yatağımda ki pullar !

Euzubillahiminessaytanirracim bismillahirrahmanirrahim

Vallahi ben korktum. Ondan degil bundan degil. Bu pullar nerden geliyor :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/QUOTE]koyanı bulursam kötü olacak bulamazsam hocaya gitmeyi düşünüyorum :))[/QUOTE]

Hiç öyle bir işe girme bence:) ben de korkmuştum ama daha görmedim bitti demek ki:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Abartmayın bence

Abartmayın bence

Anlamadım? Abartı bunun neresinde acaba? Odasında sakladığı bir şey var bu bayanın ve bunun korkusuyla beyni ona oyun oynuyor diye düşünüyorum. Abartı nerde göremedim. Neler oluyor sizin haberiniz yok..

ya elimle dokunuyorum, hissediyorum yani ama sonra farkında olmadan ortalığa bi yere atıyorum ve bir daha bulamıyorum ama halbu ki 1 aydır hepsini odama atıyorum ve 150 tane birikmiş olması gerekiyor ama hiçbiri yok

umarım yaa. ama peşini bırakmam.

Euzubillahiminessaytanirracim bismillahirrahmanirrahim

Vallahi ben korktum. Ondan degil bundan degil. Bu pullar nerden geliyor :O

işin garip yani sonra arasam bulamıyorum pulları

koyanı bulursam kötü olacak bulamazsam hocaya gitmeyi düşünüyorum :))[/QUOTE]

Hiç öyle bir işe girme bence:) ben de korkmuştum ama daha görmedim bitti demek ki:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

peki geri bulyor muydun? yani ben bulunca 1 aydır falan hep odamda yere atıyorum ama bir daha bulamıyorum hep öyle oluyor

hoca napcak !
ne hocasıııııı !

kaynağını bulamazsam meraktan çatlarım biliyorum.

Anlamadım? Abartı bunun neresinde acaba? Odasında sakladığı bir şey var bu bayanın ve bunun korkusuyla beyni ona oyun oynuyor diye düşünüyorum. Abartı nerde göremedim. Neler oluyor sizin haberiniz yok..

odamda sakladığım bir şeyler olabilir ama pulla ne alaka bende onu anlayamadım açıkçası

peki geri bulyor muydun? yani ben bulunca 1 aydır falan hep odamda yere atıyorum ama bir daha bulamıyorum hep öyle oluyor[/QUOTE]

Bakın bulamiyorsunuz bir daha kesinlikle beyniniz size oyun oynuyor. Sabah dışarı çıkarken gunlugunuzu de yanınıza alıp çıkın ve odanızin kapısını açık bırakın bakalım gece görecek misiniz? Ve lütfen sonucu da buraya yazın. .

peki geri bulyor muydun? yani ben bulunca 1 aydır falan hep odamda yere atıyorum ama bir daha bulamıyorum hep öyle oluyor[/QUOTE]

umarım bende görmem. görmeye devam edersem sonum iyi olmaz biliyorum

Bakın bulamiyorsunuz bir daha kesinlikle beyniniz size oyun oynuyor. Sabah dışarı çıkarken gunlugunuzu de yanınıza alıp çıkın ve odanızin kapısını açık bırakın bakalım gece görecek misiniz? Ve lütfen sonucu da buraya yazın. .[/QUOTE]

bana biraz saçma geldi ama tamam bunu deneyeceğim.
gerçi 1 yıldır günlüğü gizleme çabalarındayım ama bu olay 1 aydır var.

.[/QUOTE]

bana biraz saçma geldi ama tamam bunu deneyeceğim.
gerçi 1 yıldır günlüğü gizleme çabalarındayım ama bu olay 1 aydır var.[/QUOTE]

Deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz. Ayrıca büyü olabilir diyorsunuz ama benim dediğime de saçma diyorsunuz. Denemekten zarar gelmez..

Ben onları atıyordum buldukça. Belki süpürülmüştür ortalıkta olunca. Bundan sonra bulursanız alın bir kutuya koyun. Aklıma geldi pijamanıza filan bir yerden yapışıyor olmasın ya da tokanız varsa ondan da olabilir. Mutlaka bir yerlerden geliyordur. Bir gün de bitecektir. Hemen tanı koymayı doğru bulmuyorum. Elbette haklı tarafı vardır ama aynısını ben de yaşadım. Hiç de öyle bir şey yoktu. Belki 1 aya yakın sürekli yerlerde bulmuşumdur ama bir süre aonra bitti. Eşyalardan birinden ya da kıyaferlerimden düşüyordu belki de. Büyü filan diye de düşünmeyin bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
yazmayı düşünüyorum zaten :)) ben başkalarının da başına gelmiş olabilir diye açtım biraz da ama tek sorunlu benmişim

Başimiza nasil boyle birşey gelebilir acaba? :)
Cok normal bisey gelmedi açikcasi. Annenize sormamanizda ilginç ayrıca.
Kolay gelsin.

Deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz. Ayrıca büyü olabilir diyorsunuz ama benim dediğime de saçma diyorsunuz. Denemekten zarar gelmez..[/QUOTE]

yok deneyeceğim.
nedense büyü daha mantıklı geldi :))

Yere attığınız pullar anneniz süpürge tutunca temizlenmiş olabilir. Yarın olursa eğer birşeyin içine koyun bakalım sonra orda olacakmı . Kız gece gece merakta bıraktın hepimizi. Kimse sormamış banyo yada el havlunuzda olabilirmi pul

yok aslında bütün evi elden geçirdim :)
annemle konuşacağım gerçi onun vereceği cevabı tahmin ediyoum ama..

Aaa sonradan bulamadiginizi ve cok birikmis olmasi gerektigini soylediginize gore bir arkadasin dedigi gibi hayal urunu seyler olabilir. Zaten 1 aydir neden annenize sormadiginizi da anlamamistim. Annenizle konustuktan sonra bir doktora gorunun. Ciddi bir sorun olabilir.

Kapıyı kilitleyip odaniza kimse girmiyor saniyorsunuz.Bence kapınızi aileden biri aciyor ve size oyun oynuyor.Kardesler arasında böyle komiklikler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…