Sizin kaybolan eşyanız baya değerliymiş söz konusu altın olunca insanın aklına çalınma ihtimali geliyor bence, bizimki öyle değeri olan şeyler değildi ama insan anlam veremiyor birden ortadan kaybolunca ve hala düşünürüm o kaybolan eşyalarımın akıbetini :44:Aynen bizimde bir iki kere başımıza geldi böyle durup dururken ortadan kaybolan nesnelerimiz oldu ve hala akıĺ sır erdiremiyoruz,bi kaç parça altın takılarimiz yok olmuştu kendi kendine yıllar önce,evden kimse yapmış olamaz çunki evde değildik o ara uzunca bi süre,zaten kimse kimseden habersiz bişiy yapmaz bizde o ayri mesele,hırsız desek başka altınlarimizda vardi onlar duruyo,hep hatırasi olanlar gitmiş,yok yani yok sır oldu gittiler...
:):):):1 cidden öyle ama
Sizin kaybolan eşyanız baya değerliymiş söz konusu altın olunca insanın aklına çalınma ihtimali geliyor bence, bizimki öyle değeri olan şeyler değildi ama insan anlam veremiyor birden ortadan kaybolunca ve hala düşünürüm o kaybolan eşyalarımın akıbetini :44:
Ses yok yahu. Soyle iftar oncesi guzel bir haber alsaydik :)
siz yine iyisiniz annem bi ara elleri kinali uyanıyordu :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
siz yine iyisiniz annem bi ara elleri kinali uyanıyordu :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende herşeye atlıyormuş gibi olucam amabu dediginiz bizim başımıza da çok geldi,hatta bir kere annemin iki ayagınin tabanları oldugu gibi kınalıydi bir sabah,bende de gerek çocukken gerekse daha sonraları da kırk yılda bir ufak ufak kinalanmalar olur,ne olduguna bizde anlam veremiyoruz hakkaten nedir acaba?Babaannem bana şeytan kinalamış seni derdi,korkmazdim hala da korkmam ama merak etmiyorda diilim,demek tek biz degilmişiz:26:
Şaka yapıyorsunuz di mi
Bende herşeye atlıyormuş gibi olucam amabu dediginiz bizim başımıza da çok geldi,hatta bir kere annemin iki ayagınin tabanları oldugu gibi kınalıydi bir sabah,bende de gerek çocukken gerekse daha sonraları da kırk yılda bir ufak ufak kinalanmalar olur,ne olduguna bizde anlam veremiyoruz hakkaten nedir acaba?Babaannem bana şeytan kinalamış seni derdi,korkmazdim hala da korkmam ama merak etmiyorda diilim,demek tek biz degilmişiz:26:
Kesinlikle hayır.Bakin bi arkadaş yazmış once,onu okuyunca aklima geldi ve yazdim,o arkadaşta şaka yapıyor olamaz herhalde,gerçekten böyle bisiy var..ama bilimsel bi açiklaması da vardir muhakkak..
bende cok merak ediyorum. bunlar yasandiginda ben cok kucuktum hayal meyal her sey. annem geçenlerde yine bahsedince bi fena oldum. bende neden oldugunu bilmiyorum ve arastirmaya cesaretim yok açıkçası :)
Kesinlikle hayır.Bakin bi arkadaş yazmış once,onu okuyunca aklima geldi ve yazdim,o arkadaşta şaka yapıyor olamaz herhalde,gerçekten böyle bisiy var..ama bilimsel bi açiklaması da vardir muhakkak..
Ben korkmadığın kısmı sormuştum şaka yapıyorsunuz di mi diye..
Araştırdınız mı peki, ne olabilir açıklaması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?