yatağımda ki pullar !

Konu sahibi? Konuyu açtın konuştun konuştun sonra da kayıplara karıştın??? Hayırdır??

Hakikaten ne oldu kızcağıza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne oldu buldunuz mu kaynağını? yoksa konu sahte mi?

Florasan cok mantikli gelmisti. Peki bu konu sahibi baska konulara yazacak kadar musaitse bu konuyu da sona erdirmesi gerekmiyor mu kural olarak? Mune'ye soylenebilecek bir mevzu mu bu? Saniyorum ki hepimizi kandirmis. Rumuzunu aklimda tutacagim.

Telefondan giriyorsa uyarıları görmüyor olabilir. (Bende böyle oluyor. telefondan giriş yaptığımda bildirimler görünmüyor.)
Böyle bir konuda neden yalan söylesin ki :44:
Ama tabii ki sonucu öğrensek iyi olurdu :)

Allah allah ilginççç ama nerden geliyo ben de çok merak ettim şimdii :44:

Yahu allah askina , ilk okudugumda anladim konunun gerçek olmadigini. Yatagimda sürekli bu pullardan cikicak ve günlerce anneme sormicam. Aranizda varmi annesine aninda solemicek.? Ben kostura kostura giderim anne ne bu pul biseymi yapiosun diye. Bildiğin kendi kendine hayal kurmuş,gidiyim yaziyim bakalim nasil tepki alicam demiş.tey allam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen demi.
Hiçte yazmiyor konu sahibi maşallah
Hadi bildirimleri görmüyor bi konuma bakayimda mi demiyor.

Üst kattan pulu bir Çarşaf sılkelemişlerdır da bı kaçı odaya üzmüştür ufacık pul uçuşacak tabi bu dda olabılir ama öyle hemenbuyu vs yormak hıc akıl karıdegıl geçin bunları... Hoş sahıbı de artık geçmiş bu konudan gb gözukuyor

Camlar aciksa üst komşun silkeliyordur Pullu bişey. Halidan çoraplarınıza yapisiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…