yatağımda ki pullar !

Aslinda bunu bi doktora sormak istiyorum ama rahatsızlığınızla ilgili sorularınızda bile doğru düzgün cvp vermiyorlar da buna mı verecekler

Peki kınanın kokusu da oluyor mu sadece renk mi oluyor...

Aslinda bunu bi doktora sormak istiyorum ama rahatsızlığınızla ilgili sorularınızda bile doğru düzgün cvp vermiyorlar da buna mı verecekler

Ruhani alem diye düşünüyorum. Dedem gençken uykusunda onların kinasina davet edilmiş. Bi bakmis gelinin üstünde annesinin gelinligi. Uyanır uyanmaz annesinden gelinligini istemiş şaşırmış da annesi. Sandığın kat kat altından çıkan gelinlikte kına varmış ve Taptaze kına kokuyormus. Annesi de şok olmuş zaten

nette bulduğum baz şeyler var, mantıklı da geldi açıkçası..
​Uyku esnasında kına yakılması olayı bir çeşit mantar türüdür genellikle el ve ayaklarda çıkar görüntüsü kına şeklinde olur ve kına gibi kokar bu mantar çeşidine tinea nigra denir agrı,sızı ve diger mantar türleri gibi deride soyulma olmaz 2-3 güne kadar geçer normalde ama içinize dert olmasın bir doktora gidin krem verir.

kızlar ellerin ayakların gece kınalanması mantar çeşididir.tinea nigradır adı da.kendiliğinden geçer.korkulacak bir durum değil

Inanırım,inancımiz gereği bu alemde yalnız olmadığımızı biliyoruz,arada bizim yaşantımiza da müdahale eden başka varlıklar var,nasıl ki bizde başka hayatlara müdahale etmeye çalışıyorsak..yani uzaylıları bile rahat bırakmıyoruz düşünün ya

Hahahaha ben de inanıyorum tabiki. Ayrıca mantar hastaligiymis yahu. Iyi bari bundan böyle birilerinin olursa söylerim. Benim olursa da korkma hiç. Aklıma unuttuğum bi şey geldi böylelikle hatirlamis oldum. Eşimin ayağına kına yakacaktim unutmuşum

Anaa gerçekten mi!Halbu ki daha ne methiyeler düzecektik ne nutuklar atacaktik bu konuyla ilgili kimbilir demek mantarmış ha,kırk yıl düşünsem böyle bi mantar aklıma gelmezdi,teşekkürler ama ben dediydim bilimsel bi açıklamasi vardır diye ne yazarak aradıniz?

kına olayını anladık da şu pul olayı ne acaba, bence biri çok fena eşek şakası yapıyor konu sahibine...

tinea nigra hastalığın adı, resimleri de var

Evet aydınlanmış olduk ama biraz da üzüldüm doğrusu tam esrarengiz bi hal almaya başlamıstı konu

Evet aydınlanmış olduk ama biraz da üzüldüm doğrusu tam esrarengiz bi hal almaya başlamıstı konu

Ya benim kocam gece geliyor bu esrarengiz konular beni aşar boşver ya boşu boşuna gerilmeye gerek yok.
Ayrıca konu sahibi nerdesin? Nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…