- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
o türkiyedekilere sizde giriyosunuz hatırlatmak istedimp.. izlerken gayet bakımlı seksi geliyo kadınlar bir de türkiyedekileri görseniz insan erkek olsa yatmaz yani ayrıca düşününce yapamaycagımı anladım çekici gelemdi bi kadınla ne yaşayabilirim ki dedim..
izlemek keyif versede icraata dökmek zor geldi.
hele ki sevgilimle:.
kadın por.no yıldızı tabii ki bakımlı estetikli vs olcak, işi bu.. Türkiyedekileri görseniz derken... nerde yaşıyosun ki. Bu durumda kendinede hakaret etmiş oluyorsun, türkiyede yaşayan bir kadın olarak, erkek yatmaz diyerekp.. izlerken gayet bakımlı seksi geliyo kadınlar bir de türkiyedekileri görseniz insan erkek olsa yatmaz yani ayrıca düşününce yapamaycagımı anladım çekici gelemdi bi kadınla ne yaşayabilirim ki dedim..
izlemek keyif versede icraata dökmek zor geldi.
hele ki sevgilimle:.
ne yani üç dört ay araştırdın şimdi mi vaz geçtin aboooo fenaama aradan 3-4 ay geçti şimdi mi söylüyosun bunu derse
bulduklarımdan bahsedıyorum tabıkı herkesı kapsamıyoru bunlar genelde yaşlıydı iletişime geçtiklerim.kadın por.no yıldızı tabii ki bakımlı estetikli vs olcak, işi bu.. Türkiyedekileri görseniz derken... nerde yaşıyosun ki. Bu durumda kendinede hakaret etmiş oluyorsun, türkiyede yaşayan bir kadın olarak, erkek yatmaz diyerek
hayır o süreçte görüşmedik yanyana gelme fırsatımız olmadı konusulmadı ben daha 1 ay sonra vazgectım arastrdım ve yapamayacagımı anladımne yani üç dört ay araştırdın şimdi mi vaz geçtin aboooo fenao zaman seni kimseyle paylaşamayacak kadar çok sevdiğimi anladım de kıvır
ister inan ister inanma bunlar gerçek üstelik sadece ben yaşamıyorum bunları kimin evinde neler dönüyo ya.çüş dediğim sözde hatunla bu konu sahibi sözde hatun bence zaten birebir aynı kişi..ekşici de olabilirler tabiki...karısından yüz bulamayan aptal sapık bir erkek bozuntusu da olabilir...okulların tatil olmasını fırsat bilen neoergenlerden biri de olabilir..bu konu ve yapılan o yorum insan dışındaki her şeye ait olabilir yani...
biliyorum bür sürü yer oldugunu ne dicem dıe sızden fıkır ıstedım keske ıstemeseydımböyle şeyler arayacağın bir sürü site var internette
git buraya bulaşma..
konunun gerçekliğine de inanmıyorum yaa hadi neyse..
başımıza taş yağacak diyom ya casteeeel..sen zihniyet dolu olduğu sürece başımıza taş yağacak castel..çünkü bu ülke ne hikmetse seni adam yerine koyarken sapıklıkları meşrulaştırırken edepli ol diyen ben ve benim gibileri yobazlıkla örümcek beyinlilikle suçlayıp kenara atmayı tercih ediyor..bi aynaya bak bi yazdığına bak bi yorumlara bak bi bana bak dön bir daha kendine bak ...bak castel bak.ister inan ister inanma bunlar gerçek üstelik sadece ben yaşamıyorum bunları kimin evinde neler dönüyo ya.
herşeyi siz biliyosunuz..
kendiyle yatan erkeğe acıdım,o türkiyedekilere sizde giriyosunuz hatırlatmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?