yatağıma 2. bir kadın almayı düşündüm..

faltaşı gibi açıldı gözlerim yorum yapmayacağım Allah akıl fikir versin

o türkiyedekilere sizde giriyosunuz hatırlatmak istedim

kadın por.no yıldızı tabii ki bakımlı estetikli vs olcak, işi bu.. Türkiyedekileri görseniz derken... nerde yaşıyosun ki. Bu durumda kendinede hakaret etmiş oluyorsun, türkiyede yaşayan bir kadın olarak, erkek yatmaz diyerek

ya siz derdin ne olduğunu anlamadınız biliyodum böyle olacağını..
yargılayın bakalım hiç daha önce duymamış görmemiş gibi davranın başınıza gelirse söylemeye çekinirseniz ya sizin ya çocuğunuzun görürüm o zaman aklınıza gelirim belki..
ayıp ya dalga geçenler olmuş bi de..
zor durumdayım duygu karmaşası yaşadım diyorum.
elimde olmadan hissettiğim bişeydi ve birden nişanlıma söyleme gafletinde bulundum.
şimdi de ona hayır olmaz desem dalga mı geçiyosun diyecek ayrıca gözünde ne duruma düştüm kendimi iğrenç hissediyorum.size de yazıklar olsun.
her zaman aynı şeyi yapıyosunuz.

ama aradan 3-4 ay geçti şimdi mi söylüyosun bunu derse
ne yani üç dört ay araştırdın şimdi mi vaz geçtin aboooo fenao zaman seni kimseyle paylaşamayacak kadar çok sevdiğimi anladım de kıvır

bulduklarımdan bahsedıyorum tabıkı herkesı kapsamıyoru bunlar genelde yaşlıydı iletişime geçtiklerim.

çüş dediğim sözde hatunla bu konu sahibi sözde hatun bence zaten birebir aynı kişi..ekşici de olabilirler tabiki...karısından yüz bulamayan aptal sapık bir erkek bozuntusu da olabilir...okulların tatil olmasını fırsat bilen neoergenlerden biri de olabilir..bu konu ve yapılan o yorum insan dışındaki her şeye ait olabilir yani...

ne yani üç dört ay araştırdın şimdi mi vaz geçtin aboooo fenao zaman seni kimseyle paylaşamayacak kadar çok sevdiğimi anladım de kıvır
hayır o süreçte görüşmedik yanyana gelme fırsatımız olmadı konusulmadı ben daha 1 ay sonra vazgectım arastrdım ve yapamayacagımı anladım

böyle şeyler arayacağın bir sürü site var internette
git buraya bulaşma..
konunun gerçekliğine de inanmıyorum yaa hadi neyse..

ister inan ister inanma bunlar gerçek üstelik sadece ben yaşamıyorum bunları kimin evinde neler dönüyo ya.
herşeyi siz biliyosunuz..

bence 3. erkek almayı teklif edin
kadını isteyip şimdi sorun yarattığına göre
hem ona da bi deneyim olmuş olur
deneyimlere bu kadar meraklıysanız hepsini deneyin ne diyelim

konu gerçek mi değil mi bilmem ama gerçekse sizin ilişkiden hayır gelmez
çok iğrenç bi teklifte bulunmuşsunuz bence

ister inan ister inanma bunlar gerçek üstelik sadece ben yaşamıyorum bunları kimin evinde neler dönüyo ya.
herşeyi siz biliyosunuz..
başımıza taş yağacak diyom ya casteeeel..sen zihniyet dolu olduğu sürece başımıza taş yağacak castel..çünkü bu ülke ne hikmetse seni adam yerine koyarken sapıklıkları meşrulaştırırken edepli ol diyen ben ve benim gibileri yobazlıkla örümcek beyinlilikle suçlayıp kenara atmayı tercih ediyor..bi aynaya bak bi yazdığına bak bi yorumlara bak bi bana bak dön bir daha kendine bak ...bak castel bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…