yatağımda ki pullar !

hayal ürünü değil babam yüzümde gördü biraz önce

Kapıyı kilitleyip odaniza kimse girmiyor saniyorsunuz.Bence kapınızi aileden biri aciyor ve size oyun oynuyor.Kardesler arasında böyle komiklikler olur...

sanmıyorum ablam böyle boş şeylerle uğraşmaz.
annemle babamda hayatta yapmaz.

Kızlar mutfağa kola almaya gittim babam da sigara içiyordu yüzünde pul var dedi .s cidden vardı şuan saklıyorum bakalım yarın orada olacak mı.

1 aydır yatağında pullar buluyorsun ve annene sormuyorsun,üstelik evden giderken kapını kilitliyorsun,annen rahatsız değil mi bundan
benim çocuklarım kapı kilitleyip gitse ne yapar eder o kapıyı açarım

1 aydır yatağında pullar buluyorsun ve annene sormuyorsun,üstelik evden giderken kapını kilitliyorsun,annen rahatsız değil mi bundan
benim çocuklarım kapı kilitleyip gitse ne yapar eder o kapıyı açarım

bilmem önemsemedim çünkü. yeni yeni önemsemeye başladım hele bugun baya çok buldum çünkü.
bi şey demiyor kilitlemek zorundayım

Ne olur bul nerden geliyor bunlar :)
Evde nerelerden geçtin bir daha dolaş bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesin bir yerden bulasiyordur... Toka, camasir, kalem, ip, oje... gibi seylerden bulasabilir...

Allahtan kocan yok yoksa adam yanmıstı
Merakla bekliyoruz kaynagını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonu hayir olsun :) meraktan catlicam nerden geliyo bu pullar acebaa :/

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

:) aynı benim bulduğum kağıtlar gibi olmuş bu da:) bir yerlerden geliyor mutlaka ama siz göremiyorsunuz bir türlü. Aklınıza başka bir şey getirmeyin lütfen. Ailenizden birine söyleyin her gün buluyorum diye belki onlar bir tahminde bulunurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahtan kocan yok yoksa adam yanmıstı
Merakla bekliyoruz kaynagını

ahaha onun daha zamanı var ilerde yanacak

Sonu hayir olsun :) meraktan catlicam nerden geliyo bu pullar acebaa :/

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

onu bulacam kararlıyım.

yarın ilk iş annemle konuşmak. umarım dediğiniz gibidir yoksa ben deliririm gibi.

Kendiliğinden oluşacak değil ya biryerden bulaşıyor kesin.ama bende meraklandım kaynağı ne acep
Yarın neler olacak merakla bekliyorum 😄

siz pul pul dükülüyor olabilirsiniz? :)

bi bu ihtimal kalmış arkadaşlar olabilecek herşeyi söylemiş..

Ben 1999 depremini yaşadım, o olaylardan sonra yaklaşık 1 yıl ellerim vae saçlarım kına kokmuştu, belki eşyalardan şundan bundan aramadık yer bırakmadım ama sonuç yoktu.. Bu arada sizin yatağımda ki pullar ! başlığınıda yatağımdaki kıllar olarak gördüm azönce ben iyisimi bir göz dr gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…