- Konu Sahibi Halikarnas
-
ıkı tane alıdım zaten gulum yollarım sana yeterkı ıstedgn o olsun bıdenemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama dıyım saa harıka bısı durup durup bakıyom vucudumaBanane,banane bende isterim pırıltı neyim ne varsa:dilcikar:
cunku geyıkcıler burda canımcımopuyorumnanaktantopıcdekı arkadaslarım şakadan anlıyolaryerimsenibensardusun +18tekı en etkılı tutulan topıkı bu oldu.. opuyorumnanaktan nıyekıne acep.. CADIARZU
ıkı tane alıdım zaten gulum yollarım sana yeterkı ıstedgn o olsun bıdenemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama dıyım saa harıka bısı durup durup bakıyom vucuduma
Yafrimmm nası da sevındı sana o direkden de alacammmm :jeyyar:oleyyyyyyyyyy :lepi:
Hocalar bunlar tatlımhihoyyythihoyyythihoyyyt
hahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende ıstemıyım bunlarda hocam erkek olsun yakısıklı azcıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yafrimmm nası da sevındı sana o direkden de alacammmm :jeyyar:
Bunlar gadun mu :uhm:
Meğerse bilinçaltlarımızda yakaktaki mamalar
Fentezi mutfakları
Ve dans varmışkaydirigubbakcemile3
Sardunya fitili yakmış
Biz patlıyoruz barut fıçıları gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cunku geyıkcıler burda canımcımopuyorumnanaktantopıcdekı arkadaslarım şakadan anlıyolaryerimseniben
Bunların zaten erkek mı gadun mu oldugu bellıı degıl gııııhahahahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende ıstemıyım bunlarda hocam erkek olsun yakısıklı azcıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ole olmus valla.. :roflol: :roflol: ama bence daha uzerınde durulacak cok konu var sardusta..hele kı su son actıgı oyuncaklar tam bı omur.. :kedi:
ayy sardus kızmasın bıze sonraamafoldumbenmafoldumbenkkdakı kafa denkler burda valla sardum kızma ne oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoyle olması gerekıyor zaten cıcım..kaldıramazsa bı kaldıran bulunur deyıp geyıgın dıbıne vurmak lazım.. zemuszemus lakın konu olurda geyıge tasınırsa sardusun yorumunu merak ederım yane..
hahahha mıs kremı surdum bıde ustune kırmızı saten gecelık and jartıyer takımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay cok susluyum ben yaa benım ısıme yaramıy yolım saa bebegımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bende durup durup bakmak istiyim:çok üzgünüm:
Nedir adı sanı,nerede satılır bu meret
Kestane kebap acele cevap plskaydirigubbakcemile3
oyle olması gerekıyor zaten cıcım..kaldıramazsa bı kaldıran bulunur deyıp geyıgın dıbıne vurmak lazım.. zemuszemus lakın konu olurda geyıge tasınırsa sardusun yorumunu merak ederım yane..
Yafrimmm nası da sevındı sana o direkden de alacammmm :jeyyar:
Bunlar gadun mu :uhm:
Bunların zaten erkek mı gadun mu oldugu bellıı degıl gıııı
kafamçokkarıştı
Anam erkeklerı de pek bı ıgrenc duriiii kafamçokkarıştı
E duralım uzerınde durulacak konularındazemuszemus
Anlatmak ıstedıgını ac bakıyım...CADIARZU
Mesela yatakda mantı acmakdan felan mı bahsedıyon kaydirigubbakcemile3
ayy sardus kızmasın bıze sonraamafoldumbenmafoldumbenkkdakı kafa denkler burda valla sardum kızma ne oluropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende 27 ekımde dogdum valla ısterım aynısından kedıjım onaa goreeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ama geyık yapmıyoz kı kaydirigubbakcemile5
Bı nevi fikir paylasımı kaydirigubbakcemile5
Mesela alın sıze bı tanee
Bıgun arkadasınız sordu karımın dogumgununde ne hedıye etsem dıye :jeyyar:
İşde cevap :jeyyar:
Ama geyık yapmıyoz kı kaydirigubbakcemile5
Ama geyık yapmıyoz kı kaydirigubbakcemile5
Abaauuuwww duymasın kımse :1shok:Bunlar gadun irisi tatlumkaydirigubbakcemile3
Striptiz bi süre sonra bu hale sokuyomuş insanıkaydirigubbakcemile3
hee delıı mantı acak deyım.. bız acalım adamlar kapasın.. :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan Şeniz
bende 27 ekımde dogdum valla ısterım aynısından kedıjım onaa goreeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hahahha mıs kremı surdum bıde ustune kırmızı saten gecelık and jartıyer takımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay cok susluyum ben yaa benım ısıme yaramıy yolım saa bebegımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Maksat eşinin gozu gonlu acılsınnn şakkıdıhadee yaa.. :1shok: :1shok: bak sen su dusuncelı edıyee.. :jeyyar: pehh yanı.. :kedi: hangı amaca hızmet tuttu kı.. CADIARZU
ehehehe yeni hediyeler böylemi oluyomuş
Peki bunu paketleyipmi vercez,yoksa pastadanmı çıkcakkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?