yatağımda ki pullar !

hahahaha nasıl bi pul kız merake ttim valla ama pul cidden çok yapışkan bişey o yere attıkları onu buluyodur yapışıp yapışıp ama ben korkudan çıldırırdım

bizi burda merakta birakti uyuyo kendisii hayret biseyyy :))) kalk kiz kalkk meraktan öldükkk 😄

hahahaha nasıl bi pul kız merake ttim valla ama pul cidden çok yapışkan bişey o yere attıkları onu buluyodur yapışıp yapışıp ama ben korkudan çıldırırdım

Sim değil haa pul yuvarlak mercimek boyutunda ayna gibiymiş :) abowwww

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ciddi ciddi merak ettik o degil bu olmaz :) Ben dogaustu bisey oldugunu sanmiyorum pulla ugrascak degiller ya tovbe tovbe :) Pul denen seyi bu delgeclerin copune benzettim yuvarlak yapisiyor filan.Boncuk gibi degil de.Okudugunuz bolumde bu tarz seyler var mi ya da anne baba ablanin is okul vs .Kapi altindan girmis de olabilir Ev bu neticede.Siz yine cok ustunde durmayin bu kadar.Annenize de diyin dip kose bucak temizlik yapin.Kaynagini da bulursunuz belki.Mutlaka bir yerden ucuyordur.Bilmiyorum benim basima gelse problem etmezdim sanirim.Kolay gelein :)

konu sahibi arkadaş pulları bulduğunda bir yerde toplamayıp yere attığından bahsetti en mantıklı açıklama bu yere attığı pullar tekrar ayağına,kıyafetine yapışarak yatağına geldi bence.Yine de çok merak ettim ama

oturdum tüm yorumlari okudum :))) bencede yere atinca tekrar tekrar yapisiyodur insanin ustune benim basima gelse anneme ilk gun anlatirdim o da disardan ucmustur der konuyu kapatirdi:))

Tam 12 saattir takipteyim. Hala pul sorunu çözülememiş. Ölcez meraktan pul diye diye. Şu mesele bir aydınlığa kavuşsaydı da görseydik dünya gözüyle

evet sonunda ben de yere atılan pulların bip şekilde ayağa üste başa tekrar yapışıp yatağına tekrar geldiği ve meydanlardaki su havuzxları gibi dönüşümlü olarak malzemeyi kullandığı kanaaatine varmış bulunmaktayım büyüden bahsetmiştik gece sanırım pullarla bu işi yapmayı düşünmezler değil mi?

Çok mantıklı ama 1 aydır demişti. 1 aydır oda temizlenmiyorsa öyledir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konunuz çok ilginç geldi illaki bir yerden geliyordur bu pullar benim aklıma kıyafet ya da toka tarzı bişeyden düşmüş olabileceği geldi alakasız ama bizimde evde sürekli bişeyler kaybolur mesela bir keresinde tarak kayboldu o kadar aradık bulamadık her zaman göz önünde olur halbuki evden taşındık hala çıkmadı ortaya bunun gibi bikaç şeyim daha kayboldu böyle gizemli şeyler ilgimi çekiyor sizin bu pulların sırrını da çok merak ettim doğrusu :26:

Çamaşirlarınız dışarda asılıyken komşularınizdan birinin pullu bişiyi silkelemesiylede oluyor olabilir,buna da bi dikkat edin bakalim,nevresim takımlarinızi ve giysilerinizi kullanmadan önce bi inceleyin bence.

ben de merakla takip ediyorum. hala mantıklı bir açıklama bulunamadı di mi? konu sahibi de kayboldu, oysa bugün annesine soracaktı

Aynen bizimde bir iki kere başımıza geldi böyle durup dururken ortadan kaybolan nesnelerimiz oldu ve hala akıĺ sır erdiremiyoruz,bi kaç parça altın takılarimiz yok olmuştu kendi kendine yıllar önce,evden kimse yapmış olamaz çunki evde değildik o ara uzunca bi süre,zaten kimse kimseden habersiz bişiy yapmaz bizde o ayri mesele,hırsız desek başka altınlarimizda vardi onlar duruyo,hep hatırasi olanlar gitmiş,yok yani yok sır oldu gittiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…