canım bence annenle üvey baban sen arkadaşındayken senin yatagında ilişkiye girmişler ( artık niyeyse ). aceleden telaştan unutkanlıktan vs. orda kalmış . annene sorunca yanıt vermemesinin nedeni de biliyosun türk aile yapısı utanmış olabilir konuyu geçiştirip kapatmaya çalışmış gibi geldi bana sonuçta kızını karşısına alıp rahat bi şekilde hahaha bizim ilişkiden sonra kalmış demesi beklenemez. Eger üvey babandan şüpheleneniyosan önemli olan adamın normal zamandaki sana karşı olan davranışları . eger seni seviyo seni koruyo kolluyo babacan davranıyosa böyle bişey yapma ihtimali düşük tabi. ama sevmediginiz ,kötü, güvenilmez saglam ayakkabı olmayan biriyse bi daha düşünmemiz gerekir bu konu üzerinde.
üvey babanla aranızdaki yakınlıgı seviyeyi ögrenebilir miyim canım ?
odanda kilit yokmu.. her zaman odaya girdiginde ve ciktiginda kilitle..
benim uvey babamda bazen karistirdgini fark ediyordum.odami ama senin durum biraz tuaf.. belkide uvey baban yapmamisitir.. kardeslerin falan varmi?
annen hangi akla hizmet anahtarını alabiliyor? bu zamanda insan öz babasına bile güvenemezken seni yabancı ve yabani bir adama karşı nasıl savunmasız bırakabiliyor? ona bu mesajı okut bakalım ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?