- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
Selam hanımlar ,süreklı düşündüğüm ama bir turlu çözemedıgı bır konu var .Eşim evlendıgımız yıldan berı, zaman zaman küstügünde yatagını ayırır cocuk gıbı, (bır ıkı gun falan)sonrada bır ozur dılemeden gerı doner yataga bırsey yokmuş gıbı devam eder hayatına, problem cozme gıbı bırsey yok yanı.. ama bu sefer 8 gunden berı ayrı yatıyor,, ve ben artık yatak ayırmasına , bağırmalarına bır dur demek ıstıyorum! Bu zamana kadar sustum .ben haklı iken de sustum, resmen kaderıme razı oldum .hep dedıgını yaptım ama evlılıkte bır arpa boyu yol katedemedık..Ben bır daha yatagını ayırmasını bana bagırmasını yuksek sesle konuşmasını ıstemıyorum.
Onunla konuşmak ıstıyorum yatak ayırma konusunu! Ama nasıl konuşacagımı nasıl davranacagımı sızlere danışmak ıstıyorum, danışacağım yakın arkadasım yok malesef , aılemı uzmek ıstemedıgım ıcın eşimin bu tutumlarını anlatmıyorum..
Lütfen fikirlerınıze ihtıyacım var , tecrubelerınızı ve bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım...
Onunla konuşmak ıstıyorum yatak ayırma konusunu! Ama nasıl konuşacagımı nasıl davranacagımı sızlere danışmak ıstıyorum, danışacağım yakın arkadasım yok malesef , aılemı uzmek ıstemedıgım ıcın eşimin bu tutumlarını anlatmıyorum..
Lütfen fikirlerınıze ihtıyacım var , tecrubelerınızı ve bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım...
Son düzenleme: