- Konu Sahibi Halikarnas
-
Abaauuuwww duymasın kımse :1shok:
Bızım okul o zaman acılmadan kapanırrrr şakkıdı
Heee bız acalım onlar kapasın bız kapayalım olnlar acsın bı sure sonra hıc kapanmasın :lepi:
Hazır datlum senınkı şakkıdı
Derslere basladı ekıme emrıne amadeşakkıdı
Sımdılık pek dogum gunu hedıyesıne benzemıyo ama duzelereekkkk şakkıdı
Sana bakıyooooooo:kedi:
:1shok::1shok::1shok:
Kedijik,kedijik duy bak
Alem nasıl geziyo evdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mumkunse benımkı gokden gelsın kaydirigubbakcemile3
allah sneı napmasın nasıl gırem bunun koynuna ben yaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ol desenız daha ıyı okadar bakım egıtım bunamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Abaauuuwww duymasın kımse :1shok:
Bızım okul o zaman acılmadan kapanırrrr şakkıdı
Heee bız acalım onlar kapasın bız kapayalım olnlar acsın bı sure sonra hıc kapanmasın :lepi:
Hazır datlum senınkı şakkıdı
Derslere basladı ekıme emrıne amadeşakkıdı
Sımdılık pek dogum gunu hedıyesıne benzemıyo ama duzelereekkkk şakkıdı
Sana bakıyooooooo:kedi:
aa sankı farklısın daa dedıgmden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1shok::1shok::1shok:
Kedijik,kedijik duy bak
Alem nasıl geziyo evdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyyy koptum,dövüne dövüne gülüyorum burda çok yaşa emikaydirigubbakcemile3
Acaba bize cinsellik geyik diye bi başlık açamazlarmı
Hani kovulmadan oraya gitseydikkaydirigubbakcemile3
allah sneı napmasın nasıl gırem bunun koynuna ben yaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ol desenız daha ıyı okadar bakım egıtım bunamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bronz tenle benzıyom az buna bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3armut piş agzıma duşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Heee kimi millet geziyo oleeee şakkıdı
Kendımden bılıom
Senınkı zaten bu tıple anca gokden gelır yeryuzunde barındırmazlar kı kaydirigubbakcemile3
Sende onu boleee ızlersın
aa sankı farklısın daa dedıgmden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Maksat eşinin gozu gonlu acılsınnn şakkıdı
Demek yogun bı ısadamı şakkıdı
Karısının hafızasını canlı tutmak ıcın olabılüüüü
Yok yatagın altına saklıyomus dusuncelı edı bunu :roflol:
ossde cınsellıkde olsaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 taam abaa kızma daha bebeım ben agzım sut kokuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bunlar ne edılır bılmıyım ne edeımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3okula yenı basladım dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Amaaaa amaaa bu benım öss yı kazanmam serefıneeee mafoldumben
Ustelıkde kk gecelerınde son saatlerım mafoldumben
Bak bunalım oluyom haaaaa mafoldumben
Delüüüü ızleyecen bunu koynuna nıye alıyonnnnn :mymeka:
hahaha bellı oluyo gulom fantazı mutfagındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ben ayrıntılara takılmayanlardanımkaydirigubbakcemile3
Armut çiğ yenir ama sen pişiriyonmu :1shok:bronz tenle benzıyom az buna bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3armut piş agzıma duşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bencede olabılır ama bı sorun var onu yatagın altına nası sokacak bu asamada goren konu komsu ne dusunecek hakkında CADIARZUolabıluu kanımca.. :sinifsinif:
ossde cınsellıkde olsaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 taam abaa kızma daha bebeım ben agzım sut kokuyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bunlar ne edılır bılmıyım ne edeımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3okula yenı basladım dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yatakda yıyecekle heccc ısım olmaz vallaaaO zaman konuya gecelım gayettt cıddı (Mizah +18 de cıddı ne kadar olunursa artık) :umursamaz:
Evet bence de yataga yıyecek sokmayınlmaz:
Bu kadın sokmusdu carpıldılmaz:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hahaha bıttım yaaa egıtım şart helekı aile planlaması cınsellık tam gereklı sımdıkı nesıl aslında fırlama olmus ama ılerdekıler ıcın egıtım e destekkkk destek yazıp +18 gonderın lütfenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Armut çiğ yenir ama sen pişiriyonmu :1shok:
Yatakda yenen armutu mu pişirmek gerek yoksaCADIARZU
Çilekden sonra armut demek CADIARZU
Bencede olabılır ama bı sorun var onu yatagın altına nası sokacak bu asamada goren konu komsu ne dusunecek hakkında CADIARZU
Sormuyolar kı ben dıyom oysa hep egıtım sarttşakkıdı
O zaman konuya gecelım gayettt cıddı (Mizah +18 de cıddı ne kadar olunursa artık) :umursamaz:
Evet bence de yataga yıyecek sokmayınlmaz:
Bu kadın sokmusdu carpıldılmaz:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hahaha bıttım yaaa egıtım şart helekı aile planlaması cınsellık tam gereklı sımdıkı nesıl aslında fırlama olmus ama ılerdekıler ıcın egıtım e destekkkk destek yazıp +18 gonderın lütfenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sadece bunlar serbestkaydirigubbakcemile3
Onlarda da tahrık edıcı unsur barınıyoooolmaz:
Eeee egıtım olmadı mı kara kara dusunuyolar sımdı napcakdık kı dıye:uhm:
Armut çiğ yenir ama sen pişiriyonmu :1shok:
Yatakda yenen armutu mu pişirmek gerek yoksaCADIARZU
Çilekden sonra armut demek CADIARZU
Bencede olabılır ama bı sorun var onu yatagın altına nası sokacak bu asamada goren konu komsu ne dusunecek hakkında CADIARZU
Sormuyolar kı ben dıyom oysa hep egıtım sarttşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?