Yargılama yardım et

Madem seviyorsun sana mutluluklar ! Kusura bakma da buradaki kimse senin kocanı değiştiremez. Dayak yiyorsun hala seviyorum diyorum. Neyin sevgisi bu. Ayrıca kendine saygın bile yok ki bu şeye katlanıyorsun.

Ilerde duzelmezse ceker giderim diyorsunuz, tabiki bu cileyi cekip cekmemek sizin terchiniz. Ama o karninizdaki gunahsiz yavruyu napacaksiniz cekip giderseniz? En cok o melege uzuluyor insan

bir vuran hep vurur sadece uzaklaş evden düzel miosa bırak o sürede bebeği söyle olanolmuş saklanmaz belki bir süre merhamet eder etmezse dğunca mahkeme sana verir zatençalışır bakarsın

Lütfen kadın sığınma evine gidin.. Karakola gidin ne bileyim o evden gidin..
Güvendiğiniz sevdiğinizi birinin evine de gidebilirsiniz. Orda bir soluklanır sonra ne yapacağınızı düşünürsünüz.
Ama bu yaşadığınız evlilik değil, hayat değil hatta:KK43:

Yardımcı olmaya çalışanlar allah sizden razı olsun Anlamaya calışmYan arkadaşlar umarım başınıza gelmez bunlar insan bi tek o zaman anlıyor zaten ben burda daha önce görmüştüm buna benzer şeyler yaşayanları ve herkes onlara akıl verdi şöyle davran böyle davran diye ve işe yaradı bende bu yüzden yardım istedim mantıklı düşünmediğim ve ne yapmam gerekli ilk önce düzelsin diye bunu öğrenmek istedim

O zaman tek çaren sınava girip atanana kadar kavga gürültü çıkarma, ne dese he de geç sınavı kazan davanı aç bas git sonra

Yani anlayacağınız gidecek bi ailem yok tek çare düzelmesini sağlamak ama nasıl
düzelmez. çünkü senin arkanda kimsen yok, ona mahkumsun, bunu bildiği için sana eziyet etmeye artarak devam edecek. bir de çocuğun olursa asla boşamaz. yol yakınken polise sığın.

Birikim yapmanı,ve başka bir yere gitmeni öneriyorum madem ailen destek olmuyor.

Evet benden para beklediler çünkü henüz atama olmadığı için çalışmıyordum tutarsız olan ne utanıyorum belkide bunları yazmaya hamile oldugumu öğrendiğimden beri eltim dışında kimsenin haberi yok gidecek yerim yok evet size aptalca gelebilir Ama seviyorum hala elimde değil sevgim olmasa Başıma ne geleceği umrumda olmaz şu an çıkar giderdim karnımda bi canlı var ve benim dualarım üzerine allah bana onu verdi diyorum ben başınıza gelmeden bilemezsiniz şuan bir tek kendimi değil onuda düşünmek zorundayım sınavıma daha var bu yüzden bi yere gidemem bende bu süreyi değerlendirmek ve düzeltmek istiyorum bunun için yardım istedim ne yapmalıyım diye cocugu söyleyemiyorum düzelmezse sınavı kazanır ceker giderim diye ne haldeki evlilikler düzeliyor duyuyorsunuzdır mutlaka bende düzeltmek için yardım istiyorum düzelmezse zaten sevgimi falan bırakıp başka adımlar atacağım

çocuğu şimdi dusunmeniz fayda etmez yapmadan önce dusunecektiniz
bir çocuğa bakamayacak güzel bir hayat veremeyecek ne kadar Aile varsa maşallah en az 3 çocuklu
işte hep cahillik
daha dogru duzgun evin yok adam düzelir mi diye bekliyorsun
bugün seni döven yarın ikinizi toptan döver

Allah akil fikir versin

Buradan tavsiyelerle kimse öyle bir adamı düzeltemez
Boşanmayacağınız kesin ve net
Bebek haberini verin bir, belki sihirli değnek dokunmuş gibi değişir
Benim umudum yok tabi, hiç kimsenin karakteri değişemez
Geçmiş olsun diyorum sadece

