ben 14 yaşındayım ve üver babam var çok iyi biri değildi çok kötüde dğeildir ama kötü yani genel olarak odamı bayadır toplamamıştım yani bayağı gibi kıyafetler yerde falan toplıyım dedim yastık kılıfımı değiştirirken içinden kullanılmış prezervatif çıktı ki ben kaç gecedir uyuyamayıyorum belkide o yastığa yatmamı ALLAH izin vermiyodur bilmiyorum vede anneme o sinirle gösterdim bu ne falan diye bağırdım hiç bişey demedi hiçbişey yapmadı ya sanki doğal bişeymiş gibi yani ya üvey babam bişey yapmışsa bana bu ihtimal olamazmı ne kadar ağladım zaten bi gece çok yakın bi arkadaşımda kalmıştım o geceden beri evde uyuyamıyodum belkide annemler o gece yastığma koymuşlardır diycem ama amacı ne olabilirki yastık yani bu lütfen bir fikir verin
canım çok üzücü bir durum,temiz iç çamaşırlarını bir kontrol et bakalım üzerlerinde beyaz lekeler yada ne bilim bişiler var mı ?
annenin sessiz kalmasına inanamıyorum; en azından '' kızım kapı çalınca aceleyle oraya atıp orda unuşmuşuz'' demesini umardım.
Öylede bir annede kızına bunu dyemez kii..
ben 14 yaşındayım ve üver babam var çok iyi biri değildi çok kötüde dğeildir ama kötü yani genel olarak odamı bayadır toplamamıştım yani bayağı gibi kıyafetler yerde falan toplıyım dedim yastık kılıfımı değiştirirken içinden kullanılmış prezervatif çıktı ki ben kaç gecedir uyuyamayıyorum belkide o yastığa yatmamı ALLAH izin vermiyodur bilmiyorum vede anneme o sinirle gösterdim bu ne falan diye bağırdım hiç bişey demedi hiçbişey yapmadı ya sanki doğal bişeymiş gibi yani ya üvey babam bişey yapmışsa bana bu ihtimal olamazmı ne kadar ağladım zaten bi gece çok yakın bi arkadaşımda kalmıştım o geceden beri evde uyuyamıyodum belkide annemler o gece yastığma koymuşlardır diycem ama amacı ne olabilirki yastık yani bu lütfen bir fikir verin
canım benim her gece odanı kilitle de uyu olur mu.. banyoya o üvey baban olacak şerefsiz yokken gir evde dar vs şeyler giyme. bana hiç normal gelmedi bu durum hele annenin rahatlığı deli eder cinsten.. kendine dikkat et çok paranoya yapma dua et...allahım yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?