yatağımda ki pullar !

Eee pullar ne oldu kız attı ortaya birşey kendi yok kızıyorum haa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ben açayım o zaman.. başka bir yere. Olur mu ki?

"hiçbir başlığa uymayan yazılar" kısmına veya "geyik" kısmına açılabilir aslında, bir sorun olacağını sanmıyorum. tabi gelip de konuya "ay çok saçma, ay öyle şey olur mu" vs. diye yazıp sabote edenler olmadığı müddetçe...

böyle bir konu açılsa seve seve takip ederim çünkü bu tür konular hep ilgimi çekmiştir.

Benim başmdan o kdr garip olay geçtiki hala anlm veremem nasıl olup bitti diye anlatsam çok ilgi çeker ama hatırladıkça tüylrim dikn dikn oluyo...

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

açın açın bende okumayı severim böyle ilginç şeyleri
benimde başımdan geçen bişi var onu anlatırım ama biraz korkutucu şeyler anlatırsak belki yönetimden darbe yeriz

Nereye acacagimi bilemedigim için bdv'ye açtım kızlar inşallah darbe yemeyiz. Uygun bi yere taşınır zaten. Destek bekliyorum. Bayılırım böyle hikayelere ;-)

konu sahibi arkadaşımız nerde? çok merak ettim.bu pulların nerden geldiğini bulabildiniz mi?
gerçekten çok garip.
ama burda arkadaşların söylediği çok mantıklı.büyük ihtimal birkaç gün önce ve ya haftalar önce pullu birşeyler giymişsiniz ve üzerinze yapışmış.siz onları bulunca bir kenara koymuşsunuz ve geldiğinizde orda bulamamışsınız.rüzgardan falan yere düşmüş olabilirler ve tekrardan size yapışmışlar sizde aynı pullarla uyuyup uyanıyorsunuz ve pulları her seferinde yatağınızda,yüzünüzde görüyorsunuz.
başka hiçbirşey aklıma gelmiyor.zaten arkadaşlar herşeyi sormuşlar ve siz heryere baktığınızı ve pullu birşeyinizin olmadığını yazmışsınız.
yoksa bedeniniz pul mu üretiyor. inan herşeyi düşünür oldum şimcik.

Ya mutlaka pullu bir giysiniz vardır. Aksesuar falan. Kabartması vardır.

Kızlar beklettiğim için özür dilerim.

annemle konuştum ama kuruntu yapıyosun falan filan dedi sonra ona kanıtlamak için bütün evi aradık odayı baştan aşağı kaldırıp temizledik hiçbir şey yok. sonra akşam üstü gibiydi sanırım odamın girişinde 4 tane daha buldum ve 1 tane de ablam buldu kulağımın arkasında :S
annem inanmıyor ama ablam inanıyor bilmiyorum offff

Canim bi kac gun o pullari buldukta sakla ve annene goster eninde sonunda inanacaktir

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canim bi kac gun o pullari buldukta sakla ve annene goster eninde sonunda inanacaktir

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ya pulları görsede inanmaz gibi geliyor. aslında bugun kendi gözleriyle gördü o pulun odama gelebileceği hiçbir yer olmadığını

o pula benzettiğiniz şeyler eskiyen ve kömürü bitmeye yüz tutmuş florsan lambanın iç sırrı..çocukken kırılmış bir florasan gördüyseniz o uçuşan aynaya benzeyen pulcuklarıda görmüşsünüzdür..hafif grimsi bir renkte saydam pulcuklardır...florasanınız ömrünü tamamlmış..değiştirin pullardan da kurtulun..sağlık açısından iyi değl zaten o pullar..birikmiş kömür gazları barındırıyordur..kurum gibi uçuş uçuş saçılır durur...değiştirin kurtulun.. iki kenarı karamıştır zaten ampulün,ellediğinizdede elinize gelecektir zaten o pullar...

Kulaginin arkasimi :what:

etkilendim valla ne yalan söyleyeyim
bu kadar yorumun içinde en mantıklı yorum sizinki çünkü

KONU SAHIBI NEREDE??

2014 yılındayız ceple dahi foruma girip cevap yazılıyorken elimizde ki telefonla bir resimini çekip şuraya eklemeyi beceremiyoruz?! Teknolojinin içinde büyüyorsunuz gençler, kullanmayı öğrenin. Almaya gelince annenize babanıza ne kadar borcu var hesap kitap bilmeden diretmeyi biliyorsunuz.

Yükle şuraya o pulu göster insanlara.

Yazı yazıp saçmalayan üyelere uyuz oluyorum, benim başımdan böyle birşey gelecek elimde ne var ne yok sizlere ispat edebilmek için herşeyi kullanırım arkadaş.

Yatak odana gelmeden önce pullu bir halınız felan mı var koridor da felan?
Evli olsaydın sen yokken eşin pullu iç çamaşırlı bi bayanla yatağında yatmış dicem ama o da değil

Sen en güzeli 3 Kulfü 1 Elham oku yat güzel kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…