Şimdi senin istediğin fikir burada ki kimsede yok, cahilde değilsin okumuşsun bak Atama beklediğine göre, insan biraz seçmeli çevresinde ki kişileri kızmıyorum,kınamıyorum da yanlış anlama haddim değil ama bu erkekler Nasıl kandırıyor sizin gibi akıllı bayanları onu anlamıyorum , sevgi boşluğundan yararlanıyorlar bende ailemden pek güzel günler görmedim kavga,şiddet,küfür,aşağılama her şey vardı ama ben 13 yaşındayken bile diyordum evden kaçamam annemin evliliği ortada ben bu çileden kurtulucam ama kaçarsam evlenirsem daha da kötü olur evlenenler ortada, yeğenimde 14 yaşında kaçarak evlenmişti ama ben evlenmedim okudum iş hayatımı elime aldım çok sonra evlendim, bir Bayanın daha fa güçlü olması gerekli diye düşünüyorum, sende güçlü olabilirsin karnında ki günahsız yavrun için güçlü ol mutsuz bi ailede büyümesin bu Ada'm düzelmez, hele ailenin arkanda olmadığını bildiği için zulmü bitmez anneminde arkasında kimse yoktu babam hep ezerdi, erkekler güçsüz kadına farklı, güçlü kadına farklı davranıyor ,Ada'mı düzelticem diye ömrünü çürütme ,git sığınma evine gir bi işe kur yuvanı ondan sonra aileni ara barış ama kendi yuvanda ,kendi ayaklarının üzerinde dur ama ailenlede küs olma, evli kalmaya devam etsen de ne yap ,et ailenle barış, eşin ona muhtaç olduğunu çok iyi biliyor ve istediği gibi zulmü uygulamaktan çekinmiyor ,umarım doğru karar verirsin zira yıllar sonra 'gençliğim gitti' diye yakınırsın

