ahaha onun daha zamanı var ilerde yanacak
onu bulacam kararlıyım.
yarın ilk iş annemle konuşmak. umarım dediğiniz gibidir yoksa ben deliririm gibi.
siz pul pul dükülüyor olabilirsiniz? :)
bi bu ihtimal kalmış arkadaşlar olabilecek herşeyi söylemiş..
Ben 1999 depremini yaşadım, o olaylardan sonra yaklaşık 1 yıl ellerim vae saçlarım kına kokmuştu, belki eşyalardan şundan bundan aramadık yer bırakmadım ama sonuç yoktu.. Bu arada sizin yatağımda ki pullar ! başlığınıda yatağımdaki kıllar olarak gördüm azönceben iyisimi bir göz dr gidiyim
Bulamazsan bile bi hocaya sor tatlim ama eminim kotu bisey degildir
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
:) Kafanıza takmayın bı tür şeyleri evet insan kuşkulanıyor korkuyor ama büyütmemelisiniz. Halüsinasyon gördüğünüzü filan düşünmeyin yani bazı arkadaşları dinleyip de. Babanız da görmüş zaten. Geçtiğiniz yerlere bakın. Herhangi bir yerden yapışıyor olabilir. Kıyafetinizde pul varsa saçlarınıza dökülmüş de olabilir. Ya da yatağınızın içerisine iyice bakın. Nevresimleri söküp çırpın bir de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar saçma bir dert biliyorum ama ben yatağımda 2-3 günde bir birkaç tane pul buluyorum.
Böyle giysi pulu gibi yuvarlak ama simli değil ayna gibi.
son 1 aydır hep oluyor. önceleri dikkatimi çekmiyordu bi kıyafetten falan düşmüştür diyordum ama sürekli olunca bi durdum düşündüm
benim tek bir kıyafetimde bile pul yok. hatta anneminkilere de baktım onda da yok.
yastık, çarşaf falan hiç pullu değil. e belki bi misafirden desem son 1 aydır eve arkadaşım gelmiyor. Annemin misafirleri oluyor ama odama giren hiç olmadı.
Yani o pulun yatağıma bir yerden gelmesi imkansız gibi bişey ama sürekli buluyorum hele son günlerde 5-6 tane pul her gün.
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama taktım kafaya sadece kıyafetlere değil evde ki eşyalara falan da baktım hiç o tarz bir şey yok.
Neden bu pullar yatağımda
kızlar saçma bir dert biliyorum ama ben yatağımda 2-3 günde bir birkaç tane pul buluyorum.
Son 1 aydır hep oluyor. önceleri dikkatimi çekmiyordu bi kıyafetten falan düşmüştür diyordum ama sürekli olunca bi durdum düşündüm
benim tek bir kıyafetimde bile pul yok. Hatta anneminkilere de baktım onda da yok.
Yastık, çarşaf falan hiç pullu değil. E belki bi misafirden desem son 1 aydır eve arkadaşım gelmiyor. Annemin misafirleri oluyor ama odama giren hiç olmadı.
Yani o pulun yatağıma bir yerden gelmesi imkansız gibi bişey ama sürekli buluyorum hele son günlerde 5-6 tane pul her gün.
Kulağa saçma geliyor biliyorum ama taktım kafaya sadece kıyafetlere değil evde ki eşyalara falan da baktım hiç o tarz bir şey yok.
son 1 aydır hep oluyor. önceleri dikkatimi çekmiyordu bi kıyafetten falan düşmüştür diyordum ama sürekli olunca bi durdum düşündüm
benim tek bir kıyafetimde bile pul yok. hatta anneminkilere de baktım onda da yok.
yastık, çarşaf falan hiç pullu değil. e belki bi misafirden desem son 1 aydır eve arkadaşım gelmiyor. Annemin misafirleri oluyor ama odama giren hiç olmadı.
Yerdekiler kayboluyor yatakta çıkıyor. Tamam işte siz yere atıyorsunuz onlar da tekrar yatağa çıkıyor.. Şaka bir yana merak ettik bütün kk
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?