- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Rahmetli babamın da gece ayakları kinalanirdi ama bildiğin kıpkırmızı kinalar bitince tekrar kinalanirdi, neden bilmem, kim yapar bilmezdik. Geçenlerde ablam aradı sabah uyandiklarinda 3 kızının da eli kinalanmis. Ben manevi zenginliğe yoruyorum. Bilimsel açıklamasını da bilmiyorum
Hayır korkmadım ama annemdeki bu son olayda biraz tedirgin olmuştum açıkçası,çünki hıç o kadar çoğunu görmemiştim o ana kadar,bildiğin kına işte hemde ayak parmaklarını bazılarındada vardı,bütün ihtimalleri düşündük,acaba boya veren bişiye mi bastı,acaba yediği bişiyden olabilir mi,acaba annem uyur gezer mi,yani bunu bile düşündük o zamanlar:44: başka herhangi bi araştırma yapmadık,ara sıra oluyodu zaten bu çok göze batıyordu o nedenle şaşırmıştık yani.
Peki kınanın kokusu da oluyor mu sadece renk mi oluyor...
Aslinda bunu bi doktora sormak istiyorum ama rahatsızlığınızla ilgili sorularınızda bile doğru düzgün cvp vermiyorlar da buna mı verecekler
Ben ayak ya da el parmağımda görürum dedigim gibi kırk yılda bir,hiçte korkmadım ve düşünmedimde..Annemin bikaç sene önce olmuştu resmen ayaklarına kına yakılmış gibiydi ve aynı kina gibi sekiz dokuz günde anca çıkıyor, kokusu yok sadece.Bunu Nihat Hatipoğluna sordular programında,şoyle bi cevap verdi,din adamlari arasında iki görüş var,bir kısim diyor ki,ruh uykusunda üç harflilerin düğunlerine gidip orda kınalanıyormuş,bir kısım da diyor ki,ruh uyku esnasında bedenden ayrılıp astral seyahate çıkıp orda kınalaniyormuş.Çok tuhaf geldi biliyorum ama N.Hatipoğlu boyle bi cevap vermisti tam olarak kelimesi kelimesine hatırlayamam tabi ama cevabi böyleydi.Isterseniz nette bi araştırın.Ne olursa olsun ALLAH 'a emanetiz,ona sığındığımız anda onun izni olmaksızın hiçbişiy hiçbi zarar veremez arkadaşım korkmayın.[/QUOTE
allaah bana bu gece uyku yok :) Allah korusun hepimizi. her seyle basedebilirim sanırım ama farkli bi boyut dusuncesi beni benden aliyor..
kızlar ellerin ayakların gece kınalanması mantar çeşididir.tinea nigradır adı da.kendiliğinden geçer.korkulacak bir durum değil
Ruhani alem diye düşünüyorum. Dedem gençken uykusunda onların kinasina davet edilmiş. Bi bakmis gelinin üstünde annesinin gelinligi. Uyanır uyanmaz annesinden gelinligini istemiş şaşırmış da annesi. Sandığın kat kat altından çıkan gelinlikte kına varmış ve Taptaze kına kokuyormus. Annesi de şok olmuş zaten
Inanırım,inancımiz gereği bu alemde yalnız olmadığımızı biliyoruz,arada bizim yaşantımiza da müdahale eden başka varlıklar var,nasıl ki bizde başka hayatlara müdahale etmeye çalışıyorsak..yani uzaylıları bile rahat bırakmıyoruz düşünün ya
nette bulduğum baz şeyler var, mantıklı da geldi açıkçası..
​Uyku esnasında kına yakılması olayı bir çeşit mantar türüdür genellikle el ve ayaklarda çıkar görüntüsü kına şeklinde olur ve kına gibi kokar bu mantar çeşidine tinea nigra denir agrı,sızı ve diger mantar türleri gibi deride soyulma olmaz 2-3 güne kadar geçer normalde ama içinize dert olmasın bir doktora gidin krem verir.
Anaa gerçekten mi!Halbu ki daha ne methiyeler düzecektik ne nutuklar atacaktik bu konuyla ilgili kimbilirdemek mantarmış ha,kırk yıl düşünsem böyle bi mantar aklıma gelmezdi,teşekkürler ama ben dediydim bilimsel bi açıklamasi vardır diye ne yazarak aradıniz?
kızlar ellerin ayakların gece kınalanması mantar çeşididir.tinea nigradır adı da.kendiliğinden geçer.korkulacak bir durum değil
Ay icim rahatladi ya. Tovbe yarabbim, ne ilginc seyler var. :)
Hahahaha ben de inanıyorum tabiki. Ayrıca mantar hastaligiymis yahu. Iyi bari bundan böyle birilerinin olursa söylerim. Benim olursa da korkma hiç. Aklıma unuttuğum bi şey geldi böylelikle hatirlamis oldum. Eşimin ayağına kına yakacaktim unutmuşum
Evet aydınlanmış olduk ama biraz da üzüldüm doğrusu tam esrarengiz bi hal almaya başlamıstı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?