Merhaba lütfen yargılamadan yardım edin lütfen.. Çünkü yeterince yargılandım ve mutsuz oldum ben büyük bir hata yaptım ailemin istemediği biri ile evlendim çünkü gözüm kör olacak kadar sevdim yinede yapmamalıydım aklımı kullanmlıydım ama yapmadım 9 ay oldu henüz çok yeni 3 yıl beraberlikten sonra evlendim ailemi suçlamaya hakkım yok ama evlenmeden öncede mutlu değildim annem üvey anne gibiydi her zaman eve para getirene evlat derdi bu yüzden aramız hiç bi zaman iyi olmadı zaten karnındayken bile istememiş bunu hep hissettim 21 yaşındayım bu hayatta benim için bi tek babam değerliydi babamdan şiddet görürdüm ama nedensiz bi şekilde onu hep severdim halada öyle ama konuşmuyoruz tabi evlendiğimde için eşimden nefret ediyor evlenmeden önce evde hep sorun vardı hem sevdiğimden hemde kurtuluş olarak gördüm birazda ama yine öyle görmemeliydim vere evlendim hayatımın hatasını yaptım hayatımda ilk kez bir tek Allahım oldugunu hissettim ben Türk'üm eşim kürt onun memleketinde yaşıyoruz gelmeden önce tabi her erkek gibi vaadlerde bulundu yalan oldugunu bildiğim halde oda beni çok seviyordu ben öyle sanmışım tabi 9 aylık evli olmama rağmen şiddet bile gördüm geldiğim valizden başka bişeyim yok eltimin evinde yaşıyorum kanepede uyuyorum oysaki bana vaadleri bunlar değildi yine sorun yapmıyorum benim en çok üzüldüğüm şey onun için herkese sırtımı dönmüş olmam ve onun bunu umursamaması bazen çok iyi bazen çok kötü evden aylardır dışarı adım atmadım ne dışarı çıkarır nede mutlu edecek bişey yapar bi şeye karşı gelsem şikayet bildirsem şiddet yada agıza alınmayacak küfürler en cokta aileme yapılan küfürleri ağır geliyor ailemi çok özledim hata yapmadan onları anlayamadım şimdi burada bi başımayım sabah gidiyor akşam geliyor ilgilenmiyor bunu sorun yapınca küfürler edip yatıyor hemde eltimin yanında ağlamaktan yoruldum ve ben o kadar aptalım ki buna rağmen seviyorum hep dua ediyorum ama değişmiyor az önce yine tartıştık o uyurken msj geldi telefonunu aldım ailemi çok seven bi komşum numarasını bulmuş ona msj atmış komşumuz oldugunu yazmış başını gördüm msjın ama açmadım kızar diye uyandığında ondan bekledim söylemesini annem konuşmak istedi belkide benimle numaramı değiştirdi kimse ulaşamıyor değiştirme sebebide boşanmamı istiyor ailem diye uyandı gözünün içine baktım söylesin diye ama sakladı söylemedi ne yazdıklarını eltimin evinde olduğum için çok rahatsızım çocukları falan kalabalıklar yemek yerken rahatsız oldum söylememesi beni çok meraklandırdı çünkü birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı sofrada tartıştık kalktım kaldığımız odaya geldim geldi üzerini değiştirirken küfürler etti neden sakladığını sordum bağırdı kızdı çok kötü küfürler etti kapıyı kilitledim çıkıp gitmesin konuşalım diye odada ne varsa yıktı üzerime attı vurmaya kalktı korudum kendimi o kadar doldum ki odadan cıktı küfür ederek herkes duydu o an tutamadım kendimi defol git bi daha gelme diye bağırdım ağlayarak koştu geldi dövmek için kapıyı tekrar kilitledim ve içimden geçen herşeyi bağırdım senden nefret ediyorum boşanıcam senden allah belanı versin hayatımı mahvettin diye ağlayarak haykırdım çıktı gitti saatlerdir aglıyorum eltim geldi konuşmak için acmdım kapıyı paylaşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum ama sonrasında üzülen ben oluyorum aklıma burası geldi lütfen çözüm olmasada birşey yazın konuşmaya ihtiyacım var çok yalnızım
Yani anlayacağınız gidecek bi ailem yok tek çare düzelmesini sağlamak ama nasıl

Allah askina olmayacak duaya amin demeye calisma...genc insansin calisir kendine bakarsin calistikca kendini maddi manevi toplarsin hayal bile edemeyecegin guzel bi hayatin olur..bu adamin yaninda bir saat bile durma..yol parasi bul ailenin yanina git sonra calisir kendine bakarsin

