- Konu Sahibi Halikarnas
-
hoşgeldın canımcım aaa yemek dısında herseye acık yatakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mmmm yatağa yemek sokmayalımda ne sokalım peki:)))))))))))))
devlet gıbı topıc olmusuzda haberım yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sardunya bısı kesmesse ıyız valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cıcegı burnunda evlı adayı da gelmıs.. opuyorumnanaktan kapıyon mu bısıyler..lazım olcak ılerde.. :roflol: :roflol:
:hooray: he datlum aynen.. :lepi:
hoşbuldummmmopuyorumnanaktan
bu kadın yiyecek sokmuş kilo almış biz spor aleti soksak zayıflarız ozaman. buda bi bakış açısıCADIARZU
ooo kapmammı ne için burdayım daha berenim:))))
ooo kapmammı ne için burdayım daha berenim:))))
O zaman konuya gecelım gayettt cıddı (Mizah +18 de cıddı ne kadar olunursa artık) :umursamaz:
Evet bence de yataga yıyecek sokmayınlmaz:
Bu kadın sokmusdu carpıldılmaz:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bı dene bakalım CADIARZU
Kosu bandını sok yataga CADIARZU
Ama sonra sonuc yaz buraya kaydirigubbakcemile5
ıyı gelırse bızde yapak :lepi:
Senı kapmaya meyilli gordum şakkıdı
Demek okulumuza senı de kaydedıyoruz kı bıseyler kapmıs ol :lepi:
Egıtım sart...lmaz:
harıkasın balımm.. opuyorumnanaktan kedıcıkınde dedıgı gıbı egıtım sart.. :jeyyar: eferım.. kaydirigubbakcemile5
Kadının kukusunun kılını gördüm bee :1shok:
İğrenç -tatlicadiarzu-
Kadının kukusunun kılını gördüm bee :1shok:
İğrenç -tatlicadiarzu-
O zaman konuya gecelım gayettt cıddı (Mizah +18 de cıddı ne kadar olunursa artık) :umursamaz:
Evet bence de yataga yıyecek sokmayınlmaz:
Bu kadın sokmusdu carpıldılmaz:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu ne seksapalitedir yaff:1no2::1no2:
hahah almesın tatlısım yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbuldummmmopuyorumnanaktan
bu kadın yiyecek sokmuş kilo almış biz spor aleti soksak zayıflarız ozaman. buda bi bakış açısıCADIARZU
kesınlıkle egıtım şart egıtım yazıp +18 yollayın nutfen sızde destek verın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3harıkasın balımm.. opuyorumnanaktan kedıcıkınde dedıgı gıbı egıtım sart.. :jeyyar: eferım.. kaydirigubbakcemile5
ezbuzum bunu not alalım
şimdi olmasa da ilerd eişimize yarayabülüü zemuszemus zemuszemus
gerçi ben edfırtlan.... neyse :1closedeyes: :1closedeyes:
hoşşgeldın artıks ende uyesın yawrımkaydirigubbakcemile3benide eğitim şart kulubune settırıverin bende varım egıtım sat kulubunde ayolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?