yastığımdan çıkan şey

Yaşantınla ilgili detaylı bilgi vermemişsin canım, o yüzden ben sadece senin yatağında yakınlaştıklarını düşünüyorum, dalgınlık olduğunu düşünmek istiyorum. Ama diğer arkadaşların dedikleri de doğru, kendini koruman gerek, annen belki utandığından sana bir açıklama yapamadı ama sen yine de temkinli ol, üvey baban nasıl biri bilemiyorum ama buradaki ablalarının tavsiyelerine uy, kendini kolla

benim aklıma da şöyle geldi. acaba üvey babası kıza bişey yapmak için mi önceden onu oraya koydu?

Allah'ım sen koru bu kardeşimizi.. ben bile tedirgin oldum ya..

odanda kilit yokmu.. her zaman odaya girdiginde ve ciktiginda kilitle..
benim uvey babamda bazen karistirdgini fark ediyordum.odami ama senin durum biraz tuaf.. belkide uvey baban yapmamisitir.. kardeslerin falan varmi?

annen neden aksam yemek oncesı yada sonrası aıleyı toplayıp bunu kızızmın yastıgına kım koydu demedı....
annelık bumu
kızın elınde o seyın ne ısıs varya tovbe tovbe kapını kılıtle odanıda boyat bahar temızlıgı yaptır esyalarını bıle yenıle mumkunse o odayı eskı halıyle hatırlama ve kapına gerekırse alarmlı kılıt yaptır gece kapı arkasına fare kapanı yada dıkenlı serıt ser valla bıllah yap gırınce kımse elı yuzu kaparsın yap bunları namus buya 14 yasındakı kzızn bu ıslerle ne ısı olucak annen cok dusuncesız sen bıraz temkınlı ol

Kardesin varmi bilmiyorum.
Eger uvey babanin seninle ilgili hic bir dusuncesi yoksa bile, annenle o yatakta olmasi illaki aklina bisiler sokmustur..
Simdiye kadar hic yanlis gormemis olsan bile bundan sonra cok uyanik davran derim.
Annende varya yani olucak is degil bu Allah akil fikir versin..
Allah emanet ol canim

o kullanılmış şeyin senin yastık kılıfının içinde ne işi var, yastığın altında olsa belki unutuldu diye düşünülür (gerçi o da ayrı bir tuhaflık), bu işin içinde bir iş var.... aman kendine dikkat et... annene de pes diyorum...

öz baban yaşıyor mu, onda kalman mümkün mü, ya da yakın bir akraban anneannen falan, akrabanda kalman mümkün mü bundan sonra? bence o evde kalman senin hem psikolojik sağlığın açısından hem de güvenliğin açısından artık doğru olmaz diye düşünüyorum.

ama yaşın da küçük... ne yapılması gerekir bilemedim, üzüldüm açıkçası...

Hiç bir tarafında iyi niyet yok bu işin.Varsayalım kızın yatağında ilişki yaşadılar.Niye ne mantıkla adamın aklında ne düşünceler vardı ki o odayı tercih etti

Ay düşünemiyorum bile.Çok dikkat et canım kendine.

Bu yazılanları annene okut !

Belki biraz gözü açılır !

Allah seni her türlü kötülükten korusun

kavga ederiz sürekli

odanda kilit yokmu.. her zaman odaya girdiginde ve ciktiginda kilitle..
benim uvey babamda bazen karistirdgini fark ediyordum.odami ama senin durum biraz tuaf.. belkide uvey baban yapmamisitir.. kardeslerin falan varmi?

kardeşlerim yok ve evde üvey babamdan başka hiç erkek yok ayrıcada hep kilitliyodum zaten bu yüzden annem anahtarımı aldı

Herkese çok teşekkür ederim cidden ne yapacağımı şaşırdım elimden birşeyde gelmiyo çünkü gerçek babmı hiç görmedim zaten kalıcak bi akrabamda yok geceleri uyumuyorum hep sabahlıyorum

annen hangi akla hizmet anahtarını alabiliyor? bu zamanda insan öz babasına bile güvenemezken seni yabancı ve yabani bir adama karşı nasıl savunmasız bırakabiliyor? ona bu mesajı okut bakalım ne diyecek..

inanamıyorum allah korusun sizi bela ve şerden keşke kalacak başka bir yakınınız olsa böyle bişey olamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…