Merhaba lütfen yargılamadan yardım edin lütfen.. Çünkü yeterince yargılandım ve mutsuz oldum ben büyük bir hata yaptım ailemin istemediği biri ile evlendim çünkü gözüm kör olacak kadar sevdim yinede yapmamalıydım aklımı kullanmlıydım ama yapmadım 9 ay oldu henüz çok yeni 3 yıl beraberlikten sonra evlendim ailemi suçlamaya hakkım yok ama evlenmeden öncede mutlu değildim annem üvey anne gibiydi her zaman eve para getirene evlat derdi bu yüzden aramız hiç bi zaman iyi olmadı zaten karnındayken bile istememiş bunu hep hissettim 21 yaşındayım bu hayatta benim için bi tek babam değerliydi babamdan şiddet görürdüm ama nedensiz bi şekilde onu hep severdim halada öyle ama konuşmuyoruz tabi evlendiğimde için eşimden nefret ediyor evlenmeden önce evde hep sorun vardı hem sevdiğimden hemde kurtuluş olarak gördüm birazda ama yine öyle görmemeliydim vere evlendim hayatımın hatasını yaptım hayatımda ilk kez bir tek Allahım oldugunu hissettim ben Türk'üm eşim kürt onun memleketinde yaşıyoruz gelmeden önce tabi her erkek gibi vaadlerde bulundu yalan oldugunu bildiğim halde oda beni çok seviyordu ben öyle sanmışım tabi 9 aylık evli olmama rağmen şiddet bile gördüm geldiğim valizden başka bişeyim yok eltimin evinde yaşıyorum kanepede uyuyorum oysaki bana vaadleri bunlar değildi yine sorun yapmıyorum benim en çok üzüldüğüm şey onun için herkese sırtımı dönmüş olmam ve onun bunu umursamaması bazen çok iyi bazen çok kötü evden aylardır dışarı adım atmadım ne dışarı çıkarır nede mutlu edecek bişey yapar bi şeye karşı gelsem şikayet bildirsem şiddet yada agıza alınmayacak küfürler en cokta aileme yapılan küfürleri ağır geliyor ailemi çok özledim hata yapmadan onları anlayamadım şimdi burada bi başımayım sabah gidiyor akşam geliyor ilgilenmiyor bunu sorun yapınca küfürler edip yatıyor hemde eltimin yanında ağlamaktan yoruldum ve ben o kadar aptalım ki buna rağmen seviyorum hep dua ediyorum ama değişmiyor az önce yine tartıştık o uyurken msj geldi telefonunu aldım ailemi çok seven bi komşum numarasını bulmuş ona msj atmış komşumuz oldugunu yazmış başını gördüm msjın ama açmadım kızar diye uyandığında ondan bekledim söylemesini annem konuşmak istedi belkide benimle numaramı değiştirdi kimse ulaşamıyor değiştirme sebebide boşanmamı istiyor ailem diye uyandı gözünün içine baktım söylesin diye ama sakladı söylemedi ne yazdıklarını eltimin evinde olduğum için çok rahatsızım çocukları falan kalabalıklar yemek yerken rahatsız oldum söylememesi beni çok meraklandırdı çünkü birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı sofrada tartıştık kalktım kaldığımız odaya geldim geldi üzerini değiştirirken küfürler etti neden sakladığını sordum bağırdı kızdı çok kötü küfürler etti kapıyı kilitledim çıkıp gitmesin konuşalım diye odada ne varsa yıktı üzerime attı vurmaya kalktı korudum kendimi o kadar doldum ki odadan cıktı küfür ederek herkes duydu o an tutamadım kendimi defol git bi daha gelme diye bağırdım ağlayarak koştu geldi dövmek için kapıyı tekrar kilitledim ve içimden geçen herşeyi bağırdım senden nefret ediyorum boşanıcam senden allah belanı versin hayatımı mahvettin diye ağlayarak haykırdım çıktı gitti saatlerdir aglıyorum eltim geldi konuşmak için acmdım kapıyı paylaşmak istiyorum içimi dökmek istiyorum ama sonrasında üzülen ben oluyorum aklıma burası geldi lütfen çözüm olmasada birşey yazın konuşmaya ihtiyacım var çok yalnızım
tek cozumun bosanmak.ki cocugun yokken bunu yap.sevmek.ise yarasaydi su an bu durumda olmazdn.bazi durumlarda sevgi ise yaramiyor.lutfen bir kadin olarak kendine gel ve o adi adamdan kurtul.ailenin yanina don.ailen seni elbette affedecektir.

