tatlım pulları atıyor musun bir yerde biriktiriyor musun:44:
tatlım pulları atıyor musun bir yerde biriktiriyor musun:44:
yere atıyorsa ayağına yapışıp tekrar pulla uyanması normal ama ben olsam bir kavanoza biriktirirdim hepsini her gün sayardım sayıları değişiyor mu diye ben piskopatım tam böle açıklanamayan olaylardayerlere atıyormuş.muhtemelen bir yerden geldi ilk kez,sürekli yere attığı için bir tarafına yapışıp tekrar yatağına giriyor
o kadar gizemli pul yere atılır mı yaYatağında bulduklarını yere atıyormuş ve sonradan.yerdede olmuyormuş. Hoş yere atmasıda bir garibim gitti tabi annen var temizleyecek dimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yatağında bulduklarını yere atıyormuş ve sonradan.yerdede olmuyormuş. Hoş yere atmasıda bir garibim gitti tabi annen var temizleyecek dimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o kadar gizemli pul yere atılır mı ya
annesi de temizleyemiyor ki,kapısını kilitleyip gidiyormuş
allah seni napmasın kopardın beni
yok. bekarım öğrenciyim
Niye şaka olsun bence mantıklı bir şüphe. Aynı pullar eline, koluna, ayağının altına yapışıyorsa yatağın içine giriyordur. Zira konu sahibi pulları süpürmüyormuş veya bulunca çöpe atmıyormuş.
Valla ben 3 5 tane görünce hemen küçük süpürgeyi tutardım.
ayakkabılığı kontrol et ayakkabılarını kontrol et birde badana boya yapıldıysa simde atarlarya içine bi yere dökülmüş ordan geliyordur yada ne blim üst kattan biri bişey silkeliordur senin odana geliyordur çocuklar bi yere pul dökmüştür kimse farketmiyordur eve giren rzgarla uçuşuyordur bir sebebi vardır yatağının altına pencere kenarlarına halının altına iyice bir bak
yere atıyorsa ayağına yapışıp tekrar pulla uyanması normal ama ben olsam bir kavanoza biriktirirdim hepsini her gün sayardım sayıları değişiyor mu diye ben piskopatım tam böle açıklanamayan olaylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?