan mıdır kı dıye dusunmeden edemedım

ne bılıyım salak değiller ya yetıskın insanlar yastık kılıfının içinde kullanılmıs seyın ne işi var ve senın yagında

canım benim her gece odanı kilitle de uyu olur mu.. banyoya o üvey baban olacak şerefsiz yokken gir evde dar vs şeyler giyme. bana hiç normal gelmedi bu durum hele annenin rahatlığı deli eder cinsten.. kendine dikkat et çok paranoya yapma dua et...allahım yardımcın olsun...

Hiç iyi şeyler düşünmüyorum.
Yanlışlıkla konulmuştur felan,kılıfın içine kadar nasıl yanlışlık olsun.
Kendine çok dikkat et.Kapını kitle evde o adamla yalnız kalma.
Bu devirde insanlar en yakınlarına güvenemiyor kaldı ki elin adamı

belki annenle üvey baban senin yatağında mı yakınlaştılar acaba? ama yine de annenin düzgün bir dille açıklaması gerekirdi, gerçekten iğrenç. bu durumu annenle tekrar konuş lütfen arkasını bırakma. üvey babanın belki niyeti iyidir ama tersi durum için de hazırlıklı olmak lazım

Ben kızlarının yatağında birlikte olmalarınıda anlayamam ne bu şimdi fantazi falan mı? Üvey baban senin nabzını yoklamak için kasıtlı onu oraya koymuş olabilir. Seninde bu yönde şüphelerin varsa o adamla yalnız başına evde bulunma. Hatta annenle konuş. Bu ne iğrenç bir şey.. Zaten genç kızı olan kadın ne diye güvenip evlenir anlamıyorum... Adamın günahını almakta istemiyorum ama prezervatif işi çok mide bulandırıcı...

kendi yatakları dururken neden senin yatağında birlikte olsunlar..
yada oldular , neden oraya koydular..
üvey baban Allah korusun sana bişey yapsa , fark etmezmiydin..
yada annene söylediğinde tepkisi daha farklı olmazmıydı..
çıkamadım valla işin içinden...
sadece üçünüzmü yaşıyosunuz o evde..?
kıyamam ya 14 yaşında yaşadığın şeye bak..

canım bence annenle üvey baban sen arkadaşındayken senin yatagında ilişkiye girmişler ( artık niyeyse ). aceleden telaştan unutkanlıktan vs. orda kalmış . annene sorunca yanıt vermemesinin nedeni de biliyosun türk aile yapısı utanmış olabilir konuyu geçiştirip kapatmaya çalışmış gibi geldi bana sonuçta kızını karşısına alıp rahat bi şekilde hahaha bizim ilişkiden sonra kalmış demesi beklenemez. Eger üvey babandan şüpheleneniyosan önemli olan adamın normal zamandaki sana karşı olan davranışları . eger seni seviyo seni koruyo kolluyo babacan davranıyosa böyle bişey yapma ihtimali düşük tabi. ama sevmediginiz ,kötü, güvenilmez saglam ayakkabı olmayan biriyse bi daha düşünmemiz gerekir bu konu üzerinde.
üvey babanla aranızdaki yakınlıgı seviyeyi ögrenebilir miyim canım ?

aynen aynen bu yoruma tamamen katılıyorum ve ayrıca senin yatağında birlikte olmuştur belki diyen arkadaşlarım yastığın altı değil yastık kılıfının içi ne işi var orda prezervatifin tövbe estağfurrullah. annen bende boğazlanılası bir his yarattı yani. hem genç kızı olan bir anne hemde böyle bir şeye tepkisiz . ay Allahım inanılır gibi değil ben kafayı yerdim heralde. aman canım benim dikkat et kendine çok :26::26:

Kendine mukayyet ol derim kuzum, gözünü açık tut.

Üvey baban sapık olabilir, fazla yaklaşma, yatarken kapını kilitle, evde yalnız kalmamaya çalış derim.

Anne de ayrıca değişik bir cins, ona diyecek laf bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…