Yardımcı olmaya çalışanlar allah sizden razı olsun Anlamaya calışmYan arkadaşlar umarım başınıza gelmez bunlar insan bi tek o zaman anlıyor zaten ben burda daha önce görmüştüm buna benzer şeyler yaşayanları ve herkes onlara akıl verdi şöyle davran böyle davran diye ve işe yaradı bende bu yüzden yardım istedim mantıklı düşünmediğim ve ne yapmam gerekli ilk önce düzelsin diye bunu öğrenmek istedim
Canım çok zor yaşadıkların tabi ki kolay değil..İlk etapta hala sevdiğin için asıl bırakmayı sen düşünmüyorsun belli..Eşin gerçekten değişir mi çok zor bi ihtimal ama..Valla eltinede yazik kadin napsin..Aynı evdesiniz madem abisi falan yokmu.Eltin anlatiyordur.Kimse hic bisi demiyor mu yaa..
Madem bu kadar istiyorsun dene şansını..Al bu akşam karşına konuşmak istiyorum de...Suçlayıcı konuşma sakın...Sinirlendirmeden ille biliyondur huyunu..Eskiden ne çok severdin beni.Ben seni hala seviyorum gibi. Benden ne yapmam mi istiyorsun..Ben kavga etmek istemiyorum seninle gibi...
Bahset işte suçlamadan,tak tak isteklerini arka arkaya saymadan..Ben senin sevgine güveniyorum..Belki bazen bende üstüne geliyorum..Ama biraz anla beni de gibi...Baktın en mülayim anda bebek beklediğini söyle..Baba oluyorsun de...Bakalım ne dicek..
Yani canm uzun oldu kusura bakma ama gerçekten üzüldüm..Sakin ol dua et bi yandan da...Madem böyle istiyorsun..Ne diyim canım bide böyle dene bakalım..
Allah eşinin kalbine vicdan koysun..İnsiallah doğru yolu bulur da mutlu olursun...İnsiallah düzelir canm..

ahh canim benim cok uzuldum hem de cok.genc kizlar akilli olun.hicbir erkek aileniz gibi olmaz.aileniz kizar bagirir cagirir iki tokat atar ama pisman olur kizim diye bagrina basar anne baba da sonra unutulur.canindan kanindansin emek verilmis bi evlatsin.kimbilir annecigin ne uzuluyordur..ee el adami ne emek vermiski uzer boyle..
bosanmak en hayirlisi gibi duruyor.cocuk yapma onu da dover onun da hayatini mahvetme..ailenle iletisime gec.

Canim benim atanmak oyle kolaymi saglikci degilsen bu sartlarda calissan bile kazanmam cok zor olur...

Bende hamileyim esimden ayrildim dogumdan sonrads bosancaz bunlari yasayan biri olarak sana yaziyorum bosuna kurek cekersin bu adam icin bir an once kendine bir yol ciz

annen paragöz, baban şiddet uyguluyor ve sen eltine yük olmaktan, başkasının evinde zorunlu misafir olmaktan, dayak yeyip seviyorum demekten hiç rahatsız olmuyor musun?
hadi sen hata yaptın, elitinin suçu ne ki, sana ve kocana, kavgalarınıza neden mecbur ediyorsunuz kadını? onun ve çocuklarının huzurunu kaçırıyorsunuz? sanki kendi evindeymiş gibi geleceğe dair plan ve çözüm peşindesin.
bence önce eltini ve ailesini rahat bırakın. kendi evinizde ister dayak yiyerek devam edin, ister on tane çocuk doğurun düzelir diye.
şartlar ne olursa olsun, başkalarının huzurunu kaçırmaya hakkınız yok.
bir de seni büyütüp bu yaşa getiren ailenden kurtulmak için saçma bir evlilik yapacak kadar gözünü karartıyorsun ama ailenden beter bir adamı hala sevebiliyorsun, düzelir mi diye kendini kandırıyorsun.
evet her şey insan için. başımıza her şey gelebilir. önemli olan hatada ısrar etmemek.

Cevap yazan hanımlar siZe kozıuorum,buraya boşanacak insan yazarmı,gider boşanır,buraya yaznaların çoğu kocalarını körü körüne tapan insanlar,şu hayatta bır kendı kıtmetini bılen canını sevne benmıyım anlamadım,kızım sen bu adamı asla bırakmazsın,bu adam düzelir devam et dıcek bır kadın burda yok,anca etrafında sabır et düzelir dıyen bulursun,ben olsam cinnet geçirirdim,kızım saçının bir telini dunyaya değişme,sendne bır tane daha yok

Back
X