yatağımda ki pullar !

tatlım pulları atıyor musun bir yerde biriktiriyor musun:44:

yerlere atıyormuş.muhtemelen bir yerden geldi ilk kez,sürekli yere attığı için bir tarafına yapışıp tekrar yatağına giriyor

tatlım pulları atıyor musun bir yerde biriktiriyor musun:44:

Yatağında bulduklarını yere atıyormuş ve sonradan.yerdede olmuyormuş. Hoş yere atmasıda bir garibim gitti tabi annen var temizleyecek dimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yerlere atıyormuş.muhtemelen bir yerden geldi ilk kez,sürekli yere attığı için bir tarafına yapışıp tekrar yatağına giriyor
yere atıyorsa ayağına yapışıp tekrar pulla uyanması normal ama ben olsam bir kavanoza biriktirirdim hepsini her gün sayardım sayıları değişiyor mu diye ben piskopatım tam böle açıklanamayan olaylarda

annesi de temizleyemiyor ki,kapısını kilitleyip gidiyormuş

allah seni napmasın kopardın beni

hahaha ben korkak bi insanımdır çok öle bişey başıma gelse deli deli aneeeeee diye bağırırdım heralde annemde ne ne diye bağırır pulu ağzıma sokardı da o geldi, aklıma kurdum kafamda öle ben biriktirirdim kavanoza kesin bi daha da o yatakta yatmazdım

Şaka değildi :))

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Ordan değil burdan değil nerden geliyor yahu bunlar
Valla ben de çok merak ettim bulunca haber ver mutlakaa

aynalı pul...aklıma günlüklerin dış kapları geldi....süslü defter gibi bişeyden dökülmüş olabilir...yatağın üzerinde yazı yazıyorsan falan :26:

ilk defa böyle enteresan bişey duydum merakımda üst düzeyde ne olabilir ki yahu takipteyim

ayakkabılığı kontrol et ayakkabılarını kontrol et birde badana boya yapıldıysa simde atarlarya içine bi yere dökülmüş ordan geliyordur yada ne blim üst kattan biri bişey silkeliordur senin odana geliyordur çocuklar bi yere pul dökmüştür kimse farketmiyordur eve giren rzgarla uçuşuyordur bir sebebi vardır yatağının altına pencere kenarlarına halının altına iyice bir bak

Pencerede tel varmış. Odasını kilitleyip gidermiş kimse giremezmiş . Birde 1 aydır falan yatakta buluyormuş sabahları. Uyanmasını bekliyorum bayağı merak ettim yaa :)

yere atıyorsa ayağına yapışıp tekrar pulla uyanması normal ama ben olsam bir kavanoza biriktirirdim hepsini her gün sayardım sayıları değişiyor mu diye ben piskopatım tam böle açıklanamayan olaylarda

Dün akşamdan babası yüzünde görmüş. Resmini gönderdi meşhur pullar tanışmış oldum. Onu sakladı bakalım o yerinde mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…