yatağımda ki pullar !

Sizin kaybolan eşyanız baya değerliymiş söz konusu altın olunca insanın aklına çalınma ihtimali geliyor bence, bizimki öyle değeri olan şeyler değildi ama insan anlam veremiyor birden ortadan kaybolunca ve hala düşünürüm o kaybolan eşyalarımın akıbetini :44:

Benimde yatak örtüm her tarafa pullarını döküyodu vucuduma yapısıyodu aynalı pullar

Cook ilginc...yasiniz kac evlenmeye gec kaldiysaniz anneniz bisey okutup yataginiza koyabilir miiii..evlen evlen diee.aaaaaaaa co sacmaladim yaaaaa

Evet bizimde aklimiza ilk önce çalinma ihtimali gelmisti ama dedim ya kaybolmayan diger altınlar da var ki onlarda aynı yerdeydiler,ne annem ne ben takmıyoduk artık onlari öyle duruyorlardı işte ara sıra çıkarıp bakıyoduk hatıralari vardı,bi gün yine bakalım bi dedik,bi kaç tanesi yok,aradik taradık düşundük taşındık,kesinlikle hırsızliķ olayıyla alakası yok,annem babam ve ben yaşıyoruz evde aramızdan kimse zaten böyle bişiy yapmaz,dediğim gibi zaten üçümüzde uzun bi süre başka bi yerdeydik o ara,hırsiz girse etrafıda dağıtır ve bulduğunu götürür,digerleri duruyodu.Çocukkende olmuştu,kardeşimin saati evin içinde kaybolmuştu,bi kaç günlüğüne evden ayrılıyoduk giderkende kardeşim çok değer verdiği için bisiy olur diye götürmek istemedi annemden guvenli biyere saklamasıni istedi,sanki çalınacak,madden değerli bisiyde diildi yanineyse annem gerçekten çok güvenli biyere sakladı, boş banyo kazaninin icineneysem işte bikaç gun sonra döndüğümüzde yoktu ara tara kazanın içini dışına çikar,yok yok yok:44:bi buna akıl erdiremedik birde o altınlara ve kesinlikle bunlar hırsız işi değil..neyse başımızin gözümüzün sadakası olsun ne diyek..

siz yine iyisiniz annem bi ara elleri kinali uyanıyordu :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar kasmayin kendinizi..
Pullari ilk buldugunuzdan beri odanin icine attiginizi söylüyorsunuz, büyük ihtimal ayni pullar ayaginiza falan yapisim yine yataga geliyor, siz yine odaya atiyorsunuz, sonra yapisim yine yataga geliyordur:))
Üsengec olmayin ve odanizi süpürün:)

Buldugunuz pulları nereye attnz.arkadaşn da dedgı gbi belki ayak altnza yapışıp tekrar yataga götrüyosunuzdur:) merak ettim

siz yine iyisiniz annem bi ara elleri kinali uyanıyordu :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende herşeye atlıyormuş gibi olucam ama bu dediginiz bizim başımıza da çok geldi,hatta bir kere annemin iki ayagınin tabanları oldugu gibi kınalıydi bir sabah,bende de gerek çocukken gerekse daha sonraları da kırk yılda bir ufak ufak kinalanmalar olur,ne olduguna bizde anlam veremiyoruz hakkaten nedir acaba?Babaannem bana şeytan kinalamış seni derdi,korkmazdim hala da korkmam ama merak etmiyorda diilim,demek tek biz degilmişiz:26:

Şaka yapıyorsunuz di mi

Şaka yapıyorsunuz di mi

Kesinlikle hayır.Bakin bi arkadaş yazmış once,onu okuyunca aklima geldi ve yazdim,o arkadaşta şaka yapıyor olamaz herhalde,gerçekten böyle bisiy var..ama bilimsel bi açiklaması da vardir muhakkak..

Son düzenleme:

bende cok merak ediyorum. bunlar yasandiginda ben cok kucuktum hayal meyal her sey. annem geçenlerde yine bahsedince bi fena oldum. bende neden oldugunu bilmiyorum ve arastirmaya cesaretim yok açıkçası :)

Kesinlikle hayır.Bakin bi arkadaş yazmış once,onu okuyunca aklima geldi ve yazdim,o arkadaşta şaka yapıyor olamaz herhalde,gerçekten böyle bisiy var..ama bilimsel bi açiklaması da vardir muhakkak..

Ben korkmadığın kısmı sormuştum şaka yapıyorsunuz di mi diye..
Araştırdınız mı peki, ne olabilir açıklaması..

Hanımlar tamamını okumadım, ilk birkaç sayfaya baktım da pulların nereden geldiği belli oldu mu ya da ağırlıklı ihtimal nedir, ne olmuş, sonuç belli mi?

İlginçmiş, merak ettim de...

bende cok merak ediyorum. bunlar yasandiginda ben cok kucuktum hayal meyal her sey. annem geçenlerde yine bahsedince bi fena oldum. bende neden oldugunu bilmiyorum ve arastirmaya cesaretim yok açıkçası :)

Ben ayak ya da el parmağımda görürum dedigim gibi kırk yılda bir,hiçte korkmadım ve düşünmedimde..Annemin bikaç sene önce olmuştu resmen ayaklarına kına yakılmış gibiydi ve aynı kina gibi sekiz dokuz günde anca çıkıyor, kokusu yok sadece.Bunu Nihat Hatipoğluna sordular programında,şoyle bi cevap verdi,din adamlari arasında iki görüş var,bir kısim diyor ki,ruh uykusunda üç harflilerin düğunlerine gidip orda kınalanıyormuş,bir kısım da diyor ki,ruh uyku esnasında bedenden ayrılıp astral seyahate çıkıp orda kınalaniyormuş.Çok tuhaf geldi biliyorum ama N.Hatipoğlu boyle bi cevap vermisti tam olarak kelimesi kelimesine hatırlayamam tabi ama cevabi böyleydi.Isterseniz nette bi araştırın.Ne olursa olsun ALLAH 'a emanetiz,ona sığındığımız anda onun izni olmaksızın hiçbişiy hiçbi zarar veremez arkadaşım korkmayın.

Rahmetli babamın da gece ayakları kinalanirdi ama bildiğin kıpkırmızı kinalar bitince tekrar kinalanirdi, neden bilmem, kim yapar bilmezdik. Geçenlerde ablam aradı sabah uyandiklarinda 3 kızının da eli kinalanmis. Ben manevi zenginliğe yoruyorum. Bilimsel açıklamasını da bilmiyorum

Avizeden, tavandan veya perdeden dökülüyor olma ihtimali? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben korkmadığın kısmı sormuştum şaka yapıyorsunuz di mi diye..
Araştırdınız mı peki, ne olabilir açıklaması..

Hayır korkmadım ama annemdeki bu son olayda biraz tedirgin olmuştum açıkçası,çünki hıç o kadar çoğunu görmemiştim o ana kadar,bildiğin kına işte hemde ayak parmaklarını bazılarındada vardı,bütün ihtimalleri düşündük,acaba boya veren bişiye mi bastı,acaba yediği bişiyden olabilir mi,acaba annem uyur gezer mi,yani bunu bile düşündük o zamanlar:44: başka herhangi bi araştırma yapmadık,ara sıra oluyodu zaten bu çok göze batıyordu o nedenle şaşırmıştık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…